halogen75 12.01.12, 10:58 Ile czasu czekaliście na odpowiedź w sprawie założenia subkonta dziecku po wysłanej prośbie i dokumentach do fundacji? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulec Re: Odzew z fundacji 12.01.12, 13:36 Fundacja SILENTIO - tydzien, a moze nawet i krocej. No i cudowna Magda Pal ;))) Odpowiedz Link
halogen75 Re: Odzew z fundacji 12.01.12, 22:47 Ojej, poważnie? Tak krótko? Ja na razie czekam 2 tygodnie od wysłania. Odpowiedz Link
aga_sama Re: Odzew z fundacji 12.01.12, 23:38 Jak w Zdążyć z Pomocą to jeszcze trochę poczekasz. Może tam jutro zadzwoń... Odpowiedz Link
aniaidaniel Re: Odzew z fundacji 13.01.12, 15:04 w "Zdążyć z pomocą" w sumie po odesłaniu podpisanego regulaminu ok. miesiąc i zadzwoniłam do nich, podali mi nr KRS i numer syna. Chyba mają dużo chętnych. Odpowiedz Link
halogen75 Re: Odzew z fundacji 13.01.12, 15:06 ania, ja na razie wysłałam samą dokumentację plus prośbę zgodnie z ich wymogami. Tak sobie myślę, że ten regulamin to chyba później tak? Przynajmniej tak zrozumiałam z opisu na ich stronie. Odpowiedz Link
aniaidaniel Re: Odzew z fundacji 13.01.12, 15:10 tak, musisz poczekać odeślą Ci zgodę wraz z regulaminem do podpisu, który trzeba im odesłać... my odesłaliśmy na początku grudnia. Konto mamy od wczoraj widoczne na ich stronie, ale numer znam wcześniej bo telefonicznie udzielili mi informacji. Odpowiedz Link
halogen75 Re: Odzew z fundacji 13.01.12, 15:36 Bardzo Ci dziękuję:) Czekam więc, cierpliwie czekam;) Odpowiedz Link
nefret_ete Re: Odzew z fundacji 17.01.12, 16:01 Nam pomaga Fundacja Polsat. Z tego co pamiętam czekałam tydzień na odpowiedź. Najlepiej zadzwoń do nich jakbyś była zainteresowana, powiedzą Ci co i jak przez tel. lub wyślą informację emailową. Odpowiedz Link