rkamrowski 18.10.07, 11:25 Noszę się z zamiarem kupna sztormiaka, może ktoś to zna wypatrzyłem na allegro allegro.pl/item254350292_sztormiak_morski_kurtka_i_spodnie_typ_js_gwarancja.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seaskipper Re: proszę o opinię 18.10.07, 13:44 rkamrowski napisał: > Noszę się z zamiarem kupna sztormiaka, może ktoś to zna wypatrzyłem > na allegro > <a href="allegro.pl/item254350292_sztormiak_morski_kurtka_i_spodnie_typ_js_gwarancja.html" target="_blank">allegro.pl/item254350292_sztormiak_morski_kurtka_i_spodnie_typ_js_gwarancja.html</a> Ahoj! Ja nawet kupiłem ten sztormiak, al po obejrzeniu odesłałem go. mam jakies nonsensowne wywietrzniki, którymi napewno wlewa sie woda do srodka. Moze to to nadaje sie jako ubranie robocze na ladzie, ale jako sztormiaka nie polecałbym. Lepiej dołozyc nieco kasy i kupic cos porzadnego. Wszak jest wydatek na lata. Żeglarstwo morskie gg 1728585 Odpowiedz Link
rkamrowski Re: proszę o opinię 18.10.07, 14:02 dzięki kaptan, podobny miał chyba Grzegorz? Pozdrawiam radek Odpowiedz Link
ignorant11 Re: proszę o opinię 18.10.07, 21:17 rkamrowski napisał: > dzięki kaptan, podobny miał chyba Grzegorz? > Pozdrawiam radek Sława! Grzegorz rzeczywiscie podał mi link do tego samego źródła. Co prawda Grzegorza nie dotykałem ale wydaje mi sie on inny niz ja miałem rekach. Moze moja krytyka pomogła i zaczał szyc lepiej? Pozatem przestań mnie "kapitanowac" wszak złozyłem dymisje tydzien temu... Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link
ignorant11 Radku! 18.10.07, 21:20 Sława! Fotki mozesz wkleic tu, ale prosze o retusz. Bo my co prawda wygladamy jak wygladamy i nic NATO nie poradzimy.., ale gdybys dziewczyny bez makijazu morskiego to moglby sie poczuc obrazone... :)) Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link
rkamrowski Re: Radku! 19.10.07, 09:59 Proszę o adresy na maila powysyłam płytki, za dużo tych zdjęć. Odpowiedz Link
seaskipper Re: Radku! 19.10.07, 21:19 Ahoj! myslałem ze co atrakcyjniejsze zdjatak wrzucisz tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16415 Żeglarstwo morskie gg 1728585 Odpowiedz Link
hafenmeister Re: proszę o opinię 05.11.07, 21:17 Cześć Radziu! Moim zdaniem zakup sztormiaka to zakup na dłuższy czas. Firma to rzecz wtórna, ale ja mam swoją wypróbowaną, Norwegowie znają się na morskim rzemiośle i dlatego moje sztormiaki mają logo HH, w odróżnieniu od ładnych i obsypanych gadżetami HL, które są niezłe do podefilowania po porcie i tawernach. Pozdrowionka Maciek Odpowiedz Link
rkamrowski Re: proszę o opinię 06.11.07, 10:49 co do HH to wiadomo, ale może coś tańszego a sprawdzonego. czekam na wasze typy opinie, bo zanim kra zejdzie z wody musze coś kupić:-) Odpowiedz Link
hafenmeister Re: proszę o opinię 07.11.07, 09:46 rkamrowski napisał: > co do HH to wiadomo, ale może coś tańszego a sprawdzonego. czekam na > wasze typy opinie, bo zanim kra zejdzie z wody musze coś kupić:-) Radziu! Ja swoje mam z Allegro i nie mam zastrzeżeń, a ceny są atrakcyjne. trzeba poszukać i trafić na okazję, mogę popatrzeć i dam Ci znać. Odpowiedz Link
seaskipper Niesmiało zauwaze... 07.11.07, 16:14 Ahoj! Sztromiak, szczególnie dobry to rzecz dośc trwała. Ale jakze potrzebna szczególnie w tak rzeźkich warunkach w jakich płynelismy i na zimnym połnocnym akwenie. Zatem lepiej jest dac nieco wiecej kasy za porzadny egzemplarz niz oszczedzac i po prostu wyrzucic kase... No i wydaje poprawnym pogladem,ze najwazniejsza jest kurtka, a spodnie mozna miec czasowo słabsze... NO i tzreba sie zastnawoic czy jednorazowy czy 2czesciowy sztormiak Żeglarstwo morskie gg 1728585 Odpowiedz Link