marczykk 07.05.07, 21:30 Potrzebuje jakiejs reklamy z motywem Aniola. Wiem, ze wystepuje on w bryzie ale nie mam pojecia jak ta reklame znalezc... Jedyne co znalzalam to folcwagena. Jesli moglibyscie mi pomoc bylabym wdzieczna... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: Reklama z Aniolem 21.05.07, 11:09 jakies tabletki na watrobe reklama jest taka ze z jednej strony aniol zacheca do zdrowego odzywiania a z drugiej diabel do zjedzenia jakiegos tam ciezkostrawnego kotleta, a te tabletki daja mozliwosc posluchania pokusy diabelka i zadbania rownoczesnie o watrobę, jak radzi aniołek. Beznadziejna reklama, no ale motyw anioła. Odpowiedz Link
kiwas Re: Reklama z Aniolem 21.05.07, 16:09 Aniołki są w reklamie Ariela (Ariel to chyba imię anioła) Odpowiedz Link
blue_eyes Re: Reklama z Aniolem 31.05.07, 20:16 proszę bardzo, oto kilka (o ile to aktualne -> www.youtube.com/watch?v=f1iz6SqkTeU www.youtube.com/watch?v=EcG1Jeo4RMI www.youtube.com/watch?v=2-4f6bFwFf8 www.youtube.com/watch?v=ghCEBToni_Q www.youtube.com/watch?v=Ph7QECBbhqg www.youtube.com/watch?v=BECQ3JZzCoc www.youtube.com/watch?v=BtPrK4rV9KE www.youtube.com/watch?v=fREQYQTZl7k www.youtube.com/watch?v=1hzr_bYjG5Y www.youtube.com/watch?v=AXcKChu_q78 www.youtube.com/watch?v=2wsXHrtLtto (MÓJ ULUBIONY ANIOŁ www.youtube.com/watch?v=Hz_oAbcmJSg www.youtube.com/watch?v=Jq0BN8cHkbI www.youtube.com/watch?v=qPIInUV2vjw )))) www.youtube.com/watch?v=lpyvP3nElhI i była też taka polska reklama: www.youtube.com/watch?v=2FdCbLCaGsY Odpowiedz Link
kaziu1980 Re: Reklama z Aniolem 05.07.07, 13:43 Poszukaj tutaj: www.medialine.pl/sekcja.php?getpage_id=9&getsubpage_id=4 Odpowiedz Link