Dodaj do ulubionych

"Zdążyć z Pomocą"- logowanie subkonta

16.10.12, 13:07
Nie macie z tym problemu ostatnio? Od kilku dni chcąc się zalogować zrywa mi natychmiastowo połączenie w ten sam powtarzalny sposób. Reszta działa na stronie prawidłowo. Pytam, bo jeśli problem mam tylko ja to zgłoszę ten fakt telefonicznie lub mailowo, jeśli wszyscy to rozumiem, że mają jakieś ogólne problemy z serwerem i pewnie lada moment to naprawią.
Obserwuj wątek
    • szalicja Re: "Zdążyć z Pomocą"- logowanie subkonta 16.10.12, 14:05

Pracują teraz nad księgowaniem wpłat na 1% więc automatycznie konta nie działają.
      • halogen75 Re: "Zdążyć z Pomocą"- logowanie subkonta 16.10.12, 14:11
        Dzięki Szalicja, faktycznie ten problem może być związany z rozliczeniami 1%. Nie pomyślałam o tym:)
    • admin_fd Re: "Zdążyć z Pomocą"- logowanie subkonta 17.10.12, 12:56
      Serdecznie zachęcam do zaglądania na stronę Fundacji. Są tam i aktualności i dział ogłoszeń od Fundacji w zakładce "Potrzebuje pomocy". A najlepiej śledzić profil Fundacji na Facebooku, tam już w ogóle jest wszystko....

a cytując:

"W związku z trwającym procesem księgowania 1% mogą występować przejściowe problemy z dostępem do strony logowania do subkont. Prace trwają od godzin wieczornych, przez całą noc, aż do godz. 16 każdego dnia. W tym czasie dostęp do subkont będzie niemożliwy. Prace związane z księgowaniem oraz weryfikacją potrwają jeszcze około 2 tygodni. Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za utrudnienia. Dokładamy wszelkich starań, aby zakończyć prace jak najszybciej."
      • marychna31 Re: "Zdążyć z Pomocą"- logowanie subkonta 17.10.12, 17:34
        ja się nie mogę zalogować całą dobę. Pomijam już fakt, że na stronie do logowania jest info o 15 a nie 16.
    • korusiar Re: "Zdążyć z Pomocą"- logowanie subkonta 18.10.12, 20:09
      Próbowałam kilka razy, w różnych godzinach i też mi się nie udało - jakiś błąd systemu.
      • halogen75 Re: "Zdążyć z Pomocą"- logowanie subkonta 19.10.12, 10:49
        W samym środku głębokiej nocy też nie można.
    • korusiar Re: "Zdążyć z Pomocą"- logowanie subkonta 25.10.12, 19:30
      Nadal nie można sprawdzić salda konta dziecka, ciekawe kiedy system będzie już prawidłowo działał :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka