imponeross 26.01.11, 18:22 Seks w ciąży: www.logo24.pl/Logo24/1,85832,8631575,Seks_w_ciazy____.html Brzmi troche jak 'pies w ciąży'... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rotkaeppchen1 Re: Seks w ciąży 26.01.11, 19:58 ...a uprawianie milosci jak "uprawianie kartofli" Odpowiedz Link
imponeross Re: Seks w ciąży 27.01.11, 19:04 rotkaeppchen1 napisała: > ...a uprawianie milosci jak "uprawianie kartofli" Ziemniakow!!! Odpowiedz Link
rotkaeppchen1 Re: Seks w ciąży 27.01.11, 20:42 A czemu nie kartofli? Ja cale zycie jem kartofle. Odpowiedz Link
imponeross Re: Seks w ciąży 28.01.11, 00:50 rotkaeppchen1 napisała: > A czemu nie kartofli? Ja cale zycie jem kartofle. Tak ci sie tylko wydaje. To co jesz i na co mowisz kartofle to sa wlasnie ziemniaki. Moge jeszcze przelknac grule albo pyry, ale kartofle??? To slowo jest po prostu ohydne! Odpowiedz Link
efedra Re: Seks w ciąży 28.01.11, 01:33 imponeross napisał: > ale kartofle??? To slowo jest po prostu ohydne! Nie będę dyskutować o Twoim poczuciu estetyki, ale kartofel jest słowem pełnoprawnym i zadomowionym od niepamiętnych czasów w polszczyźnie. Znajdziesz je w każdym słowniku języka polskiego. A tu coś spcjalnego: Ziemniaczany - dotyczący ziemniaków (kartofli). Słownik języka polskiego PWN (Szymczaka). I żeby sprawę zamknąć: Ja bardzo lubię kartofle. A ziemniak kojarzy mi się z ciemniakiem. Odpowiedz Link
imponeross Re: Seks w ciąży 28.01.11, 02:01 efedra napisała: > imponeross napisał: > > > ale kartofle??? To slowo jest po prostu ohydne! > > Nie będę dyskutować o Twoim poczuciu estetyki, ale kartofel jest słowem pełnopr > awnym i zadomowionym od niepamiętnych czasów w polszczyźnie. Znajdziesz je w ka > żdym słowniku języka polskiego. > A tu coś spcjalnego: > Ziemniaczany - dotyczący ziemniaków (kartofli). > Słownik języka polskiego PWN (Szymczaka). > I żeby sprawę zamknąć: Ja bardzo lubię kartofle. A ziemniak kojarzy mi się z ci > emniakiem. Kartofle??? To chyba te, co ukradly ksiezyc i chcialy rzadzic swiatem?... Odpowiedz Link
rotkaeppchen1 Re: Seks w ciąży 28.01.11, 12:39 Pochodze z Mazowsza, wiec pewnie faktycznie powinnam jesc ziemniaki. Czasem, bedac w gorach, jadam grule. Ale od dziecka w domu rodzinnym jadlam kartofle. Nie wiem dlaczego, "ziemniaki" byly w obiegu u personelu przedszkolnego, srednio wyksztalconych sasiadow. Stad moze moja niechec do "ziemniaka", nie mam pojecia. Odpowiedz Link
larusse Re: Seks w ciąży 26.01.11, 20:37 Droga Redakcjo! Żona zaszła w upragnioną ciążę. Przed nami miesiące oczekiwania (...) O rany... Jaka kicha... Odpowiedz Link
larusse Re: Seks w ciąży 26.01.11, 20:38 "I pochwal się nam kiedyś dzidziusiem, tatusiu!" Nie mogę tego czytać... Odpowiedz Link