neeetka Re: Czy pieniactwo jest zgodne z netkieta??? 19.07.07, 19:54 z neeetkieta? Jak najbardziej zgodne. Lubie pieniac siem i pienic sobie. :-) Odpowiedz Link
annajustyna Netykieta mialo byc... 19.07.07, 20:06 przeciez caly urok forum to spontanicznosc etc... A to niezgodne z netykieta. Ale jeslöi kots non stop sie miota, wykloca etc, to to jest ok??? Odpowiedz Link
ggigus oo a kogo masz na mysli? bo ja tu zadnych miotajac 19.07.07, 20:16 ych sie wyklocaczy nie widze... Odpowiedz Link
annajustyna Re: oo a kogo masz na mysli? bo ja tu zadnych mio 19.07.07, 21:19 jest takie powiedzenie zydowskie: czlowiek ma dwie kieszenie, jedna z przodu, druga z tylu. Do przedniej wklada bledy innych, do tylnej swoje...Ty, droga G., miotasz sie i przeszkadzasz forumowiczom w wymianie pogladow. Nawet jesli ta wymiana jest na niskim powiomie, to ich swiete prawo do wymiany zdan. Amen. Odpowiedz Link
die_pubertierende_jungfrau Aber Frau! 20.07.07, 09:27 annajustyna napisała: Ty, droga G., > miotasz sie i przeszkadzasz forumowiczom w wymianie pogladow. Nawet jesli ta > wymiana jest na niskim powiomie, to ich swiete prawo do wymiany zdan. Amen. =========================== Aber Frau! Sei doch bitte nicht so grausam! Und mit dem “Niski poziom”, bin ich doch ,als Jungliteratin, nicht gemeint? The innocent virgin in the puberty period (Hauptberuflich Jungliteratin z Bożej łaski) Sz. A. Freunde dürfen zu mir Innocentia sagen! PS Und wieso gibt es hier keinen amtlichen Verteidiger? Odpowiedz Link
ggigus Re: oo a kogo masz na mysli? bo ja tu zadnych mio 20.07.07, 12:24 miotam sie i przeszkadzam innym? szkoda, annojustyno, ze a) nie potrafisz odniesc sie do tych przypadkow, w ktorych uzasadnilam wyciecie postow, i zamiast tego piszesz, ze sie miotam. Wczesniej bylam pieniaczem. Nie o prawo do wymiany zdan tu chodzi. Odpowiedz Link
ggigus ps annojustyno, w Twoich zarzutach radze Ci 20.07.07, 16:05 zdobyć się na odrobinę konsekwencji bo albo jestem pieniaczką Słownik mówi: chorobliwa skłonność do dochodzenia rzeczywistych lub urojonych krzywd» więc jestem ciekawa, jakich krzywd dochodzę i gdzie bo na razie omawiana jest szeroko rola moderatorki ggigus, ma ona a to zagajać rozmowę ,a ostatnio ma też ona tłumić te straszliwe konfikty, jakich tutaj ponoć pełno, jak twierdzą wtajemniczeni teraz piszesz, annojustyno droga, że się miotam cały czas coś robię i cały czas, kurde, robię - obojętnie co - źle tak przypuszczam z lektury Twoich postów, chociaż na konstruktywną krytykę to mi nie wygląda pozdrówka do gazowni, do moich wielbicieli, omawiających każdy mój post :)) Odpowiedz Link
neeetka a ja mam 20.07.07, 16:26 dzisiaj imieniny i zapraszam wszystkich na party : www.photoblog.com/tvpav/2007/04/18/ Odpowiedz Link
annajustyna Re: ps annojustyno, w Twoich zarzutach radze Ci 21.07.07, 09:21 Czy naprawde do Ciebie nie dociera, ze ludzie inaczej Cie odbieraja niz Ty sama siebie? Skoro wiekszosc forumowiczow ma do Ciebie jakies "ale", to chyba cos nie tak z Twoja kreacja internetowa??? Odpowiedz Link
die_pubertierende_jungfrau Vorsicht ! Satire! 21.07.07, 18:16 annajustyna napisała: Czy naprawde do Ciebie nie dociera, ze ludzie inaczej Cie odbieraja niz Ty sama siebie? ======================================== Vorsicht ! Satire! Ein älterer Autofahrer fährt spät abends mit dem Auto auf der Autobahn. Auf einmal kommt im Radio eine dringende Durchsage: “Achtung! Achtung! Auf der Autobahn München/Salzburg kommt Ihnen ein Geistesfahrer entgegen.” “Bitte fahren sie mit allerhöchster Aufmerksamkeit in beiden Richtungen!” “Ich wiederhole:” “Achtung! Achtung! Auf der Autobahn München/Salzburg kommt Ihnen ein Geistesfahrer entgegen.” Der ältere Autofahrer klopft sich mit dem Finger an die Stirn und sagt: “Was heißt hier einer?” “10, nein 20, 50, Hunderte sind es!” The innocent virgin in the puberty period (Hauptberuflich Jungliteratin z Bożej łaski) (Sponsorowana przez podatnika) Sz. A. Freunde dürfen zu mir Innocentia sagen! Odpowiedz Link
die_pubertierende_jungfrau Honoris Causa ... 22.07.07, 09:31 annajustyna napisała: > Stare, ale jakze pasujace... ====================================== Haben auch alle den Witz verstanden? Auch die Magister unter uns? ( Ich selbst bin auch eine Magisterin: Honoris Causa) Entgegen einer kleinen Schutzgebühr wäre ich bereit das detaillierter zu erklären. The innocent virgin in the puberty period (Hauptberuflich Jungliteratin z Bożej łaski) --------------------------------------- Odpowiedz Link
neeetka Re: Honoris Causa ... 22.07.07, 12:01 a gdzie, droga Virginio nadaja jeszcze magistra honoris causa? Podaj, bardzo prosze, jakies namiary i ew. Bedingungem. No nie badz takaaaaaaa, podaj!!!!!!! Odpowiedz Link
annajustyna Re: Honoris Causa ... 22.07.07, 12:24 Magistra h.c. to nawet Endrju nie ma, od razu mu doktorata dali;). Odpowiedz Link
die_pubertierende_jungfrau Re: Honoris Causa ... 22.07.07, 15:00 neeetka napisała: > a gdzie, droga Virginio nadaja jeszcze magistra honoris causa? =================================== Ja meine Liebe, das geht nur über Beziehungen. Und das ist eben das aparte an der ganzen Sache. Dr. H.C. kann ja jeder haben. Mgr. H. C. Nur die Ausgewählten. Sollte Dir Grüße von Connie bestellen. Er ist aus dem schweren Komma wieder aufgewacht. Kann sich aber nach den harten Schlägen auf den Kopf an nichts mehr erinnern. Da die Sache einen rassistischen Hintergrund hat, wird sich die Frau Bundesstaatsanwältin damit beschäftigen. Ich werde Dich auf dem Laufenden halten. Connie soll danach eine therapeutische Behandlung bekommen. Wegen seines Traumas. An die “freie Meinungsäußerung” und ähnlichen Blödsinn glaubt er nicht mehr. Ich befürchte, ein irreparabler Schaden in seinem Gehirn. The innocent virgin in the puberty period (Hauptberuflich Jungliteratin z Bożej łaski) --------------------------------------- Odpowiedz Link
neeetka Re: Honoris Causa ... 22.07.07, 15:18 dann sag doch venigstens, ob man nur ausgewählt oder aber gleich auserwählt oder nur ausgewellkt zu sein hat. Ich habe somit mein Lebensziel gefunden.M.H.C. Sage bittte dem Connie, sollte er irgendwelche Hilfen bei der Terapie seines Gedächtnisschwundes brauchen, so stehe ich ihm jeder Zeit zur Verfügung. Siehe auch " Der Herr der Gezeiten".Von Schwester zur Schwester (oder auch Bruder )ist ja auch egal. Netka))) Odpowiedz Link
die_pubertierende_jungfrau auch Du zu den Schöngeistern gehörst 22.07.07, 17:22 neeetka napisała: dann sag doch venigstens, ob man nur ausgewählt oder aber gleich auserwählt oder nur ausgewellkt zu sein hat. ======================================= Also, meine Schwester, an deinem Feinsinn erkenne ich, dass auch Du zu den Schöngeistern gehörst. Normalerweise habe ich hier nur Proletarier getroffen. Odpowiedz Link
maria421 Re: ps annojustyno, w Twoich zarzutach radze Ci 21.07.07, 09:42 ggigus napisała: > bo na razie omawiana jest szeroko rola moderatorki ggigus, ma ona a to zagajać > rozmowę , Kto powiedzial, oprocz Ciebie samej, jakoby moderatorka forum miala zagajac rozmowe? a ostatnio ma też ona tłumić te straszliwe konfikty, jakich tutaj pono > ć > pełno, jak twierdzą wtajemniczeni Ona (moderatorka) ma przede wszystkim sama nie wzniecac konfliktow. Odpowiedz Link