mateuszwierzbicki 22.08.07, 20:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=67687128 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jureek Re: wątki personalne są niezgodne z netykietą 22.08.07, 20:44 Ale nie domagam się usunięcia tego wątku, bo wolność słowa ważniejsza. Zwracam tylko uwagę. Jura Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: wątki personalne są niezgodne z netykietą 22.08.07, 20:47 zgoda Jura, ale zbok natrętnie dokonuje wulgarnych wpisów do księgi gości i nawet na forum o Moderacji nie kasują tego wątku. Jak inaczej ostrzec forumki o takim osobniku jak jecki.p vel... vel.., etc.? :) Odpowiedz Link
baerenfang a kto Ty jesteś? anioł stróż, że ostrzegasz? 22.08.07, 20:59 czy się forumkom podlizujesz? Kobiety poradzą sobie. A te, które jeckiego.p jeszcze nie czytały, tym chętniej zaczną go czytać. Robisz niepotrzebnie reklamę. Odpowiedz Link
annajustyna Re: a kto Ty jesteś? anioł stróż, że ostrzegasz? 22.08.07, 21:06 Zwlaszcza to sobie chetnie te kobietki poczytaja: krychowyrozwieracz 2007-08-19 - banał trzeba tu powtórzyc: ANAL z Krychą tak sie dłuży... porą raczej wieczorową daj jej possać brawurowo ! Hi, Botox-Speck-Röllchen, wie geht's ??? dein Liebling krychowypogromca 2007-08-21 Hi, meine extraordinäre Lieblingsschlampe ! :-) Zdradzisz mi w koncu twoja tajemnice: czy to juz przekwitanie, czy tylko ci sie spoznia? dein besorgter Liebling vampirrr 2007-08-15 Hi, mein Botox-Speckröllchen ! Gdzie sie dzis dmuchalas z T. ? (jasne, ze nie moze mnie brakowac:-) dein Liebling jecki.p 2007-08-14 Hi, moja ty puszysta tussi. Nie moglo mnie zabraknac, czyz nie? dein Liebling Odpowiedz Link
baerenfang :-))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 22.08.07, 21:12 prawdziwa poezja rynsztokowa! znakomite! Odpowiedz Link
jecki.p jaka tam poezja, Ichu ? 22.08.07, 21:22 moja poezje musisz dopiero poznac... :-) Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: a kto Ty jesteś? anioł stróż, że ostrzegasz? 22.08.07, 21:07 zboki trzeba reklamować, tak jak fotografie pedofilów w necie i w miejscu ich zamieszkania. Nie muszę (chodzi o podlizywanie) Odpowiedz Link
jecki.p do czego chcesz mnie sprowokowac, matusiu ? 22.08.07, 21:12 - zebym przyszedl i dal ci w ryja? skracaj sobie czas wdychaniem wypuszczanych - zwlaszcza przez Kryche - GAZOW... j. Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: do czego chcesz mnie sprowokowac, matusiu ? 22.08.07, 21:30 czy jecki chce mnie za wszelką cenę rozśmieszyć? Czy jecki uroił sobie w tej swojej głowie wielkości mandarynki, że jest w stanie podnieść na mnie kończynę górną? Czy jecki naprawdę chce, żebym kazał Janowi obić go kijem? A tak właściwie to się zabawię z jeckim. No chcę, żeby jecki przyszedł i spróbował. No czekam na jeckiego, cały drżę i dygocę ze strachu. Ja rozumiem, że takie jeckie to takie damskie, netowe boksery. No chodź jecki, może będzie mi się chciało i dostaniesz porządnego kopniaka w dupę tak, że nawet te kartony z piwnicy nie beda chciały z jeckim współżyć. Odpowiedz Link
jecki.p nie zaslaniaj sie tylko tym, 22.08.07, 21:35 zes PRZYGAZOWANY jest... czyzbys puszczal baka w tak zwanym miedzyczasie?! pozwolilem ci??? j. Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki jecki, no jecki miał przyjść i spróbować 22.08.07, 21:38 czekam, już nie mogę się doczekać, ale niech jecki pamięta, że cały ze spoptkania nie ujdzie. Czekam jecki, mam nadzieję, że jecki mimo bycia zbokiem przyjdzie jak obiecał. Odpowiedz Link
jureek Re: wątki personalne są niezgodne z netykietą 23.08.07, 01:12 mateuszwierzbicki napisał: > Jak inaczej ostrzec forumki o > takim osobniku jak jecki.p vel... vel.., etc.? :) Mailem możesz ostrzec. Ale widzę, że to nie o ostrzeganie, tylko o zadymy Ci chodzi. Jura Odpowiedz Link
jecki.p o, towarzyszka tajna informatorka !!! 22.08.07, 21:32 ciesze ze gazy, wypuszczane z pewnego OTWORU niejakiej Krychy, jeszcze Cie nie polozyly... :-) j. Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki jecki! czy to prawda, że ostatnio na love parade 22.08.07, 21:36 nie chcieli jeckiego wpuścic, mimo, że jecki bardzo chciał się dostać na platformę ciężarówki? Odpowiedz Link
info-tw Re: o, towarzyszka tajna informatorka !!! 22.08.07, 21:51 Nie skomentuje. Brak mi slow poprostu :( Odpowiedz Link
jecki.p ach, info, 22.08.07, 22:00 przeca gawiedz pragnie panem et circenses... jecki daje jej jedno i drugie. so what? :-) j. Odpowiedz Link
romek_marshal Re: ach, info, 22.08.07, 22:02 ale moze info chciala tylko panem? A nie gazem? Odpowiedz Link
annajustyna Re: coz, jessi, 22.08.07, 22:13 I oto mamy ostateczny dowod na chorobe psychicznom... Odpowiedz Link
jecki.p Speckröllchen ist (auch), wie es ist. 22.08.07, 22:15 - ale to nie to samo... :-) j. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Speckröllchen ist (auch), wie es ist. 22.08.07, 22:19 Biorac pod uwage, ze w PL nosze 38, a w Niemczech 36, to faktycznie b. trafna sygnaturka... Odpowiedz Link
jecki.p leider verkennt sie - wieder mal - die Lage: 22.08.07, 22:21 ich rede nicht mit ihr, ich rede über sie. j. Odpowiedz Link
info-tw Re: ach, info, 22.08.07, 22:20 jecki.p napisał: > przeca gawiedz pragnie panem et circenses... > jecki daje jej jedno i drugie. so what? :-) Ale ona chyba nie chce od ciebie ani chleba ani Zirkusspiele. Tak trudno to zrozumiec? Odpowiedz Link
jecki.p otworz oczy, info: 22.08.07, 22:24 kto biega za mna, jak - nie przymierzajac - suczka cierpiaca na cieczke ??? :-) j. Odpowiedz Link
info-tw Re: otworz oczy, info: 22.08.07, 22:27 Afu jecki to juz cie nie stac na to aby kobiety za toba lataly? Odpowiedz Link
annajustyna Re: otworz oczy, info: 22.08.07, 22:28 Ktoz chcialby latac za takim prostactwem... Odpowiedz Link
jecki.p K o b i e t e 22.08.07, 22:29 mam na komnatach, info, suczki zostaja na podworcu (w najlepszym razie:-) j. Odpowiedz Link
info-tw Re: K o b i e t e 22.08.07, 22:32 No ja sie tam na psach nie znam ale mysle, ze np. taki wilczur czy Bulterier to powinien miec kaganiec. Co nie jecki? Odpowiedz Link
jecki.p ba, a kto wtedy 22.08.07, 22:38 bedzie Wam (Kobietom) cunnilingus oferowal ???!!! :-) j. Odpowiedz Link
mucha_na_dziko1 Re: ba, a kto wtedy 22.08.07, 23:19 Zwal gruche to ci cisnienie pusci ty yelopo a nie smuc konia. Odpowiedz Link
kolonistka no jakby na to nie spojrzec ... 23.08.07, 10:10 jestem pod wrazeniem ... nie szkoda wam atramentu na takie "wazne" tematy? Odpowiedz Link