mamazofii2008 23.01.09, 21:22 Jestem mama półrocznej Zosi. Zosia urodziła się z wrodzoną wadą serca: zespołem Fallota. Jesteśmy po pierwszej operacji. Szukam kontaktu z Mamami, które mają takie maleństwo i czują się same! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasama3 Re: wady serca 23.01.09, 23:35 witam mam 3letnią córkę po korekcje fallota czuję się osamotniona, każdy mój dzień na pozór normalny, szczęśliwy w rzeczywistości przepełniony jest lękiem i niepewnością.. pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: mamazofii2008 Re: wady serca IP: 80.50.228.* 25.01.09, 21:53 Droga jasama3! Dziękuję, że się odezwałaś! Traktuję tę operację jako kolejny krok do przodu. Przeszliśmy już jedną. To był I krok. Teraz czeka nas kolejny. Żyję nadzieją z ooooooooooogromnym lękiem. Nie wiem co będzie dalej, ciesze się każdym dniem spędzonym z moją małą Zosią. Wiem, że zdarzają się komplikacje po całkowitej korekcji i mam nadzieję, że Wy takich nie macie a Twoje lęki są lękami kochającej Mamy! Bardzo gorąco pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
eloradanan www.sercedziecka.org.pl 21.04.09, 22:59 to jest srona rodzicow wadami serce,pozdrawiam 7mcy stenoza.. Odpowiedz Link
z_wilgi Re: wady serca 25.01.09, 11:03 Witaj, www.sercedziecka.org.pl/ - tu znajdzieszbardzo najwięcej przydatnych informacji i kontaktów. Pozdrawiam, Iza Odpowiedz Link
Gość: mama_nicoli Re: wady serca IP: *.chello.pl 06.02.09, 21:10 witam serdecznie www.sercedziecka.org.pl to cudowna strona dla rodziców dzieci z wadami serca..zachęcam do odwiedzenia. Ja sama jestem mamą dziecka z wadą serduszka, na stronie funduszu znalazlam wsparcie.. Odpowiedz Link
Gość: mamaPiotrusia Re: wady serca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 22:50 witam moj syne konczy 8 lat , jest po korekcji fallota w wieku 7 miesięcy pod stałą kontrolą . Uszy do góry kochane .... pozdrawiam Odpowiedz Link
mamaihubert Re: wady serca 12.05.09, 23:34 witam wszystkie serduszka.Mamy poł rocznego synka ze stenoza aortalna.o jego wadzie dowiedzielismy sie jak Hubert mial 3 miesiace.jestesmy pod opieka czd.jest nam strasznie ciezko.szukamy kontaktu z rodzicami dzieci z wadami serca.jak sobie radzicie? Odpowiedz Link
saimirka Re: wady serca 24.05.09, 19:58 moja Emilcia urodziła się też z Fallotem jesteśmy po zespoleniu( 7 d. ż.) oraz korekcji całkowitej (13 miesięcy). I jest ok :-) Jesteśmy pod opieką CZD Pozdrawiam! mój gg 1703278 Odpowiedz Link