Dodaj do ulubionych

Przedświątecznie

29.03.13, 21:48
Co robicie? Tak tu jakoś głucho, cicho i ciemno;)
Pasztety się pieką? Kiełbasa się parzy? Wódeczka się przegryza? No nie mówicie, że okna myjecie zeskrobując mróz?;)

A tak poważnie. Dzień Kobiet- cisza. Pierwszy dzień wiosny (ok, niewidoczny ale jednak)- cisza. Teraz- wielka cisza. Żyjecie? Czy mimo autyzmu na co dzień czy też innych zaburzeń przywiązujecie wagę do ważnych dni?

Ja tam już orzechóweczki spróbowałam i święta uważam za rozpoczęte;):P
Obserwuj wątek
    • halogen75 Re: Przedświątecznie 30.03.13, 09:43
      https://www.floper.waw.pl/3.jpg
      • pinkdot Re: Przedświątecznie 30.03.13, 10:03
        My się jak zwykle świątecznie nie napinamy, bo jesteśmy mało religijni i tradycyjni. W tym roku wyjątkowo będę coś piekła, bo Cyceron lubi pomagać przy pieczeniu:D.
        Wszystkim życzymy Wesołej Wielkanocy:).
        • ania-pat1 Re: Przedświątecznie 30.03.13, 11:18
          Udanych Świąt dla Dużych i Małych - pogody (i ducha i za oknem), uśmiechu.
          • dari_a_81 Re: Przedświątecznie 30.03.13, 15:10
            Wróciłam ze święcenia ze swoim synkiem. Tyle stresu to dawno nie przeżyłam. Na początku tylko uciekał, wiadomo- szarpanina, ale na końcu dobił- szedł krok w krok za księdzem gdy on chodził po kościele i święcił, w ogóle na nic nie reagował, ja w pewnym momencie się wmieszałam w tłum, a synek wlazł na środek kościoła- zaczął dyskutować z księdzem podczas końcówki mszy i przemawiania i ksiądz rozmawiał z nim typu: o mamy nowego ministranta, nadaje się, a on się za mikrofon łapał, cały tłum pękał ze śmiechu, w sumie to była bardzo wesoła msza, potem jak wracaliśmy to wszyscy się pod nosem uśmiechali, masakra, ale chciałam poświęcić a jestem sama i go nie zostawię.
            • pinkdot Re: Przedświątecznie 31.03.13, 11:21
              Hej, ale moze ludzie usmiechali sie z symaptia? Nie bylo mnie w tym kosciele, ale mysle, ze cala sytuacja byla calkiem radosna I ksiadz zachowal sie super zartujac:).
    • czarna_ida Re: Przedświątecznie 30.03.13, 23:22
      Wszystkiego dobrego...
      obok balwanka i baranek i mrozone jajeczka :-)
    • czarna_ida Re: Przedświątecznie 30.03.13, 23:32
      nie wiem, ale przestalam byc religijna..
      nie napinam sie, alkoholu moze nie byc, przestal mi smakowac..
      Ludziom tez nie zalezy, w pracy juz sie nie sklada zyczen, lub nie wszystkim..
      A tym co wysylam smsy, na ktorych zalezy, część przestala odpowiadać.
      Szkoda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka