marijohanna 23.01.08, 12:36 tylko nie mowcie, ze nie ogladacie;PP wlasnie widzialam zajawke. Thomas Godoj to nasz czlowiek:D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa553 Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 23.01.08, 12:49 owszem. nie ogladam. Chetnie bym Godoja obejrzala, ale jak pomysle ze musialabym tez cala reszte strawic.... Moze podadza dokladna godzine o ktorej Godol bydzie godol`? Odpowiedz Link
marijohanna Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 23.01.08, 12:52 godoj i do sluchania i do patrzenia;)))) mmmmmmmmmmmmmmmmmh Odpowiedz Link
annajustyna Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 23.01.08, 12:56 Mosze znofu jakas Johanna siem objafi??? Jusz siem ciesze na niezlom rozryfke:D Odpowiedz Link
marijohanna Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 23.01.08, 13:07 annajustyna napisała: > Mosze znofu jakas Johanna siem objafi??? Jusz siem ciesze na niezlom > rozryfke:D :))) ogladam takie programy w celach "odmozdzenia";)) tez sie ciesze:D Odpowiedz Link
annajustyna Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 23.01.08, 13:19 Co Ty, ja ogladam, aby sie ukulturalnic:DDDD ;) Pozdrawaim serdecznie A Odpowiedz Link
annajustyna Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 23.01.08, 13:23 Marysia - kooochaam Twojego bloga:)))) Wpuscilabys mnie na swoje forum? Plizzzzzzzzzzzzzz! Odpowiedz Link
marijohanna Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 23.01.08, 13:41 annajustyna napisała: > Co Ty, ja ogladam, aby sie ukulturalnic:DDDD ;) waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
maria421 Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 24.01.08, 09:46 ewa553 napisała: > no i co? Jak wypadl Godol? Przeszedl dalej. Odpowiedz Link
maria421 Godoj sie dobrze zapowiada 24.01.08, 09:48 www.rtl.de/musik/superstar_955829.php Odpowiedz Link
ewa553 Re: Godoj sie dobrze zapowiada 24.01.08, 10:36 dziekuje Mario. Muzyczka - niestety - jak zawsze - u mnie nie dziala: (((( Zadzwon prosze do mnie nastepnym razem jak go zapowiedza! Chce raz przezyc radosc a nie wstyd z powodu polskiego wystepu:))) Odpowiedz Link
annajustyna Re: Godoj sie dobrze zapowiada 24.01.08, 11:11 Naprawde byl dobry, tylko szkoda, ze jest od 2,5 roku bezrobotny... Odpowiedz Link
annajustyna Re: Godoj sie dobrze zapowiada 24.01.08, 11:12 A i tak jedna panienka przebila Johanne, no i mlodociany "artysta" w spazmach na ziemi pod tlenem - w sumie wina bezkrytycznych rodzicow:( Odpowiedz Link
mallina Re: Godoj sie dobrze zapowiada 27.01.08, 13:17 wczesniej nie ogladalam, ale wlasnie trafilam na tego mlodego pod tlenem:-) chyba zaczne ten program ogladac:DD Odpowiedz Link
lunatix Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 24.01.08, 11:29 Jesli ktos potrzebuje lub lubi to oglada. Odpowiedz Link
ewa553 Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 26.01.08, 18:32 poswiecilam sie dla Sprawy i obejrzalam powtorke tego programu. Nie wiem czy Godoj dobrze spiewa, nie znam sie na takiej muzyce. Ale co mnie interesuje: skad wiecie, ze to Polak? Ani o tym nie mowil, ani nie mowil z akcentem. A nazwisko? Moze miec po jakims dziadku. Nota bene pracowal ze mna piekny chlopak-Murzyn o polskim nazwisku. Mial ojca Polaka!!!Jak oni to zrobili, ze kolor przejal calkowicie po matce, tego to juz nie wiem:)))) Ciekawa jestekm czy tez by uchodzil za Polaka gdyby spiewal w DSDS Odpowiedz Link
annajustyna Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 26.01.08, 18:47 Co ma piernik do wiatraka? Mnie nie interesuje, kim jest ten gosc z pochodzenia, mnie interesuje fakt, ze dobrze spiewa. A powtorek ogladac nie trzeba - na www.clipfish.de masz najlepsze momenty... Odpowiedz Link
fan.club Bojcie się Boga, kobieto! 26.01.08, 19:23 Polak, czarny, ale nie ksiądz??? Nie ma takiej możliwości... No, chyba, że piłkarz! Odpowiedz Link
ewa553 Re: Bojcie się Boga, kobieto! 26.01.08, 19:35 fanie, czy ja to musze rozumiec?:))) a co ma piernik do wiatraka? W tym wypadku duzo: przeciez ten watek poswiecony jest wlasnie temu facetowi, jako Polakowi. Nie przeczytalas wogole o co tu chodzi? Odpowiedz Link
annajustyna Re: Bojcie się Boga, kobieto! 27.01.08, 10:51 Potraktowalam temat watku jako zart;) Odpowiedz Link
marijohanna Re: Bojcie się Boga, kobieto! 27.01.08, 13:11 annajustyna napisała: > Potraktowalam temat watku jako zart;) inteligencje mozna poznac po poczuciu humoru;-))))) Odpowiedz Link
marijohanna Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 27.01.08, 10:27 owszem mowil, ze jest z polski akurat nie w programie, ktorego notabene nie ogladalam, ale w jakiejs zajawce byl krotki wywiad. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 27.01.08, 10:54 Pomijajac Thomasa (akurat jest dobry, moze bedzie nawet w finale), ale to dziewcze z wczoraj - Izabela jakas tam - toz to hanba i brak samokrytycyzmu! A tak w ogole to sie zastanawiam, czy powinni podawac dane osobowe - podobno po programie ludzie jakas pikiete urzadzili pod domem Raymunda i tata musial wzywac policje:( Odpowiedz Link
mallina Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 27.01.08, 13:20 czy raymund to ten co padl po krytyce i musieli go cucic?? Odpowiedz Link
annajustyna Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 27.01.08, 13:31 Dokladnie ten: www.clipfish.de/player.php?videoid=MTM2MzUwfDE4MzgzODQ%3D&tl=2&cat=200 Odpowiedz Link
annajustyna Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 27.01.08, 13:45 Ale i tak szczyt szczytow osiagnal niejaki Marijan: www.clipfish.de/player.php?videoid=MTM2MzUwfDE4NDc5MDQ%3D&cat=200 Odpowiedz Link
szaramycha Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 27.01.08, 15:23 w zajawkach na nastepny odcinek znowu byl akcent polski - z tego co pamietam: dosc "barczysty" Polak z jakims przedmiotem w reku (zabawkowa gitara?), ktory "krzykospiewem" cedzil slowa "niech zyja nam!"... Odpowiedz Link
ewa553 Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 31.01.08, 13:08 wszyscy tu o tym Godoju pisza, a wczoraj dzwoni do mnie znajoma i opowiada o jakims wariacie z polski, ktory sie wyglupia i spiewa "Sto lat!" i robi sobie jaja wymachujac jakas zabawka ala gitara. Kto widzial i opowie nam tu wiecej na ten temat? Odpowiedz Link
annajustyna Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 31.01.08, 13:18 clipfish.de - tutaj sa wszystkie wystepy. Najlepsza byla i tak kretynka z dyplomem piosenkarki (sic!), spiewajaca gorzej niz moj tesciu-chorzysta koscielny... Odpowiedz Link
ewa553 Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 31.01.08, 13:36 mam problem i nie moge otwierac takich rzeczy. Wiec moze opowiesz cos: widzialas faceta? Naprawde wariat czy tez robi sobie z tego wszystkiego jaja? I jak reagowalo jury? Odpowiedz Link
annajustyna Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 31.01.08, 17:06 Jiry wyszlo sie przewietrzyc na balkon, a gosc walil lbem (pustym) w gitarke, az sie rozwalila. Moze sie z kims zalozyl, ze to zrobi? Odpowiedz Link
marijohanna Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 31.01.08, 14:50 dzwoni specjalnie po to aby ci o tym powiedziec???:DDD Odpowiedz Link
fan.club Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 31.01.08, 15:38 Dzwoni, bo nie wpadła na to, żeby otworzyć wątek na ten temat. Odpowiedz Link
marijohanna Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 31.01.08, 17:52 fan.club napisał: > Dzwoni, bo nie wpadła na to, żeby otworzyć wątek na ten temat. to jakby otworzyc TEN watek na forum "Polonia w Stanach". teraz zrozumial przeslanke??? Odpowiedz Link
zosiaczek25 Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 31.01.08, 16:12 Nie no, tych idiotow to se czasem obejrze. Ale nie na serio, tak tylko zeby sie posmiac. Bo niektorzy to tak biora sobie do serca to, ze dla nich to taka szansa na sukces... Ale jak slysze jakies polskobrzmiace nazwisko, to mam ochote sie pod ziemie zapasc. nastepnego dnia znow w pracy/ na uczelni wszyscy beda sie o to pytac. Odpowiedz Link
kokolores To ten wczorajszy ... 31.01.08, 17:18 de.youtube.com/watch?v=QwlXmHQ3A7o ...ze niby co ???Polnisches Kinderlied ??? :o)))))))))))) Koko Odpowiedz Link
westina Re: Nasi w DSDS!!!! ;))) 01.02.08, 00:51 a przyznal sie juz biedak? Nie, zeby mial byc czwarta siostra...;) Odpowiedz Link