nicolas1981 05.04.05, 09:43 Polecam nowy tekst na temat porazka Toku Myslenia na moim blogu Poprawie go Jesli ktos ma problem z Francuskiego to prosze napisac maila na nicolas_levi@yahoo.fr Francuz w Warszawie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicolas1981 Re: Nicolas 05.04.05, 11:09 ohoh ostro ci idzie po Francusku...wiem ze reklamuje Bloga ALE w zamian proponuje moja pomoc z Francuskiego... Odpowiedz Link
knura Re: Nicolas 05.04.05, 19:36 j`ai probleme avec passe compose, je comprendre un peu je deteste p.c. merci beaucoup pour toi aides pour moi j`apprendre langue francaise quatre mois c`est horrible mais j`adore francaise Odpowiedz Link
kalak1 Re: Nicolas 02.05.05, 09:41 no to może pomógłbyś mi znależć kogoś kto chętnie pokonwersowałby, ze mną, najlepiej ktoś kto chce się uczyć rozmawiać po polsku i jest zainteresowany tzw konwersacjami wymiennymi-ja z nią/nim jakiś czas po polsku, a później ta osoba ze mną po francusku Odpowiedz Link
la_belle_au_bois_dormant Re: Nicolas 23.05.05, 16:33 Salut Nicolas! A ja mogę znowu przychodzić do Ciebie na lekcje, czy nie w Twoim typie jestem? Odpowiedz Link
la_belle_au_bois_dormant Re: Nicolas 23.05.05, 17:35 > A ja mogę znowu przychodzić do Ciebie na lekcje, czy nie w Twoim typie jestem? Chyba jestem pod silnym wpływem Gwiezdnych Wojen. Składnia "z czasownikiem na końcu zdania" jest tego świadectwem... Odpowiedz Link