westina 11.03.08, 10:39 Wszystkim milosnikom "Hammerstimmen" polecam :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gadupa Bardzo inteligentne programy TV ogladasz. 11.03.08, 10:44 Rodzice nie mieli czasu zajac sie dzieckiem i posadzili przed telewizorem. Gratuluje. Odpowiedz Link
westina Re: Bardzo inteligentne programy TV ogladasz. 12.03.08, 20:21 Inteligentny czlowiek interesuje sie rowiez muzyka. Ciesze sie, ze jestes podobnego zdania. :) Odpowiedz Link
westina Re: Bardzo inteligentne programy TV ogladasz. 13.03.08, 00:10 byc moze byli zajeci nadaniem mi imienia. gadupa nie chcialam za zadne skarby......... Odpowiedz Link
maria421 Re: Thomas Godoj w finale DSDS 11.03.08, 14:42 Podobno jest najlepszym kandydatem. Trzymam za niego kciuki. Odpowiedz Link
sabba Re: Thomas Godoj w finale DSDS 12.03.08, 11:22 mysle ze jest za dobry i dlatego nie wygra....ale niech mu sie powiedzie w jakikolwiek sposob! Odpowiedz Link
polaola Az milo sie robi ... 12.03.08, 11:36 Dobrze spiewa i jest sympatycznym czlowiekiem. Az milo posluchac i popatrzec. Odpowiedz Link
ewa553 Re: Thomas Godoj w finale DSDS 12.03.08, 13:20 nie interesuje sie tego rodzaju muzyka, ale z powodu Godoja obejrzalam ostatnio. Sluchalam tylko troszeczke innych, Godoja w calosci:)))) Bardzo sie ucieszylam, bo Bohlen bardzo powaznie pochwalil go i mowi pare milych rzeczy. Dla mnie cala ta impreza byla smieszna: same dzieci wystepuja! Czy to takie zalozenie, ze maja wystepowac malolaty, czy to przypadek? Odpowiedz Link
ggigus nie, to nie przypadek 12.03.08, 13:32 a swoja droga - kto dzis pamieta o Alexandrze czy Elli? Odpowiedz Link
marijohanna Re: nie, to nie przypadek 12.03.08, 16:30 ggigus napisała: > a swoja droga - kto dzis pamieta o Alexandrze czy Elli? > np. giggus. haha:))) wg mnie program jest niezlym Sprungbrettem a jak zostanie wykorzystany to juz sprawa zwyciezcy. taki Marc Medlock wiedzial kogo sie trzymac aby zrobic pieniadze. pardon kariere;) Odpowiedz Link
westina Re: Thomas Godoj w finale DSDS 13.03.08, 00:07 Mnie ogolnie pociagaja wyjatkowe glosy. Nie mialam pojecia, ze Godoj jest urodzony w Rybniku. Ma wyjatkowy glos..i zanim sie obejrzalam juz mnie wciagnal... jego glos... Medlockowi tez od castingu, ze tak powiem... towarzysze. :) Mark wygral...:)) to i Thomas wygra! :))) Posluchajcie jak spiewa. A jak sie wam podoba,to dzwoncie, do cholery!!!!!!!!!!!!!! Bo jak nikt nie zadzwoni, to dupa blada...:((( www.rtl.de/musik/superstar_959997.php Odpowiedz Link
ggigus Re: Thomas Godoj w finale DSDS 13.03.08, 00:31 hm, nie wiem, co w jego glosie szczegolnego wg mnie DS... promuje taki specyficzny typ muzyka, dobry na casting i to jest problem programu Odpowiedz Link
westina Re: Thomas Godoj w finale DSDS 18.03.08, 00:15 posluchaj...moze sie dowiesz..:) Odpowiedz Link
ggigus Re: Thomas Godoj w finale DSDS 18.03.08, 01:11 posluchalam i wlasnie dlatego pytam co wg ciebie jest w jego glosie tak wyjatkowego? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Thomas Godoj w finale DSDS 18.03.08, 06:57 Dzis muzyke sie oglada, nie slucha. Mojej lubie Thomas Godoj tez sie spodobal. Gdy spytalem jaki utwor wykonal, nie znala ani tytulu, ani wykonawcy... Ot tak, ma w sobie cos. Kobiety to czuja. Odpowiedz Link
znana.jako.ggigus no wlasnie barwa jego glosu 03.04.08, 01:05 nie jest wg mnie jakos wyjatkowa dla mnie wyjatkowy glos i barwe to ma Prince i jeszcze Morrisey, i paru innych jedyne, co go wg mnie odroznia, to ze nie spiewa z ekspresja drzacego glosu, jak wiekszosc nastoletnich wykonawcow tzw. drzenie glosu a la babcia koscielna Odpowiedz Link
jureek Re: no wlasnie barwa jego glosu 03.04.08, 15:50 znana.jako.ggigus napisała: > nie jest wg mnie jakos wyjatkowa > dla mnie wyjatkowy glos i barwe to ma Prince > i jeszcze Morrisey, i paru innych Albo taki Karel Gott - ten to ma barwę! Jura Odpowiedz Link
westina Re: no wlasnie barwa jego glosu 07.04.08, 23:42 jureek, nie zapomnij o Tercecie Meksykanskim! Odpowiedz Link
jureek Re: no wlasnie barwa jego glosu 08.04.08, 11:29 westina napisała: > jureek, nie zapomnij o Tercecie Meksykanskim! Niestety, Tercetu Meksykańskiego za cholerę nie mogę sobie przypomnieć, więc chyba zapomniałem. Pamiętam za to Tercet Egzotyczny, ale oni głosiki mieli cieniutkie, gdzie tam im do Karela Gotta. Choć swoją drogą można nie mieć głosu i też być świetnym. Na przykład Leonard Cohen czy Lech Janerka. Jura Odpowiedz Link
westina Re: no wlasnie barwa jego glosu 08.04.08, 13:02 Oooo przepraszam! Cohen ma glos. Fakt, tercet byl egzotyczny, ale kapelusze meli z Meksyku! ;)) Odpowiedz Link
jureek Re: no wlasnie barwa jego glosu 09.04.08, 09:36 westina napisała: > Oooo przepraszam! Cohen ma glos. Mam inne zdanie. Uważam, że Cohen jest świetnym wykonawcą, ale głosu nie ma. Zresztą sam Cohen i jego przyjaciółka też tak uważają. Oglądałem kiedyś w telewizji film o Cohenie. Cohen wspominał w nim sytuację, gdy jego przyjaciółka namawiała go, żeby zaśpiewał publicznie swoje ballady. Cohen bronił się twierdząc, że nie ma głosu. Przyjaciółka przyznała, że rzeczywiście głosu nie ma ale odpowiedziała argumentem, że przecież nie namawia go na występy w operze. Jura P.S. A o Janerce co sądzisz? Też uważasz, że ma dobry głos? Moim zdaniem jest on świetny, ale głosu nie ma. Odpowiedz Link
znana.jako.ggigus cooo? Janerka nie ma glosu?? 09.04.08, 12:01 alez Jurku, ja Cie prosze Odpowiedz Link
jureek Re: cooo? Janerka nie ma glosu?? 09.04.08, 12:29 znana.jako.ggigus napisała: > alez Jurku, ja Cie prosze Jest świetny (moim zdaniem najlepszy muzyk rockowy w Polsce, a dwie ostatnie jego płyty mogę słuchać na okrągło), ale głosu nie ma. Nie przypomnę sobie teraz nazwy piosenki jeszcze z czasów Klausa Mittfocha, ale słychać w niej wyraźnie jakie ma problemy z górnymi rejestrami. Podobno nawet koledzy z zespołu mieli radochę, gdy słuchali, jak się męczy :) Jura Odpowiedz Link
westina Re: no wlasnie barwa jego glosu 15.04.08, 00:05 Ok, nie bede przekonywac. Dla mnie ma Cohen glos i jak spiewa to wiesz, ze to on. A wiec i Wiedererkennungswert :)) I GLOS! :) A co do opinii Cohenà i jego przyjaciolki...calkiem normalne. Ja bym sie tez nie chwalila... Bije sie w piersi i przepraszam, ale kto jest Janerka? A znasz Franco Corelli, del Monaco? Jussi Björling??? Jak bylam w formie sluchowej, trafialam 8 na 10 GLOSOW..i na Wiedererkennungswert :)) Odpowiedz Link
jureek Re: no wlasnie barwa jego glosu 15.04.08, 13:36 westina napisała: > Bije sie w piersi i przepraszam, ale kto jest Janerka? Nie ma za co przepraszać, przecież znajomość Janerki nie jest obowiązkowa. Warto jednak poznać jego twórczość. Moim zdaniem, był i jest on najlepszym muzykiem rockowym w Polsce. www.youtube.com/watch?v=JVAQNpgxxXE www.youtube.com/watch?v=u7c8O6c-JhY www.youtube.com/watch?v=mFbG8MleyDo www.youtube.com/watch?v=uiuFTllXoTM www.youtube.com/watch?v=zCjtt2ViTuU i tu jeszcze trochę teorii:) lechjanerka.info/index.php > A znasz Franco Corelli, del Monaco? Jussi Björling??? Nie, nie znałem. Ale teraz dzięki Tobie trochę poznałem :) Jura Odpowiedz Link
westina Re: no wlasnie barwa jego glosu 16.04.08, 09:23 Nie skojarzylam nazwiska z osoba, pamietam faceta ale jego glos nie zrobil na mnie szczegolnego wrazenia. Ale to rzecz gustu. No to sie choc na cos tu przydalam...hehe ;) Odpowiedz Link
jureek Re: no wlasnie barwa jego glosu 17.04.08, 09:20 westina napisała: > Nie skojarzylam nazwiska z osoba, pamietam faceta ale jego glos nie zrobil na > mnie szczegolnego wrazenia. Ale to rzecz gustu. W tym przypadku nasz gust się pokrywa. Ja od początku twierdzę, że Janerka nie ma głosu i jest on właśnie przykładem na to, że głos to nie wszystko i nawet nie mając głosu można być świetnym. Jura Odpowiedz Link
westina Re: no wlasnie barwa jego glosu 02.05.08, 00:16 a jest Janerka swietny????? mysle, ze nie zupelnie....Janerka nie jest w polowie taki "glos" jak np......Rysiek Rydel. i tu sie zaczynaja schody... Sa tez dobrzy i nie doceniani... Nie majac glosu mozna robic kase, ale swietnym nie mozna byc.... Odpowiedz Link
westina Re: no wlasnie barwa jego glosu 07.04.08, 23:40 das Wort ist : Wiedererkennungswert Prince??? Sorry, myslalam, ze rozmawiamy o 1 lidze a nie o regionalce... Ech..Gigus...moje kondolencje twoim uszom... Odpowiedz Link
siejest Re: Thomas Godoj w finale DSDS 05.04.08, 20:21 Ciekawe co dzis na RTL pokarze? Odpowiedz Link
jessi_a Re: Thomas Godoj w finale DSDS 05.04.08, 20:45 pokarac moze go tylko Bohlen :) Odpowiedz Link
mamazuczka Re: Thomas Godoj w finale DSDS 11.04.08, 10:40 Macie racje. Jego glos jest bardzo..... poruszajacy. Robi mi sie gesia skorka gdy go slysze. Zreszta to samo mowia w jury. Bohlen po raz pierwszy w historii programu wstal gratulujac mu. Musze powiedziec, ze ma tak niesamowity glos, rozpoznawalny i ... nie potrafie wyrazic co jeszcze...., ze jak spiewa kawalki, ktore mnie nie interesuja i ktorych nie slucham w wydaniu oryginalnym - to jesli ON spiewa, moge sluchac tego do konca. Tomek moze spiewac ksiazke telefoniczna - i chetnie go bede sluchac. Ma taki teskny, wibrujacy i piekny glos.... GLOSUJCIE NA NIEGO.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nie moge z Polski :(((((( Odpowiedz Link
westina Re: Thomas Godoj w finale DSDS 13.03.08, 00:08 www.rtl.de/musik/superstar_959997.php Odpowiedz Link
aga_ta_70 Re: Thomas Godoj w finale DSDS 16.03.08, 18:06 Niesamowity facet: www.myvideo.de/watch/3628089 i www.myvideo.de/watch/3675209 To ostatnie to Ich + Ich "Stark". Porownajcie sobie z oryginalem, Thomas jest wedlug mnie bardziej autentyczny. Ciekawe co Bohlen z nim zrobi. On tam nie pasuje, powinien wlasciwie wyleciec z powodu jakiegos nadmuchanego skandalu, bo inni nie maja przy nim najmniejszej szansy. Odpowiedz Link
zuraw.paulina Re: Thomas Godoj w finale DSDS 28.03.08, 21:47 Mnie też on jakoś nie pasi. Jak na mój gust Fady Maalouf jest milion razy lepszy... Odpowiedz Link
merunka77 Re: Thomas Godoj w finale DSDS 31.03.08, 14:59 nawet w brzydocie jest coś pięknego. Trzeba umieć to dostrzec! Uważam, że jest OK. Odpowiedz Link
ewa553 a swojom drogom 17.03.08, 17:34 moze mi ktos powiedziec, kto wylecial w ostatnim programie? Ogladalam pobieznie, zapamietalam tylko Godoja i takiego pajaca Benjamina. Obaj zostali? I kiedy jest nastepny etap? Odpowiedz Link
mallina Re: a swojom drogom 17.03.08, 19:00 wylecial Jeramine, ktory slabo sobie poradzil. sympatyczny chlopak ale nie wyszlo mu w sobote. Thomas Godoj byl w piatce wybrancow sms-owych:-) a maly Benji decyzja jury poszedl dalej. Odpowiedz Link
westina Re: a swojom drogom 18.03.08, 00:24 sprostowanie! na Benjaminka dzwonily rowiesniczki...aczkolwiek pewnie i Bohlen w miare mozliwosci popchnal by go dalej...;>) i dopoki siusiumajtki maja dostep do glosowania, trzeba po prostu oddac glos :) Odpowiedz Link
havana24 Re: a swojom drogom 29.03.08, 21:09 no wlasnie!tydzien temu wyleciala Sarah i bylo widac,ze Bohlen zaluje,ze tak walczyl o Beniamina.Przeciez on jest daremny!!!No ale fanek ma duzo i pewnie bedzie tak jak rok temu,Benny dojdzie do samego finalu tak jak Martin Stosch tylko dlatego,ze polowa niemieckich nastolatek za nim sika!Mam nadzieje,ze Godoj zrobi kariere,obojetnie jak daleko zajdzie w DSDS.Ma facet glos... Odpowiedz Link
maria421 Re: Thomas Godoj w finale DSDS 08.04.08, 15:48 Thomas Godoj mi sie podoba i trzymam za niego kciuki. Potrafi spiewac, a poza tym jest spokojny, nie wyglupia sie i nie ma zadnych Star- Allüren. Odpowiedz Link
mallina Re: Thomas Godoj w finale DSDS 08.04.08, 16:51 dokladnie, widac, ze chlopak jest autentyczny i nie robi z siebie kogos kim nie jest. wydaje sie tez byc skromna osoba i pomimo tego, ze pochwaly slyszy w kazdym programie, doping ma ogromny to za kazdym razem wydaje sie tym byc zaskoczony Odpowiedz Link
aga-kkk Re: Thomas Godoj w finale DSDS 25.04.08, 09:39 westina napisała: > Wszystkim milosnikom "Hammerstimmen" polecam :)) Dziękuje Ci ,że o nim wspomniałaś ,myślałam już ,że nikt go nie znaw Polsce. Ja też uwielbiam jego głos...jestem pod wielkim wrażeniem :)) A do tego jest taki skromny ,sympatyczny ehhhh same superlatywy :)) Niemcy go kochają! :) wiem coś o tym bo toczą się dłuuugie dyskusje na forum rtl :) , sama nieraz byłam pytana tam o polski :) nie wiem czy wiesz, ale Thomas śpiewał raz nawet po polsku w tzw.Videochacie z fanami :) słodkie to było i miło ,że go pamięta coś jeszcze po polsku :)) Polacy w De błagam głosujcie na Tomka!!! Jego głos jest niesamowity ,niepowtarzalny ,taki jeden na milion :)) Jaka szkoda ,że to nie polska edycja idola ;/ Pozdrawiam wszystkich fanów Thomasa w De i w Pl :)) Odpowiedz Link
westina Re: Thomas Godoj w finale DSDS 02.05.08, 00:29 Aga, ja nie mieszkam w Polsce... Dla mnie Thomas moze spiewac nawet suhaili....:)) Odpowiedz Link
siejest Re: Thomas Godoj w finale DSDS 11.05.08, 07:58 Perfekt ale obawiam się, że Dieter Bohlen nie będzie umiał stworzyć nagrania dla Tomka bo to typowy popciarz a Tomek to przecież rockowiec. Lepiej chyba, żeby Ania albo Bär coś z nim zrobili. Odpowiedz Link
mami27 A ja mu zycze aby nie wygrał.. 11.05.08, 22:21 Zyczę Tomkowi, zeby nie wygrał. Jak wygra to wpadnie wtedy w łapy jakiegos typka jak Bohlen i będzie musiał śpiewac co mu napisza. Wydaje mi się ze Thomas oprócz głosu ma też osobowośc, i chyba nie do konca odowiada mu pajacowanie, więc niech nie wygra, lecz będzie drugi, a i tak na pewno dostanie kontrakt z jakas firma płytową. Wczoraj na zadane pytanie: czy chce naprawde zostac Superstar, odpowiedzial wymijąco, że jeżeli widzowie tak zadecydują to niech tak będzie. Więc mam czasami wrażenie że jego tok myślenia jest podobny. No cóz zobaczymy..... ewa Odpowiedz Link
bo4630 przecież może wybrać kontrakt, 11.05.08, 22:54 nie jest niczym związany. A Bohlen może i jest "typkiem" ale za darmo swojego majątku nie dostał. Odpowiedz Link
kokolores Re: JUHHHHU:))))))))))))))))))))))))) ))))))))))) 18.05.08, 22:12 Wygral i co ? Ciekawe czy cos z tego bedzie potrafil zrobic . Zycze mu tego z calego serca bo to jego ostatnia szansa na zrobienie kariery. :o) Koko Odpowiedz Link
ferro2 Re: JUHHHHU:))))))))))))))))))))))))) )))))))))) 18.05.08, 22:40 rowniez glosowalam na niego, teraz zacznie sie ciezka praca dla niego, a co z planem B?????:))))) Odpowiedz Link
bo4630 przełączyłem w trakcie reklamy, 18.05.08, 23:59 zadzwoniłem i mój głos przeważył;DDD No to śledźmy karierę Tomka. Sprawia wrażenie rozsądnego. Przypomniał mi się wywiad w Der Spiegel z Klose. On pracuje teraz na przyszłe pokolenia. Odpowiedz Link
znana.jako.ggigus ostatnia szansa?? 20.05.08, 00:04 przecie to mlody chlopak jest dla spiewaka, no wokalisty, 30 to mlody wiek Odpowiedz Link
pogodynki Re: Thomas Godoj w finale DSDS 20.05.08, 09:04 No i super, gratuluje Thomas Godoj www.fx4.pl/index.php?str=linkif&zdjecia=14265 Odpowiedz Link
anetka12-0 Re: Thomas Godoj w finale DSDS 22.07.08, 20:15 Hurra? Zerknij tutaj kiepszczak.blog.onet.pl/2,ID330739779,DA2008-07-17,index.html Odpowiedz Link
nudek Re: Thomas Godoj w finale DSDS 22.12.08, 16:31 SERWUS! Jeżeli studiowałaś(eś) w Münster za czasów jak Michael Jackson był jeszcze „czarny” a Lech Wałesa prezydentem Polski to napisz do nas! Chętnie opublikujemy na naszej witrynie internetowej Twoje wrażenia, wspomnienia oraz doświadczenia które zdobyłaś(eś) w Münster. Nieniejszym mamy również nadzieję, że będzie to dla zainteresowanych studiami lub różnymi programami wymiany studenckiej w naszym mieście pomocne w wyborze fakultetu, uczelni lub akademika. Ex-Student to następny projekt, w którym może wziąść udział każdy bez względu na wiek, okres oraz czas trwania studiów. Jedynym warunkiem, który jest do spełnienia to, że studia odbywały lub odbywają się w Münster. Jak sobie to wyobrażamy? To proste, napisz do nas krótki reportaż o przebiegu Twoich studiów oraz spędzonym czasie w Münster. Poniżej podsuwamy małą pomoc w formie punkto-pytań. Możesz oczywiście własnymi słowami opisać swoje przeżycia i przygody. Napisz w paru zdaniach coś o sobie, gdzie się urodziłaś(eś), ile miałaś(eś) wtedy lat, dołączyć również jakieś ciekawe zdjęcie z tamtych czasów upamiętniające tę chwilę, .... itd. Możesz również napisać czym się aktualnie zajmujesz. Co i na jakiej uczelni w Münster i jak długo studiowałaś(eś)? Opisz jak wspominasz ten czas spędzony w Münster i jak wspominasz dziś tamte chwile. Zawarłaś(eś) jakąś przyjaźń, która przetrwała do dziś...? Co podobało się Tobie wtedy w Münster a co byś zmienił(a)?! Dla wielu zainteresowanych studiami w Münster nasuwa się pytanie kto i za co płaci i ile co kosztuje oraz gdzie mozna to kupić czy załatwić? Pisz o pozytwnych jak i negatywnych przeżyciach, ważne żeby opisy były w miarę objektywne i nie zawierały obraźliwych podtekstów. Miejsce i przebieg praktyki (jezeli była wykonywana) Gdzie odbywały się najlepsze imprezy? Które akademiki były czy są najlepiej wyposażone w meble, itp...? itd, itd, itd........ Zaznaczamy, że są to tylko punkty pomocne, Ty decydujesz o czym piszesz Jeżeli masz jakieś wątpliwości lup pytania to prośimy o kontakt z nami: i-love-ms@gmx.net Za nadesłane reportaże dziękujemy z góry! Odpowiedz Link
info-tw Nudek się nudzi 22.12.08, 17:13 co Twój wpis ma z Godojem wspólnego? Godoj i to zaroz :P Odpowiedz Link
info-tw Thomas Godoj ist Vater ! 06.01.09, 18:41 Der neue Superstar heisst Lynn und ist die frischgeborene Tochter von DSDS Gewinner Thomas Godoj! Das 3120 Gramm schwere und 52 cm große Mädchen kam am 3. Januar um 0.35 Uhr zur Welt. Anscheinend hatte es die kleine Lynn wirklich eilig, denn eigentlich sollte sie erst am 22. Januar auf die Welt kommen… Odpowiedz Link