martita999 11.08.03, 13:32 czy studiujac anglistyke mozna zlapac prace w miare zwiazana z przyszlym zawodem anglisty? nie mysle tu o korepetycjach, to jest obvious jesli macie z tym jakies doswiadczenie- piszcie pozdroofka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boss102 Re: praca dla studentki anglistyki 11.08.03, 20:14 Tu mnie zaskoczyłaś bo dla mnie anglista to nauczyciel/wykładowca języka angielskiego. Filolog języka angielskiego np może być tłumaczem, przewodnikiem turystycznym, ssystentką prezesa (?) Odpowiedz Link
martita999 Re: praca dla studentki anglistyki 12.08.03, 13:14 zle mnie zrozumiales mam na mysli czy jescze w trakcie studiow mozna wykonywac taka prace ktora by pozniej ladnie wygladala w CV anglisty Odpowiedz Link
myshen82 Re: praca dla studentki anglistyki 15.08.03, 16:20 znowu się spotykamy oczywiście że można - ja wlaśnie pracuje w firmie która przygotowuje komputerowy program do tłumaczeń.. . Odpowiedz Link
kociamama Re: praca dla studentki anglistyki 30.08.03, 18:08 Mozna pracowac na stanowisku nauczyciela w szkole panstwowej (jesli znajdziesz czas i duzo dobrej woli bo bez mgr pieniadze marne, ale dobre doswiadczenie, a takze jako lektor w szkolach językowych, pod warunkiem, ze jestes dobra językowo. Powodzenia Odpowiedz Link