indja 22.10.05, 12:22 mam pytanie odnosnie wstepnej rozmowy na kursy. troche sie tego obawiam, bo pare lat przerwy zrobilo swoje. o co mniej wiecej pytaja?? bo w przyszlym tyg jestem umowiona i strach mnie oblecial z gory dzieki za kazde info Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klymenystra Re: instytut franc - Kraków 22.10.05, 12:31 za moich czasow trzeba bylo opisac zdjecie (i wymyslic historyjke).a potem byla luzna rozmowa co robie, czym sie interesuje itd... Odpowiedz Link
kasiastar Re: instytut franc - Kraków 22.10.05, 16:03 Witam, nie ma się czego obawiać; ja jakieś dwa tygodnie temu przechodziłam przez ten test.Wszyscy byli bardzo mili a sam test składa się z części pisemnej i ustnej.Ta pierwsza to opisanie obrazka, który niestety jest mało szczegółowy, trzeba uruchomić wyobraźnie i wymyślić sobie jakąś jego interpretacje. Jeśli chodzi o rozmowę przewaznie trzeba powiedzieć coś o sobie, swoich planach na przyszłość i takie tam...Zrobisz tyle ile będziesz w stanie a oni wtedy doradzą Ci jaki kurs byłby dla Ciebie odpowiedni. Powodzenia i być może do zobaczenia w Instytucie na kursie Odpowiedz Link
indja Re: instytut franc - Kraków 23.10.05, 19:04 bardzo Wam dziękuję za uspokojenie mam nadzieję, że komuś jeszcze te informacje się przydadzą. Odpowiedz Link