camel_3d 03.09.09, 13:43 dzis odprowadzajac malucha do zlobka rzucilem okiem na trawik i co widze?? duzo malutkich flag, wetkneitych w psie kupy. na kazdej byl napis "kupa szuka pana" :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: kupa szuka pana 03.09.09, 20:32 Czyzby byly to flagi narodowe Niemiec? Podczas mego ostatniego pobytu w Berlinie, i w ogole 10-dniowego pobytu w Niemczech, nie widzialam ani jednej kupy, a jestem bardzo na nie wyczulona! W jakiej dzielnicy lezy zlobek Twojego malucha ?!? camel_3d napisał: > dzis odprowadzajac malucha do zlobka rzucilem okiem na trawik i co widze?? duzo malutkich flag, wetkneitych w psie kupy. na kazdej byl napis "kupa szuka pana" :))) > > > Odpowiedz Link
dobiasz Re: kupa szuka pana 03.09.09, 21:17 pia.ed napisała: > Czyzby byly to flagi narodowe Niemiec? Widziałem flagę niemiecką wetkniętą w psią kupę w czasie mistrzostw w 2006. > Podczas mego ostatniego pobytu w Berlinie, i w ogole 10-dniowego pobytu w > Niemczech, > nie widzialam ani jednej kupy, a jestem bardzo na nie wyczulona! > W jakiej dzielnicy lezy zlobek Twojego malucha ?!? Natężenie problemu oczywiście zależy od dzielnicy, ale jadąc rowerem widziałem kiedyś starszego pana, którego piesek srał na chodnik na skrzyżowaniu Urania- i Kleiststrasse, czyli bądź co bądź w centrum tej "lepszej" części miasta. Odpowiedz Link
pia.ed Re: kupa szuka pana 04.09.09, 01:21 Piesek moze zalatwic sie gdzie go "przycisnie", ale potem zbiera sie jego gowienko do plastikowej torebki i wrzuca do pojemnika na smieci ... Pewnie ten starszy pan zrobil to kiedy juz odjechales. dobiasz napisał: jadąc rowerem widziałem kiedyś starszego pana, którego piesek srał na chodnik na skrzyżowaniu Urania- i Kleiststrasse, czyli bądź co bądź w centrum tej "lepszej" części miasta. Odpowiedz Link
dobiasz Re: kupa szuka pana 04.09.09, 08:44 pia.ed napisała: > Piesek moze zalatwic sie gdzie go "przycisnie", ale potem zbiera sie jego > gowienko do plastikowej torebki > i wrzuca do pojemnika na smieci ... > Pewnie ten starszy pan zrobil to kiedy juz odjechales. Taaak. Na pewno. Odpowiedz Link
alpepe Re: kupa szuka pana 03.09.09, 22:30 a to ciekawe, zapraszam do Köpenick i Treptow. Jak się przeprowadziłam do Berlina, to byłam zszokowana, że wszędzie kupy, znajoma Niemka powiedziała mi, że to typowe dla Berlina!!! Tja Odpowiedz Link
camel_3d Re: kupa szuka pana 04.09.09, 09:11 > nie widzialam ani jednej kupy, a jestem bardzo na nie wyczulona! > W jakiej dzielnicy lezy zlobek Twojego malucha ?!? oj sa sa..i to sporo.. w mitte (dokladnei w mitte)..a nie w mitte wedding :) Odpowiedz Link