Dodaj do ulubionych

27 Marca i....zmiana czasu!

27.03.11, 07:22
czolem Wszystkie Spiochy! Trzeba ta godziínke wczesniej wstac....Tak w sumie,to te zmiany sa bez sensu....big_grin
Obserwuj wątek
    • maja-z-podworka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 08:22
      Wiaj/cie smile
      Ta zmiana czasu jest straszna! Zupełnie inaczej wygląda to w drugą stronę - wtedy od razu jestem przystosowana. Teraz - jestem zła i niewyspana!
    • zuza_anna Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 08:59
      Dzień dobry Maju i Zorrku! Ja tam żadnej zmiany czasu nie odczułam, nawet zapomniałam. Spałam, tyle co powinnam. Słonko pięknie świeci, to nic nie jest w stanie
      wyprowadzić mnie z równowagi wink Dnia słonecznego i zdrowego życzę. Pozdrawiam smile
      • maja-z-podworka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 09:04
        Zuziu smile Dzisiaj, to pikuś, można spać albo wstać wcześniej lub później...Prawdziwy dramat rozegra się jutro - trzeba będzie godzinę wcześniej wstać do pracy.
        • zuza_anna Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 09:16
          Dla mnie nie będzie dramatu, nie pracuję, ale ja mało kiedy żle odczuwam zmianę czasu, zwłaszcza, na letni. Cieszę się, że będzie dłuższy dzień, może dlatego. smile
        • czarek_777 Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 09:19
          I tu Maju masz rację. Dlatego wstałem dzisiaj przed piątą rano żeby zrobić sobie herbatkę z cytrynką, a właściwie od razu dwie big_grin by jutro wstać o szóstej - będę godzinę do przodu a nie do tyłu big_grin miłego dnia wszystkim. Zuza Ty już całkiem ozdrowiała jak widzę smile gratuluję i cieszę się bardzo.
          • zuza_anna Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 09:27
            Cześć! No, powiedzmy, że całkiem wink
            • czarek_777 Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 09:31
              Cześć smile no to bardzo dobra wiadomość Zuza big_grin bo nie ma jak zdrowym być co nie ? nic tak nie cieszy jak dobre zdrowie i samopoczucie i nie smuci jak jego brak - np z powodu choroby właśnie. Ja już do siebie doszedłem po wczorajszym a teraz śmigam ze swoją do przybytku Opatrzności big_grin big_grin miłego dnia Zuza.
              • zuza_anna Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 09:40
                Po wczorajszym?
                pomódl się, że wczorajszych więcej nie było... wink
                • zuza_anna Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 09:42
                  żeby* wczorajszych
                  miało być
                  wink
                  • al-szamanka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 10:21
                    Ależ Wy jesteście dzielni, o takiej porze wstawać i to po przestawieniu czasu. Ja męczyłam się pół nocy, oka zmrużyć nie mogłam, bo tak pod wrażeniem byłam tej brakującej godziny....a tu jeszcze pogoda szarobura i rozleniwiająca. Wyobrażam sobie jak ciężki będę miała nocny dyżur, bo z doświadczenia wiem, że nasi klienci są w takich przypadkach zupełnie skołowani sad
                    • maja-z-podworka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 10:34
                      Ja też jestem skołowana! Bo taka zmiana to nieludzka jest. Już bym się jakoś pogodziła z tą mniejszą ilością światła w ciągu dnia.
                      To normalni złodzieje są!!!!!! (Ci, co takie coś wymyślili). Że też na nich kary nie ma!
                      • al-szamanka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 10:53
                        A do tego, jak zaznaczył Zorro, jest to kompletnie bez sensu i jak obliczono, nie przynosi żadnych oszczędności energii. Za to niesamowite zamieszania, np. na kolei. Pamiętam, przed laaaaaty wracałam pociągiem z Dubrovnika....staliśmy ponad godzinę w szczerym polu, gdyż plany rozjazdów szwankowały i trzeba było wyrównywać czasy.
                        Owszem, dzień będzie dłuższy, ale tylko pozornie, bo jeżeli rankiem będzie jaśniej, to za to wieczorem ciemniej
                        • al-szamanka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 10:55
                          ....albo odwrotnie, nigdy nie wiem, bo to takie pomylone big_grin
        • 1zorro-bis Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 11:31
          i to "bez sensu" ktos pierwszy pstanowil zlikwidiowac. Rosjanie....big_grinbig_grin
          • al-szamanka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 11:48
            No proszę, czyli u Rosjan można już negować "prawdy objawione"
    • zuza_anna Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 10:49
      Cześć AL! Pozsyłam Ci troszeczkę http://emots.yetihehe.com/2/slonko.gif. Nie narzekajcie Kobitki, zmiana czasu ma same plusy i przyzwyczaicie się wink smile
      • czarek_777 Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 11:53
        O ile dobrze pamiętam to zmianę czasu w Polsce wprowadzono w stanie wojennym - ze względu na tzw dwudziesty stopień zasilania big_grin też uważam że uzysk z tego dla gospodarki żaden ale relikt trzyma się mocno i nikt nie ma odwagi temu się przeciwstawić smile
        • 1zorro-bis Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 12:05
          Czarek....to obowiazuje w calej Europie nie tylko w Polsce. I z tego co pamietam zmiany czasu w Polsce byly tez wczesniej...cool
    • m.maska Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 12:43
      Witam Panstwa - Wy tu sobie o zmanie czasu - a ja zupelnie nie odczulam skutkow...
      Wlasnie sie obudzilam wprost na obiad... wink
      Dzien dobry.. pieknej slonecznej niedzieli - taka mam wlasnie ja... AL wink kiss
      • czarek_777 Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 12:48
        Smacznego Masko smile Zorro może i było ale ja to kręcę big_grin jedziemy zaraz na Starówkę, połazić ,piwko wypić więc co mi tam czas smile
      • al-szamanka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 13:07
        Ty to masz dobrze z tym obiadem, mi nikt nic pod nos nie podstawia, a już o sezamowej panierce mowy nie ma. Właśnie skończyłam gotowanie cukinii w sosie śmietanowym z rozmarynem
        • 1zorro-bis Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 13:48
          ja mam ugotowana zupe z serc drobiowych a na drugie zeberka wedzone gotowane w kapuscie kiszonej....big_grin
          Niezdrowe to jak cholera ale jak nie ma zony to mozna poszalec...big_grinbig_grin
          • m.maska Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 13:55
            Wiesz co Zorro - ja sie chyba musze z Twoja Zona skontaktowac... Ona pewnie nie wie, co Ty wyprawiasz...https://www.emoticons.gr/albums/uploads/skype/emoticon-0121-angry.gif
            • 1zorro-bis Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 13:59
              bo mi sie nie chcialo nic innego gotowac...cool
              A z tym zadnej roboty.big_grin
              Kapucha do gara, troche liscia laurowego, rosolku, cukru, wody i....fru do srodka zeberka wedzone i po dwoch godzinach bez dogladania i stania ...gotowe!big_grinbig_grinbig_grin
              • m.maska Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 14:31
                tyle, ze niezdrowe to to jest - a Mama sie nie buntuje? rozumiem, ze Mama gotowac nie lubi wink jak ja Ja rozumiem smile
                • 1zorro-bis Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 14:57
                  mama jest na diecie....bo sie kilka dni temu tak nazarla ze dostala rostroju zoladka, he, he, he....big_grinbig_grinbig_grin
                  • m.maska Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 15:25
                    aaa... to znaczy, ze Ty sobie tak dogadzasz? wykorzystujac nieobecnosc Zony?... ojjjj Zorro, Zorro...a co z dieta?
                    • 1zorro-bis Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 16:00
                      dieta? Przeciez robie....big_grin
    • m.maska Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 15:37
      No wlasnie - a kiedy podjelam decyzje, ze dluzej nie wytrzymam, bo slonce wrecz zaprasza na lezak - to ono sie wzielo i bezczelnie schowalo..a godzina..wiadomo - juz sie nie oplaca... sad chyba jednak za dlugo dzisiaj odsypialam zmiane czasu wink
    • al-szamanka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 16:02
      Jedna noga prawie już za drzwiami jestem, praca wzywa.
      Do jutra....tylko nie zaśpijcie wink
      • m.maska Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 16:05
        Spokojnego wieczoru i nocy AL... smile
        • 1zorro-bis Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 17:09
          ...no a ja pedze na lotnisko po zone....big_grinbig_grinbig_grin
          • m.maska Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 17:29
            to w koncu bedziesz zdrowo jadl... smile
            • czarek_777 Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 27.03.11, 17:50
              Ja myślę że bęcki Go nie miną. Za krytykę Jej Świątobliwości big_grin dostanie mu się, zobaczysz jak będzie kwękolił jak żona wróci. Odechce Mu się żeberek w kapuście big_grin
    • 1zorro-bis 28 Marca...pora do pracy! 28.03.11, 07:42
      dziendoberek Wszystkim! big_grinbig_grinbig_grin
    • m.maska Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 28.03.11, 11:00
      Hej Zorro... wczoraj caly dzien nie bylo Zuzy...gdzie Ona sie podziewa?
      U mnie chyba przedostatni dzien przed zalamaniem pogody - tak wiec zaraz zwijam manatki i ide na slonce - czas poprawic turecka opalenizne.
    • zuza_anna Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 28.03.11, 11:33
      Dzień dobry Wszystkim! Jestem Maseczko, byłam na małych zakupach. Pogoda jest
      przecudowna, w końcu zaczęła się prawdziwa, ciepła wiosna. Czas zrzucić zimowe ciuszki,
      i założyć coś lekkiego wink
      Opalać się taj jak Ty Maseczko, nie zamierzam, nie lubię leżeć na słońcu wink
      Słonecznego i zdrowego dnia życzę. Pozdrawiam, czytaczków też smile
      • al-szamanka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 28.03.11, 11:38
        Witam ponocnodyżurowo...i przed, bo jutro następny. Padam, padam, padam...tak jak te krople deszczu, które jeszcze po północy bębniły w parapet i sennym dźwiękiem wypełniały ciemności, mnie jednak uśpić nie zdołały - bo nie mogły smile
    • al-szamanka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 28.03.11, 12:48
      Zanim padnę zupełnie lecę nockę oddrzemać big_grin Dobranoc, do wieczora smile
      • czarek_777 Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 28.03.11, 12:55
        Pa AL - buziaki big_grin
      • m.maska Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 28.03.11, 13:15
        Jakna NOC AL, jaka noc - na te okolicznosc to moze "dobrego spania w dzien" smile
        • maja-z-podworka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 28.03.11, 17:16
          Witajcie smile
          Widzę, że AL pojechała po bandzie smile smile smile Zmiana czasu...rozumiem...ale troszkę jej się jednak pory dnia i nocy pozajączkowały smile
          No tak...dyżur...Rozumiem.
          Śpij dobrze, AL, kolorowych snów Ci życzę smile
          • m.maska Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 28.03.11, 17:35
            Haj Majeczko... widac, ze dla AL jesli idzie spac to zawsze sie nazywa NOC, niezaleznie czy to dzien czy noc... smile
            • m.maska Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 28.03.11, 17:35
              no i mialo byc oczywiscie hej
              • maja-z-podworka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 28.03.11, 17:47
                Jakaś racja w tym jest. smile
                I powiedziałabym...pewna godność smile Nie będzie Jej byle kto narzucal jaka to pora dnia czy nocy. AL ma własny czas. smile
                • al-szamanka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 28.03.11, 19:12
                  No mam własny czas, wstałam, nieco odespałam, nawet co nieco ugotowałam. Cześć Majeczko big_grin
                  • maja-z-podworka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 28.03.11, 19:15
                    Witaj ALuś smile Wyspalaś się?
                    • czarek_777 Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 28.03.11, 19:23
                      Maju dlaczego Ciebie tak niewiele tutaj sad nie przesadzaj bo możesz częściej zaglądać. Wszystkiego dobrego. Gutek big_grin
    • m.maska 29 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 07:38
      Zorro - tyle razy Cie prosilam....do 100 wpisow wytrzymasz... nie badz len!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • m.maska Re: 29 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 07:39
        Jak to dobrze, ze mnie dzisiaj o tak nieludzkiej porze do pracy wyciagnieto z pieleszy - moglam jeszcze w pore uchwycic zapedy Zorro na kolejne nowe drzewko - On tylko mlodniki sadzi - nie da temu nawet spokojnie podrosnac...
        • m.maska Re: 29 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 07:42
          Milego slonecznego dnia - zapracowanym, spokojnej pracy, tworczej, tfurczej a nawet odtworczej...
          Zuuuuuuuuuuuza - a Ciebie jeszcze nie ma?
          Do napisania Kalejdoskop - znikam...ciekawe jak dlugo mi zejdzie...
          • zuza_anna Re: 29 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 08:28
            Cześć Maseczko, Jestem!, przytomnieje przy kawie, bo nie dawno wstałam wink

Dzień dobry Wszystkim!
            • czarek_777 Re: 29 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 09:36
              Witaj Zuza i wszystkiego dobrego dla Ciebie. Mam nadzieję że zdrowie już Ci dopisuje i że cieszysz się tym co za oknem smile miłego dnia.
    • al-szamanka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 11:48
      Jak ja tej nocy spaaaaaaaaałam...jak suseł big_grin

Witam południowo, pogoda piękna, słońce prawie parzy, pigwa pod balkonem rozkwitła...żyć się chce big_grin
    • al-szamanka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 11:50
      Ha, ha, a Maseczkę tak skoro świt pognało. Cos mi się wydaje, że jej szef robi się prawdziwym potworem big_grin
      • m.maska Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 13:42
        Eeeetam AL - kazdy ma jakies wady... Moj szef jest wspanialym facetem, ale ma tez swiadomosc, ze ja nocny marek jestem, wiec jesli powiadomi mnie sms-em o terminie o godzinie 23 - to nic zlego sie nie stanie - i ma racje.... smile chociaz musze przyznac, ze moglby to oczywiscie zrobic np. o 16...ale...no coz wink
        • al-szamanka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 13:44
          No właśnie, wspaniały jest, ale jakby nie było....to facet wink wink
          • m.maska Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 13:54
            No faaacet... wspominalam juz kilkakrotnie, ze moglby mnie powiadamiac wczesniej - przeciez zna terminy rozpraw duzo wczesniej - ale... no ma duzo na glowie...najwazniejsze, ze reszta sie zgadza wink
            • al-szamanka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 13:58
              Taaaak, faaaacet....oni wszyscy maja dużo i tylko ważne rzeczy na głowie - tacy są wyjątkowi. Ale co by było bez nas, kobiet?
              • m.maska Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 14:07
                hmm... bez NAS? Oni nie istnieja wink Die Frau macht den Mann...
                (dopiero kobieta czyni mężczyznę..mężczyzną)
                • al-szamanka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 14:12
                  Trafione big_grin
    • m.maska [...] 29.03.11, 12:50
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • zuza_anna Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 13:05
      Cześć AL!, i Czarek! Choroba, Czarek poszła sobie w siną dal wink

A gdzie nasz, kafelkarz się zapodział, gdzieś mi mignął i tyle go widziałam wink

Al, jest tak pięknie na dworze, że dech zapiera wink
      Właśnie wróciłam, i coś sobie kupiłam. Mały prezencik urodzinowy wink
      • al-szamanka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 13:20
        Ha, małe a cieszy, no nie...może sfotografuj i pokaz w tym dniu big_grin
        • zuza_anna Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 13:45
          Raczej nie AL! nie tutaj. Jeszcze bym chciała jedno, ale, ale wink Nic to, obejdę się smile
          • al-szamanka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 13:52
            Juz dawno chciałam Ciebie spytać...w roczniku masz na końcu siódemkę czy ósemkę?
            • m.maska Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 13:55
              a co Ty taka ciekawska jestes AL?... wink
              • zuza_anna Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 14:03
                chyba powieść pisze, o nas wink
                • m.maska Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 14:08
                  Oby to nie byl kryminal... albo horror wink
              • czarek_777 Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 14:17
                Maska - 'dopiero kobieta czyni że mężczyzna czuje sie mężczyzną' big_grin śmiała teza, bardzo śmiała. Aczkolwiek nie przeczę że prawdziwa bo prawdziwa. Ale Wy bez nas też jak bez ręki - która często bardzo jest Wam potrzebna - do tego i owego smile
            • zuza_anna [...] 29.03.11, 13:57
              Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
            • zuza_anna Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 14:00
              Nie AL! szóstkę. W tym roku, dwie jednakowe cyfry sad
              • al-szamanka Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 14:17
                Nie krzyw się, suma daje jedynkę, a to doskonała liczba. Będziesz miała udany rokbig_grin big_grin

A teraz uciekam, muszę się jeszcze przygotować, bo dzisiaj niestety następny nocny dyżursad
                Do jutra, mili, bawcie się dobrze kwiat
                • zuza_anna Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 15:41
                  Wierzę Ci na słowo! Szamanka, zawsze prawdę mówi wink
                  Spokojnej pracy AL. kiss
    • m.maska 29 Marca 29.03.11, 14:16
      A teraz ide odespac to wczesne wstawanie... na lezaku w ogrodzie... smile
      Do napisania....
      • czarek_777 Re: 29 Marca 29.03.11, 14:44
        Masz może drugi leżak big_grin też bym poleżał na słoneczku smile miłego wylegiwania się.
      • zuza_anna Re: 29 Marca 29.03.11, 15:44
        W przedszkolu, też leżakują. Nie przysmaż się za bardzo wink
        • czarek_777 Re: 29 Marca 29.03.11, 16:55
          Pieczone kurczaki nie są złe Zuza big_grin big_grin big_grin
          • 1zorro-bis Re: 29 Marca 29.03.11, 17:31
            kaczki lepsze....big_grinbig_grinbig_grin
            • m.maska Re: 29 Marca 29.03.11, 17:39
              Eeetam, na kaczce nie ma co jesc - ale fakt, smakowo lepsze - a jak jeszcze dobrze spieczona skorka...hmm smile
              • czarek_777 Re: 29 Marca 29.03.11, 17:55
                Mówiłem big_grin
              • zuza_anna Re: 29 Marca 29.03.11, 18:14
                Nie przepadam za kaczką, wolę przypieczone udka wink
                • maja-z-podworka Re: 29 Marca 29.03.11, 19:48
                  Witajcie smile
                  Pozdrowienia jedynie, ale za to serdeczne smile
                  • m.maska Re: 29 Marca 29.03.11, 19:58
                    Witaj Majeczko... rozumiem, ze powiedzialas w przejsciu hej...pomachalas Nam raczka i poszlas do swoich spraw... to trzymaj sie...ale zagladaj, jak bedziesz miala chwilke wink
                • m.maska Re: 29 Marca 29.03.11, 19:57
                  Zuzia - a czyje te "udka"? shock bo jakos nie sprecyzowalas.. wink
                  • zuza_anna Re: 29 Marca 29.03.11, 20:09
                    jak to czyje, kurze Maseczko, kurze wink mogą też być od koguta lub od indora wink
                    • m.maska Re: 29 Marca 29.03.11, 20:19
                      aaa... no to wszystko jasne, bo moglyby byc na taki przyklad bocianie wink
                      • zuza_anna Re: 29 Marca 29.03.11, 20:58
                        mogą też być żabie wink
                        • m.maska Re: 29 Marca 29.03.11, 21:55
                          A baaaaaaaaardzo sa dobre - tylko roboty przy jedzeniu jest sporo - i to rekami tylko, inaczej sie nie da wink
            • czarek_777 Re: 29 Marca 29.03.11, 17:40
              Uwielbiam czarninę big_grin a pieczona kaczuszka....pyszności - nie to co kaczor Donald big_grin big_grin
    • zuza_anna Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 20:10
      Witaj zapracowana Majeczko smile jak zwykle, wpadła i wypadła wink
      • m.maska Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 20:19
        Ona tak w przejsciu Nam tylko pomachala chusteczka... smile
        • czarek_777 Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 20:29
          Maja to jest Maja - super ktoś smile Ona może mi nawrzucać a i tak na Nią się nie obrażę. Ciekawe dlaczego ? ? Maju poniżej łowię dla Ciebie bardzo smaczną rybkę smile
    • zuza_anna Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 21:37
      Czas na mnie. Barwnych snów wszystkim życzę. Dobranoccccc smile

PS. Zorrek, jutro będzie szczęśliwy, bo zasadzi nowe, młode drzewko wink
      • czarek_777 Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 21:53
        Zuza dobranoc Ty śpiochu smile kolorowych, pa.
      • m.maska Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 21:57
        Dobranoc Zuza... smile spij dobrze i snij kolorowo smile
        • czarek_777 Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 29.03.11, 22:03
          Ty też Maseczko - cieplutko sobie śpij smile pa big_grin
          • czarek_777 Re: 27 Marca i....zmiana czasu! 30.03.11, 06:15
            Nie śmiem zakładać nowego wątku - zaraz bym dostał bęcki od Maski big_grin miłego dnia Kalejdoskop.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka