pelix1 08.03.07, 14:59 czesc.czy ktos moze mi polecic dobra i oczywiscie tania szkole jezyka niemieckiego w berlinie??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camel_3d Re: szkola jezykowa 31.05.07, 10:47 juz pewnei nieaktualne, ale ja chodzilem do BSI przy Cotbusser Tor. jakies 40% to byli Turcy, reszta to glwonie Am. Poludniowa. Ale swietnie bylo. Nauczyli mnie tak, ze po 3 miesiacach biegalem na rozmowy kwalifikacyjne po niemieku:) A zaczynalem od zera:) Tyle ze tego nauczyciela juz nie ma:( A jakby ktos znal to polecam. Facet nazywa sie Arpe Caspary. Odpowiedz Link
lunaa7 Re: szkola jezykowa 12.06.07, 13:54 Najtansze sa kursy w VHS (Volkshochschule) -takie szkoly masz praktycznie w kazdej dzielnicy Odpowiedz Link
camel_3d Re: szkola jezykowa 13.06.07, 21:07 no ta..tylko 2 ryzy w tygodniu po 1.5 godziny to troche malo zeby sie nauczyc... nie ma to jak intensywny kurs 4 godziny na dob przez 3 (min) miesiace. Odpowiedz Link
mathias_sammer Re: szkola jezykowa 30.07.07, 15:27 www.hartnackschule.de i www. vhs.de pierwsza duzo lepsza ale i drozsza m.s. Odpowiedz Link