mu.z 10.11.04, 08:33 wiecie z jakiej strony moge wyslac smsa do sieci francuskiej? z komorki sie nie da bo nie dochodzą, a jak chce sie logowac na ktorejs z wyszukanych stron smsowych franc, to kze mi wpisac moj francuski nr telefonu.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harissa Re: SMS ważne 10.11.04, 11:57 ja wysylam z komorki i daje sie o stronach skad mozna bylo wysylac darmowe smsy dawno zapomnialam, kiedys rzeczywiscie istnialy, moze ktos zna? Odpowiedz Link
szczupaczyca Re: SMS ważne 12.11.04, 11:06 da sie wysylac sms z plusa i z idei na francuskie komorki (na pewno na Orange i Bouygtel). Z ery na pewno nie dalo sie rok temu, moze sie cos zmienilo. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jazwina Re: SMS ważne 12.11.04, 16:08 Z netu mozna wysylac smsy wchodzac np. na strone orange.fr Nie polecam jednak. Serwis platny, dosyc drogi, malo dni na wykorzystanie i oczywiscie potem non stop spamy w prezencie. Z IDEI mozna wysylas na pewno do SFR i Orange. Na Bougytela nie dochodza. Odpowiedz Link
kasienka80 Re: SMS ważne 12.11.04, 22:56 Z komorki ery dochodza tylko na SFR i Orange, Bouygtel jeszcze nie dziala. ja tez jestem zainteresowana stronami darmowymi, moze wiec ktos jeszcze pomoze? Odpowiedz Link
harissa Re: SMS ważne 13.11.04, 16:20 ja mam wrazenie ze strony darmowe to juz przeszlosc ale moze ktos nam cos jednak podsunie ??? Odpowiedz Link