Dodaj do ulubionych

Jokkereszek jąkała

31.07.11, 12:05
Czy wiecie, ze on kiedys zalił się, ze się jąka, ma z tego powodu kompleksy i nie odbiera zadnych telefonów, tylko robi to za niego jego żona Ania. Ciekawe gdzie jest ta zona, skoro on cale dnie i noce siedzi na forum i zajmuje się durnotami. Czy zona Ania go utrzymuje?
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Jokkereszek jąkała 31.07.11, 12:19
      Nigdy nie wytykam ludziom ich przypadłości...można tylko współczuć.
      A imię Ania jest oczywiście nieprawdziwe, nikt nie zdradza publicznie rzeczywistych imion członków rodziny.
      • 1zorro-bis Re: Jokkereszek jąkała 31.07.11, 12:47
        a moze....Hermenegilda?big_grinbig_grinbig_grin
      • kicho_nor Re: sk....... 31.07.11, 12:49
        Przepraszam od razu za wulgarności

Ale to jest skurwysyństwo wyciągając to coś ktoś o sobie napisał.
        Ja się ze strachu zesrałem, bo nie pamiętam co pisałem w przypływie o sobie
        a jakieś wyścierwo mi to wypomni

• 1zorro-bis Re: sk....... 31.07.11, 13:03
          o......! Masz racje Kiszka! Musialbys wiecej takich "kwiatkow" tutaj poczytac....Pisanych nawet przez samych asystentow GURU!big_grin
          Wiec jak? Jeden moze a drugi nie? big_grin
          Kij ma zawsze dwa konce....big_grin
          Nie wiedziales o tym?big_grinbig_grinbig_grin
        • m.maska Re: sk....... 31.07.11, 13:03
          No widzisz Kichonorku... a ja nie pisalam, ze jestem piernik ani AL nie pisala, ze jest zwapniala... ale takie wnioski wysnul Jelen, o sorry Jokker - sam siebie tak nazwal i wtedy to jest ok!!!! jesli ktos tutaj nieproszony wchodzi i bluzga... Prawda Kichonorku? prawda skarbeczku? wtedy to jest wszystko cacy i wtedy to Ty buziaczka nie otworzysz i nie nablugasz na niejakiego Kichonora ktory wyzwal kobiete od bydlat.... Kichonorku.... spadaj
        • m.maska Re: sk....... 31.07.11, 13:27
          No i co Kichonorku - Ordynusie.... zatkalo? mam nadzieje, ze na dluzej... moze te zalane piwem szare komoreczki kiedy przeschna...wtedy dotrze do Ciebie co tutaj zaprezentowales....artyste mozesz sobie odstawiac na Lozy - tutaj jestes tylko i wylacznie tanim ordynusem.
          • kicho_nor Re: sk....... 31.07.11, 13:57
            Że ta kobieta to bydle, to tego nigdy nie wycofam, i to jest sprawa między nią a mną

Zowu jesteś Masko w wypowiedzi spontaniczna, ale nie logiczna.
            Czy ja tu jej wyciągam to, że ona powiedziała o sobie kiedyś, że jest bydlę.
            Nie.
            Być może masz jej samokrytykę w swoich aktach, ale ja tego nie znałem

• m.maska Re: sk....... 31.07.11, 14:05
              Aaaaa to Ty rozgraniczasz, ze jesli ktos sam o sobie to powiedzial, to mu nie wolno tego wypominac????????????????????????????????? ale obdarzanie epitetami jest dozwolone - specyficzna mentalnosc.... a wiesz jak to wyglada prawnie?
              Jesli sam publicznie ujawniasz kim jestes, co robisz, jak sie nazywasz, jakie masz ulomnosci i potem ktos Ci to wypomni a potrafi udowodnic, ze sam to ujawniles - to mozesz sobie polatac...
              Natomiast wszelkie pomowienia, obrazy, znieslawienie i dyskredytacja sa scigane...

O logice Kichonor to Ty lepiej milcz - bo to co napisales o AL - swiadczy o Twoje logice jak najgorzej - o czym juz Ci napisal Ulisses, ktory dobrze wiedzial co pisal.... Ty nawet nie potrafisz czytac ze zrozumieniem.... Jestes zwykly balwan... tyle
            • 1zorro-bis Re: sk....... 31.07.11, 14:11
              bydle? Kiszka....ja mysle, ze Ty jednak lepiej do LOZOWNI pasujesz. Ten jezyk, ten styl....big_grin
              A ja ciagle sie jeszcze ludzilem...big_grin
              Artystyczna dusza i takie cos...?
              To ja wole juz te moje kafelki ukladac. cool
              • m.maska Re: sk....... 31.07.11, 14:24
                bo on taki artysta jest - jak ze mnie tancerka flamenco....
                autoreklama... zawsze jakos kojarzy mi sie z takimi "möchtegern"...
                • 1zorro-bis Re: sk....... 31.07.11, 14:34
                  no, ale moze jest. Cos tam maluje i pokazywal...cool
                  • m.maska Re: sk....... 31.07.11, 14:37
                    juz slyszalam o takich co to ponoc krwia maluja...
                    • 1zorro-bis Re: sk....... 31.07.11, 14:40
                      ....i penisme tez...big_grinbig_grinbig_grin
                      Film taki na TV24 widzialem!big_grinbig_grinbig_grin
                      • 1zorro-bis Re: sk....... 31.07.11, 14:40
                        penisem oczywiscie,.....big_grin
                        To byloby moze coc dla LOZOWNI ciekawego....:cool.
                        • m.maska Re: sk....... 31.07.11, 14:46
                          kazdy orze jak moze - slyszalam o tym... malpom tez wkladali pedzel w lape i twierdzili, ze sa genialne
            • m.maska Re: sk....... 31.07.11, 15:18
              kicho_nor napisał:

> Że ta kobieta to bydle, to tego nigdy nie wycofam, i to jest sprawa między nią
              > a mną

Nie wycofasz?... a potrafisz to uzasadnic? najlepiej w punktach, tylko logicznie....zebys znowu nie wyszedl na balwana, ktory nie rozumie prostych tekstow...
            • al-szamanka Re: sk....... 31.07.11, 15:19
              Że ta kobieta to bydle, to tego nigdy nie wycofam

Pamięć krotka!!!! kiszko Gdy stawiano ci ten zarzut wyparłeś się i kazałeś pokazywać gdzie to coś takiego napisałeś. Teraz znowu publicznie przyznajesz się, że jednak tak napisałeś.
              • m.maska Re: sk....... 31.07.11, 15:41
                zamiesc, zamiesc pod dywan, zapomniec, nie widziec, nie pamietac, udawac duraka, skleroze, przewrocic sie o wlasna noge i nie zauwazyc, byle we wlasnych oczach pozostac bez skazy...lustra klamia, a jesli nie klamia, to nalezy je roztrzaskac....
                Przeswiadczenie o wlasnej wyjatkowosci jest wsrod tej "elity" tak zakorzenione, ze nawet jesli "tamtejsze damy" operuja jezykiem wprost z rynsztoka to zawsze znajdzie sie Entschuldigung dlaczego to zrobily....
                Przypominam sobie trollowskie posty na forum tvn-u ale nie przypominam sobie ani jednego postu, ktory rownalby sie z ta wiazanka jaka puscila ach jakze "kulturalna" Wichry... ze juz nie wspomne, ze z Podworka nigdy nie wyszlo nic podobnego, nawet jesli na NAS lecialy gromy, NIGDY...no coz - to jest najlepszym dowodem - kto tam sie obraca... "Orla cien" wcale by sie tego nie powstydzil...LOŻA....KULTURA....

A zeby juz nie bylo watpliwosci....rozpoznalam to juz wczesniej...

http://img6.imageshack.us/img6/4586/screenshot021oe.jpg
                • m.maska Re: sk....... 31.07.11, 15:43
                  dla nieznajacych jezyka niemieckiego... 8 Januar 2011 - 8 stycznia 2011
                  • m.maska Re: sk....... 31.07.11, 19:53
                    I zeby nie bylo watpliwosci... czy prosilam kiedykolwiek o wejscie na Loze? NIGDY.... ale bylam zapraszana....

http://img607.imageshack.us/img607/8048/screenshot020u.jpg

straszliwe musza byc twoje kompleksy Jeleniu...skoro tak bardzo sie podniecasz, na AL, na Zorro, na mnie... big_grinbig_grinbig_grin zachowujesz sie tak jak dzieciak, ktory nie moze postawic na swoim - rzuc sie na piasek i tup nozkami i krzycz, krzycz ile tylko masz sil w pluckach a potem idz do meskiej toalety i napisz na drzwiach: Zorro jest taki a taki...od razu ci bedzie lepiej...no i lewatywa - to jest na pewno odpowiedni srodek....
                    • kicho_nor Re: sk....... 31.07.11, 21:49
                      I co z tego, że zaprosił, bywa, że zaproszony gość ostatnie piwo ukradnie
                      • m.maska Re: sk....... 31.07.11, 22:26
                        Kichonor Ty chyba czytac nie potrafisz po kolei.... tam gdzies wyzej jest dowod na to, ze najpierw zaprosil a potem ja "podziekowalam" za udzial... 8 stycznia i ciagnie sie za nami do dzisiejszego dnia, bo nie moze sobie chloptas z tym poradzic....ani sie tam wpraszalam, ani chcialam tam zostac...dlatego sie piekli....
    • m.maska Re: Jokkereszek jąkała 31.07.11, 14:10
      Nie mialam zamiaru sie do tego odnosic... ale skoro Jelen sobie na tyle pozwala - to w obliczu tych wiadomosci jest to zrozumiale - jego kompleksy wobec kobiet musza byc potezne.... zapewne wiecej milczy - totez pisze plynnie i nawet orydynarnie i wulgarnie - co mu byc moze w realu nie wychodzi.
      • kicho_nor Re: Jokkereszek jąkała 31.07.11, 14:14
        Ot, kobiece zakończenie: jesteś zwykły bałwan ( Maska tak do Kichonora )

Ale wypraszam sobie. Jestem bałwan niezwykły

A ty Masko, jesteś bardzo piękna i w ogóle….
        • 1zorro-bis Re: Jokkereszek jąkała 31.07.11, 14:16
          no widzisz...big_grin
          Od razu lepiej !cool
          Komplemenciarz z ciebie Kiszka, ho, ho...big_grinbig_grinbig_grin
        • m.maska Re: Jokkereszek jąkała 31.07.11, 14:25
          To akurat wiem i zadnego odkrycia nie zrobiles...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka