garthanka 23.10.02, 16:47 Miejsce na pytania,pomysły,głosy niezadowolenia i wszelkie dyskusje techniczno-organizacyjne.Admin do usług.Ale śmiało zakładajcie nowe wątki o czym chcecie-oczywiście wokół country Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bees3 Re: Do admina 11.11.02, 22:44 Witaj Garthanko! Właśnie odkryłam tę stronę i nie mogę wyjść z podziwu, że wśród tylu genialnych pomysłów na countrowe życie w kraju, jakaś dziewczyna (sorry) zakłada sobie prywatne forum i ono działa! Serdecznie gratuluję. Rozejrzę się tylko po obecnych (znanych z TO) i chętnie włączę się do dyskusji, bo jak widzę układ tematów jest dość przejrzysty. Pozdrawiam Cię Bożena Smolnicka Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka Bożenko... 12.11.02, 10:46 Witaj i dziekuję za te ciepłe słowa ,tym bardziej jestem przekonana ,że warto było założyć MC .A ,że dziewczyna - trzeba wyrównać proporcje ,poza tym nie tylko muzyka łagodzi obyczaje ,płeć piękna również a to by się gdzieniegdzie przydało . Właśnie dlatego założyłam forum ,bo brakowało mi możliwości kontaktu z fanami country na co dzień -poza TO nie znalazłam niczego. Może wiesz o innych propozycjach w sieci i nie tylko? Zapraszam Cię do częstych odwiedzin i życzę przyjemnego dyskutowania. Pozdrawiam. Garthanka. Odpowiedz Link Zgłoś
felix.lynx Re: Do admina 12.11.02, 17:23 garthanko! Co się dzieje, że nie można znaleźć w logiczny sposób tego forum? W spisie nie figuruje, wyszukiwarka nie pokazuje... Podpowiedz najskuteczniejszą metodę. Odpowiedz na moj priv rj_bobcat@poczta.onet.pl R.Jakubowski Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka UWAGA 12.11.02, 19:47 Drodzy forumowicze, do tej pory był link do MC na głównej stronie ,bo redakcja zaserwowała nam taka miłą formę promocji.Podaję jak wejść tu bez zbędnej ekwilibrystyki. Na głównej stronie gazety wchodzicie w 'forum' .Macie przed sobą spis forów ,powyżej po lewej stronie pod bannerem jest na czerwono napis 'Forum prywatne' taki sam na dole strony.Obojętne którego uzyjecie.Weszliście w fora prywatne. Nasze forum jest w dziale 'Hobby' -droga najpewniejsza. (Obecnie można ze strony glównej przejść do forum prywatnego-po lewej, u góry pod 'nowosci' ale to się może niedługo zmienić) A ja radzę Wam po wejściu na główną stronę naszego forum MC kliknąc po prawej stronie u góry szary napis:'dodaj do ulubionych forów'.Wtedy od razu po zalogowaniu na stronie głównej z lewej strony na środku wyświetla się 'ulubione fora' i pod tym to które dodaliście i wchodzicie bezposrednio na MC.Mozna tak nawet dodawać poszczególne wątki . Poza tym w razie jakiś trudności piszcie na ten adres: garthanka@gazeta.pl Pozdrawiam.Garthanka. Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka Linki 14.11.02, 10:03 Witam nie mogę podać wam wprost jak się je tworzy ,bo od razu zamienia mi sie to w link i nic nie widać Spójrzcie do paska adresów ( dla niezorientowanych: tam gdzie wpisujecie adres www...) po przeniesieniu na daną stronę zaczyna sie on od http... i w takiej postaci zapisuje sie go na stronie jako link (bez żadnych spacji). Garthanka. Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka Propozycja 15.11.02, 17:11 Udzieliłam bardzo obszernej odpowiedzi na pytanie Chrisa o to na czym można dyskutować na forum. Nie dodałam tylko o pomyśle ,który dłuzszy czas chodzi mi po głowie.Mianowicie forum powinno być też miejscem gdzie pozneje się inne osoby ,zawiera się znajomości.Niestety nie spłynęło mi to na klawiaturę. Żeby zgrabnie można było połączyć proste docieranie do interesujacych informacji ( bedąc tu po raz pierwszy i nie tylko) z pogaduchami namawiam do zakładania wątków sugerujacych tytułem ,że właśnie na nich gadamy o wszystkim i niczym ,z countrowcami i nie tylko ,po prostu pełen luz Zaczynam pierwsza : Zapraszam do Saloonu Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka Forumowicze dbajcie o forum :) 07.12.02, 14:42 Moi drodzy mam problemy natury technicznej z komputerem i przez kilka dni pewnie bedę tu rzadziej zaglądać -mam nadzieję ,że forum bedzie tętnić życiem w tym czasie i nie bedziecie sie krępować pisać pozdrawiam G. Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka Wątek do Waszej dyspozycji 27.12.02, 03:29 Podrzucam dla przypomnienia ,ze w razie potrzeby to jest najlepsze miejsce na techniczno-merytoryczne kwestie. Piszcie śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka Gdzie można nie o country? 27.12.02, 03:57 Moi drodzy -żeby nie było nieporozumień: na tematy 'poza country' zapraszam do "Witam w Saloonie" lub proszę załozyć własny wątek o 'knajpianej'/'kawiarnianej' nazwie i opisać ,żeby kazdy wiedział ,że jest to wątek towarzyski gdzie inne tematy sa pożądane.Sama wpadnę i poplotkuję Świetnym miejscem jest nasz czat -odsyłam do "dzisiaj czatujemy !" ,który jest również propozycją nie tylko country ale także zdecydowanie towarzyską i każdy kulturalny 'niecountrowiec' jest tam mile widziany a atmosfera jest naprawde fantastyczna Poza tym polecam założenie własnego forum prywatnego i zamieszczanie w sygnaturce linku do niego -ja bardzo chetnie zagladam na fora osób ,które piszą u nas.Można to zrobić szybko i bezpłatnie. To jest mój pomysł żeby forum pozostało tym do czego zostało powołane .Tutaj 'do admina' zapraszam na dyskusje jesli ktos ma inną wizję - jestem otwarta na rozpatrywanie wszelkich propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka Saloon 23.01.03, 16:49 Moi drodzy zamykam stary wątek Saloonu bo się nam straszny tasiemiec zrobił a w końcu przychodzimy tam dla przyjemności a nie by sie nabiegać Myśle ,że może zostać jako wątek archiwalny a spotykać bedziemy się teraz w odświeżonym "Saloon 'Smiling Cowboy' zaprasza ". [Oczywiście jeśli ktoś ma zastrzeżenia zapraszam do dyskusji tutaj] pozdrawiam G. Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka Logowanie 06.02.03, 19:58 Dochodzą mnie słuchy ,że bardzo długo sie logujecie na forum. Będę wdzięczna jesli napiszecie mi jak długo to trwa i czy jest to jedyny problem -jesli nie jest to rzadkie to warto pomęczyc Redakcję o zaradzenie tym kłopotom. pozdrawiam Garthanka. Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka wejscie na forum 12.04.03, 11:18 Drodzy Forumowicze , mam ostatnio troche problemów z wejściem na forum -strony ładują sie u mnie wolno. Jesli ktos ma podobny kłopot bede wdzieczna jeśli o tym napisze. pozdrawiam G. Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka ewentualne zastrzeżenia 19.09.03, 13:03 Przypominam ,że ten wątek służy do dyskusji jesli ktoś nie jest zadowolony ze sposobu prowadzenia przeze mnie Forum. Autor usunietego postu z pewnością wie ,że Forum nie słuzy do załatwiania prywatnych sporów. Odpowiedz Link Zgłoś