jolasz3 27.01.08, 18:01 na drugim forum zostawiłam coś do tłumaczenia ( drugie od góry) , czy ma Pani chwilę,żeby to przetłumaczyć? czy mogę wrzucić to na Pani forum? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiaistanbul Re: do Pani Basi 27.01.08, 22:24 Oczywiscie ,ze moge,jezeli wrzucisz to na to forum pozdrawiam Basia Odpowiedz Link
jolasz3 Re: do Pani Basi 28.01.08, 05:57 ASKIM MURADIMSIN ISMIM SOY ADIMSIN - sen nekadar uzakta olursan askımm benım askımm okadar buyuyorr 1 gun goremesem ben senıı ozluyorumm askımm vee cokkkkkkkk özluyorumm ve senınle uyuyorum sneınle kalkıyorum ama askımm bu gercekten bır yandan acı bır yandan gusel sana bır gercek soylıyeyım mıı sensız olamıyorum sen benım kolum kanatımsın sensız olamıyorum askım kararımsınn benımm gulumsevgılım hayatımsınn eskısı gıbı degılım askım tukendı delılıgım butun kabahat benım kendıme kızıyorum sensız bu hayatın anlamı yokmus hep valla hem yemın ederım sensız olaMIYORUM ASKIM MURADIMSIN ISMIM SOY ADIMSIN LABİM SEN BENIM KADERIM WAZGECILMEZIMSIN KADINIM Odpowiedz Link
basiaistanbul Re: do Pani Basi 28.01.08, 13:26 ASKIM MURADIMSIN ISMIM SOY ADIMSIN - sen nekadar uzakta olursan askımm benım askımm okadar buyuyorr 1 gun goremesem ben senıı ozluyorumm askımm vee cokkkkkkkk özluyorumm ve senınle uyuyorum sneınle kalkıyorum ama askımm bu gercekten bır yandan acı bır yandan gusel sana bır gercek soylıyeyım mıı sensız olamıyorum sen benım kolum kanatımsın sensız olamıyorum askım kararımsınn benımm gulumsevgılım hayatımsınn eskısı gıbı degılım askım tukendı delılıgım butun kabahat benım kendıme kızıyorum sensız bu hayatın anlamı yokmus hep valla hem yemın ederım sensız olaMIYORUM ASKIM MURADIMSIN ISMIM SOY ADIMSIN LABİM SEN BENIM KADERIM WAZGECILMEZIMSIN KADINIM Kochana moja(dosl.moja miloscio),jestes moim zyczeniem (zyczeniem ,ktore sie spelnilo),jestes mym imieniem ,nazwiskiem- nawet jak bedziesz daleko kochana,tak moja milosc powieksza sie,nawet gdy nie zobacze cie jednego dnia,tesknie za toba kochana,i bardzo tesknie,zasypiam z toba i wstaje z toba,ale kochana naprawde to z jednej strony boli ,z innej jest piekne,powiedziec ci prawde,nie moge istniec bez ciebie,jestes ma reka.mym skrzydlem,nie moge zyc bez ciebie,kochana jestes ma decyzja,moja roza,kochana,moim zyciem,nie jestem taki jak dawniej kochana,moje szalenstwo skonczylo sie,cala wina jest moja,jestem zly sam na siebie,bez ciebie zycie to nie ma sensu,i na Boga(jak Boga kocham) i przysiegam bez ciebie nie moge istniec kochana,jestes moim zyczeniem,imieniem,nazwiskiem,jestes moim przeznaczeniem,jestes ta,z ktorej nie moge zrezygnowac,moja kobieto. pozdrawiam Basia Odpowiedz Link
jolasz3 Re: do Pani Basi 28.01.08, 18:13 dziekuję za tłumaczenie tego nieco dłuższego tekstu pozdrawiam Odpowiedz Link