mickey13 23.02.06, 17:17 Czy istnieje w pojeciu medycznym "wstrzas czaszki" - traumatisme cranien? Czy traktowac to jako wstrzas mozgu ( chociaz w slowniku zapisane jest to inaczej)? Dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felinecaline Re: pytanko do lekarza:)) SVP 23.02.06, 19:48 Traumatisme cranien to uraz czaszki a nie "wstrzas czaszki" i takowy nie istnieje, tylko "wstrzasnienie mozgu (commotion cérébràle) Odpowiedz Link
mickey13 Re: pytanko do lekarza:)) SVP 23.02.06, 22:12 Dziekuje za odpowiedz Pani Doktor)) A mozna wiedziec, jesli to nie tajemnica, jaka jest Pani specjalizacja? Odpowiedz Link
felinecaline Re: pytanko do lekarza:)) SVP 23.02.06, 23:13 Nie zycze Ci miec ze mna do czynienia Odpowiedz Link
mickey13 Re: pytanko do lekarza:)) SVP 24.02.06, 17:42 Jasne! najlepiej nie miec do czynienia z zadnym lekarzem) Wiec...chirurg? Pozdrawiam!! Odpowiedz Link
nimeska Re: pytanko do lekarza:)) SVP 24.02.06, 21:41 ja mysle ze specjalizacja bardziej "zlosliwa" Odpowiedz Link
felinecaline Re: pytanko do lekarza:)) SVP 24.02.06, 23:10 zlosliwa to ja owszem jestem - osobiscie jako ja. Specjalnosc najlagodniejsza z mozliwych ;- Odpowiedz Link
nimeska Re: pytanko do lekarza:)) SVP 25.02.06, 00:01 nie mialam na mysli Ciebie Felinecaline, nie chcialam Cie obrazic ani urazic, jesli tak sie stalo, bardzo przepraszam piszac "zlosliwa" mialam na mysli tylko twoja specjalizacje, najbardziej zlosliwa kojarzy mi sie ta ze znakiem zodiaku Odpowiedz Link
felinecaline Re: pytanko do lekarza:)) SVP 25.02.06, 00:05 alez ja oprocz zlosliwosci mam jeszcze ogromne poczucie humoru i bynajmniej sie nie obrazilam. Co do znakow zodiaku to zgodnie z moim charakterem jestem skorpionica, a z tym znakiem , ktory Ty masz na mysli nie mam wiele wspolnego (czasem sie trafia). jednym slowem - zimno. A myslalam, ze juz wszyscy (starzy bywalcy) wiedza...moze wizytowka ci cos podpowie? Odpowiedz Link
nimeska Re: pytanko do lekarza:)) SVP 25.02.06, 01:23 ja moze stara ale slabo aktywna forulowiczka teraz z podpowiedzi skorzystalam i musze powiedziec ze masz bardzo ladny mundurek ;] Odpowiedz Link