mickey13 29.05.04, 23:51 Wysylajac list do PL (jeszcze nie bedac w UE) trzeba bylo placic za znaczek wiecej( Jak ta sprawa przedstawia sie obecnie? Jestesmy dyskryminowani czy cena dla nas zmniejszy sie)h? Pozdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpulkaa Re: ...znaczek do PL 30.05.04, 11:42 masz racje! w ogole sie nad tym nie zastanawialam, dzieki za zwrocenie na to uwagi! wlasnie sprawdzilam ceny znaczkow na stronie poczty francuskiej. ciagle nie ma Polski jako oddzielnego kraju. miescimy sie w kategorii "inne kraje europejskie" i jako tacy za zwykly list placimy 0,75 euro ... nawet list do Finlandii jest tanszy! pozostaje nadzieja, ze poczta, jako instytucja ogromna mogla to przeoczyc... no i teraz rodzi sie pytanie: montowac jakas akcyjke informacyjna? wyslac jakis list do poczty ze stosownym zapytaniem?... Odpowiedz Link
mickey13 Re: ...znaczek do PL 30.05.04, 12:09 Nie wiem...moze chociazby do administratora stronki poczty? Moze on cos z tym zrobi???? Odpowiedz Link
szpulkaa Re: ...znaczek do PL 30.05.04, 14:13 administrator nie ma nic do gadania. on sie zajmuje pilnowaniem dobrego funkcjonowania strony i aktualizacjami /jesli takowe zostana mu przekazane/. nie wiem, czy poczta zdecydowala sie zmienic cene znaczkow... i wlasnie to bylo twoje pytanie i jednoczesnie temat ewentualnych apelacji Odpowiedz Link
melmire Re: ...znaczek do PL 30.05.04, 15:47 A to cekawe, ja wysylalam paczke w kopercie dla krajow EU; zobaczymy czy dojdzie. Odpowiedz Link
mickey13 Re: ...znaczek do PL 01.06.04, 12:22 To gratulacje! Tzn placilas jak do UE, a nie do PL, innego kraju) (czyli taniej?) Odpowiedz Link
melmire Re: ...znaczek do PL 02.06.04, 11:20 Taniej troszeczke Trzeba sie chyba wyklucac na poczcie Odpowiedz Link