Dodaj do ulubionych

Jestem w domu

08.07.11, 10:18
Dzisiaj mnie wypuścili. Mam nadzieję że nie będę musiała już tam wracać wcześniej jak we wrześniu. Wczoraj odstawili mi fenoterol. Oby nic złego z tego nie wynikło.
Ale jestem dobrej myśli.
I po odstawieniu jakoś cukry łatwiej w ryzach utrzymać.
Obserwuj wątek
    • stonkaaa Re: Jestem w domu 08.07.11, 10:41
      Trzymam kciuki, w domku będzie Ci się na pewno lepiej leżało niż w szpitalu, u mnie nawet nie ma mowy o odstawieniu fenoterolu a cukry nadal szaleją ranosad

https://www.suwaczki.com/tickers/a8dodqk3t7bm5u7c.png
      • aleksa51 Re: Jestem w domu 08.07.11, 10:50
        Też życzę ci powrotu do szpitala na sam poród w terminie. Sama zaciskam nogi z całych sił, żeby już na patologię nie wracać.
        • witchs84 Re: Jestem w domu 08.07.11, 13:33
          ja też dziś wróciłam do domku. Leżałam tydzień już drugi raz z nieszczęsną szyjką.
          nie ma jak w domku
          • estepona Re: Jestem w domu 08.07.11, 15:42
            Dziewczyny super, że już w domku jesteście smile
            sanpja obyś już fenka nie potrzebowała!
            • m-o-n-i-k-a-82 Re: Jestem w domu 08.07.11, 16:34
              super dziewczyny, że już w domu urzędujecie smile oszczędzajcie się kochane i leżcie smile

sanpja, podziwiam, że fenka tak odstawiłaś, a raczej dałaś sobie odstawić, ja to panikara jestem i ze strachu przed odstawieniem bym już akcję skurczową zaliczyła uncertain
              ja od przyszłego tygodnia planuję zmniejszyć dawkę o 2 tabletki, ale już się boję...
              • aleksa51 Re: Jestem w domu 08.07.11, 17:23
                I jak? Korzystacie z wolności domowej?
                Ja jestem ciekawa jak gin rozwiąże strategicznie odstawianie u mnie fenka. Będę u niego w środę i poruszę temat. To będzie 33t5d i może od 34-35 tc każe odstawić chociaż jedną tabletkę dziennie. Jeśli będzie u mnie natychmiastowe odstawienie to pewnie i od razu urodzę - tak jak poprzednio. Sama nie wiem co lepsze. Może lepiej wiedzieć, że "dziś biorę ostatnią tabletkę, a jutro rodzę"?
                • sanpja Re: Jestem w domu 09.07.11, 09:44
                  Mi odstawili w czwartek, co miałam zrobic, po prostu przestali dawać, wczoraj puśili do domu dzisiaj jeszcze jesteśmy w dwupaku. Zostawili isoptin, luteinę, magnez a nospę doraźnie. Podobno isoptin też działa rozkurczowo.
                  Mam nadzieję że dotrwamy do 37 tc smile
    • krolowa_kier Re: Jestem w domu 08.07.11, 21:28
      No to miłego leżakowania w domu smile Ja uciekam od łóżka ile mogę - jestem bardzo niegrzecznym leżakiem tongue_out
      • aleksa51 Re: Jestem w domu 09.07.11, 12:21
        To właściwie do 37 tc masz jeszcze 8 tygodni. Wcale nie tak wiele. Jeśli nic się nie dzieje po odstawieniu to tylko pozazdrościć. I wiesz, tak powinno być- nie powinni faszerować lekami jeśli nie ma takiej potrzeby. Myślę, że to mądrzy lekarze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka