Dodaj do ulubionych

Pytanie do publikujących

28.09.18, 14:59
Dzień dobry, witam wszystkich na tym forum.
Mam pytanie, może ktoś z Państwa potrafi odpowiedzieć.
Od stycznia wysyłam do Rozrywki propozycje zadań. Kilka przyjęto, jedno już opublikowano, w numerze z datą wrześniową. Wiem z tego forum (czytałam do tej pory po cichu) oraz ze strony www, że za opublikowane zadania otrzymuje się honorarium. Pewnie bardzo wiele z osób tu piszących ma taki "pierwszy raz" za sobą, może pamiętacie, jak to wygląda. Czy Redakcja informuje mailem (o przyjętych zadaniach zostałam powiadomiona przez e-mail właśnie) o potrzebie przesłania danych do przelewu, czy samemu trzeba się upomnieć? Wrzesień praktycznie się skończył, przed nami weekend, a od poniedziałku październik.
Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • antypanorama Re: Pytanie do publikujących 01.10.18, 17:28
      A podałaś wszystkie swoje dane? adres zamieszkania , konto bankowe, potrzeba jeszcze nip i adres urzędu skarbowego z tego co pamiętam. Honoraria zawsze regularnie płacą do końca miesiąca.
      • leuchtkaefer Re: Pytanie do publikujących 02.10.18, 10:52
        Bardzo dziękuję za odpowiedź!! W przesyłkach z zadaniami podawałam swoje dane tzw. korespondencyjne. No i honorarium dostałam wczoraj, przekazem. Kiedy/jeśli inne moje zadania zostaną opublikowane, po prostu prześlę Redakcji nr konta i dane US.
        • antypanorama Re: Pytanie do publikujących 03.10.18, 13:42
          Na konto dostaniesz szybko, a przekaz przez pocztę to nawet tydzień i dłużej może trwać zanim go dostaniesz.
          • leuchtkaefer Re: Pytanie do publikujących 04.10.18, 09:14
            No pewnie, że lepiej na konto, szybciej i nie trzeba iść na pocztę, kiedy listonosz nie zastanie w domu, a najczęściej jednak nie zastaje. To był mój pierwszy przekaz w życiu, pamiątkowy ;) Nadany 26.9, dotarł 1.10, czyli trwało to 5 dni z weekendem w środku, i tak chyba szybko. Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka