pia.ed 26.04.07, 19:50 Wydawalo mi sie, ze widzialam napis ZOO w innym miejscu ... nie w centrum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdf401 Re: Czy berlinskie ZOO jest na starym miejscu? 27.04.07, 09:49 Byłem rok temu w Zoo i było na miejscu. Pewnie widziałaś reklame Zoo. Odpowiedz Link
cudaniewidy Re: Czy berlinskie ZOO jest na starym miejscu? 28.04.07, 08:02 Tydzień temu było na starym miejscu. Choć był problem z dotarciem do Knuta. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Czy berlinskie ZOO jest na starym miejscu? 29.04.07, 13:47 To znaczy, ze jest dalej przy Banhoff ... Odpowiedz Link
dobiasz Re: Czy berlinskie ZOO jest na starym miejscu? 30.04.07, 11:37 > To znaczy, ze jest dalej przy Banhoff ... Nie. To Bahnhof jest przy Zoo ;-) Odpowiedz Link
camel_3d a to zoo bylo kiedys w centrum???? 02.05.07, 09:02 sa dwa: zoologischer garten i tierpark... ani jedno ani drugie nie sa w centrum.... w centrum jest tiergarten:) Odpowiedz Link
pia.ed Re: a to zoo bylo kiedys w centrum???? 02.05.07, 21:58 Szczerze mowiac, to nie rozumiem Twego wyjasnienia ... Czy w tierpark jest tez ZOO? camel_3d napisał: > sa dwa: zoologischer garten i tierpark... ani jedno ani drugie nie sa w > centrum.... w centrum jest tiergarten:) > > > > > Odpowiedz Link
dobiasz Re: a to zoo bylo kiedys w centrum???? 03.05.07, 00:37 pia.ed napisała: > Szczerze mowiac, to nie rozumiem Twego wyjasnienia ... > Czy w tierpark jest tez ZOO? Tak. Przecież dedeerowcy też chcieli mieć ZOO, nie? Odpowiedz Link
camel_3d Re: a to zoo bylo kiedys w centrum???? 03.05.07, 11:01 zoologischer garten - to ZOO kolo dworca ZOO tierpark - to ZOO w dawnym wschodnim Belrinie, jest wieksze. tiergarten - to taki park, kiedys tam tez byly zwierzaki, na ktore polowano:) Odpowiedz Link
pia.ed Re: a to zoo ... 03.05.07, 19:35 Aaaa, to ja nawet nie wiedzialam, ze we wschodnim Berlinie bylo Z00 ... Odpowiedz Link
pia.ed Re: a to zoo ... 04.05.07, 13:50 Bardzo lubie malpy, wiec pewnie pojde do zoo. Ile kosztuje wstep? Moze dasz jakas stronke? Odpowiedz Link
camel_3d Re: a to zoo ... 07.05.07, 14:05 > Bardzo lubie malpy, wiec pewnie pojde do zoo. a nie mozesz na Krezberg albo Neukölln?? Odpowiedz Link
pia.ed Re: a to zoo ... 08.05.07, 02:06 Krezberg znam z mojego poprzedniego pobytu w Berlinie ale Neuköln nie ... i nie wiem czy chce poznac. Odpowiedz Link