al.1 16.06.14, 17:02 Znowu przechwycone słowo, które mnie poraziło. Czyżby brakowało polskiego odpowiednika? Przecież mieliśmy biura projektów. krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,15904494,Powstanie_Centrum_Kreatywnosci_i_Dizajnu.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akimiri Re: Dizajn 16.06.14, 17:37 al.1 napisał: > Znowu przechwycone słowo, które mnie poraziło. Czyżby brakowało polskiego odpow > iednika? Przecież mieliśmy biura projektów. Ojtam-ojtam. Projekt też nie jest prawdziwym Polakiem, więc nie ma się co czepiać. Ja bym się raczej pisowni czepił. Moim zdaniem powinno być disajn. Odpowiedz Link
akimiri Re: Dizajn 16.06.14, 21:26 al.1 napisał: > No tak, ale po co tworzyć nowe? A po co jest że i iż? jeżeli i jeśli? ponieważ i bo? I tak dalej? Dla urozmaicenia! Odpowiedz Link
al.1 Re: Dizajn 17.06.14, 22:28 Jesz of kosz. Sins tudej aj łil bi mówing partli po Inglisz end częścowo polski. Odpowiedz Link
akimiri Re: Dizajn 17.06.14, 23:30 al.1 napisał: > Sins tudej aj łil bi mówing partli po Inglisz end częścowo polski. Mówinguj se jak chcesz, bylem Cię rozumiał. Ostatecznie taka jest podstawowa funkcja języka Odpowiedz Link
bimota Re: Dizajn 16.06.14, 20:35 ODGRZEWASZ KOTLETA... KOORDYNUJE UNIW. EKONOMICZNY... TO JUZ MAMY NIEZBITY DOWOD NA BRAK SENSU UTRZYMYWANIA TAKICH SZKOLEK... A KREATYWNOSC... ? PASUJE MI TU JAK SIODLO DO SWINI... Odpowiedz Link
efedra Re: Dizajn 18.06.14, 00:28 bimota napisał: > ODGRZEWASZ KOTLETA... > Odgrzewasz kotlet. Odpowiedz Link
bimota Re: Dizajn 18.06.14, 11:12 NIE ODGRZEWAM TYLKO UJEDNOLICAM ZASADY :p TY ODGRZEWASZ, BO BYLO JUZ O TYM, ZE POLAK DAZY DO ODMIENIANIA... Odpowiedz Link