asdf401 05.06.08, 09:02 Wybieram się do Berlina na zakupy rzeczy używanych (ciuszki głównie). Czy możecie polecić kilka takich sklepów? Czy ceny są atrakcyjne? Może ...jakieś przykładowe ceny wyszukanych skarbów? pzdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdf401 Re: second handy w Berlinie 10.06.08, 18:08 Do siebie: ech, gdzie te czasy, gdy takie wiadomości posiadało wielu. Odpowiedz Link
camel_3d Re: second handy w Berlinie 11.06.08, 19:07 asdf401 napisał: > Do siebie: ech, gdzie te czasy, gdy takie wiadomości posiadało wielu. ech ..no niestety tu sa ciuchy tak tanie,.ze z second hando wia raczej nie korzysta... Odpowiedz Link
buka007 Re: second handy w Berlinie 11.06.08, 19:19 asdf, to zalezy o jakie ciuszki Ci chodzi?? Markowe, czy zwykłe lumpeksowe? W second hand są raczej markowe ciuchy, zwykłe, uzywane ciuszki dla dzieci Berlinianki kupują na Babybasar albo Flohmarktach. Odpowiedz Link
camel_3d Re: second handy w Berlinie 11.06.08, 21:21 kurcze..nie wiem..no ja zawsze kupuje w sprinfieldzie... Odpowiedz Link
duszka30 Re: second handy w Berlinie 12.06.08, 12:36 A ja w Benettonie:)) zwłaszcza dzieciom... i w P&C...bo u nas nie ma rzeczy dla dzieci:)) Odpowiedz Link
asdf401 Re: second handy w Berlinie 12.06.08, 16:18 Hmmm lubię poszperać w takich sklepach. Kiedyś kupiłem fajną kurtkę skurzaną za grosze, innym razem gumiaki do ogrodu, kupowałem też dżinsy, używane książki, lampke nocną. Szukam takich sklepów, gdzie można .. poszperać i coś sobie kupić za niewielkie pieniądze. Odpowiedz Link