1zorro-bis 27.08.12, 13:06 zyby tyle pracy wlozyc w reklame mojej skromnej osoby?! Nie spodziewalem sie tego.... Dzieki Wam - ten "NEWS" jest ciagle na DRUGIM miejscu! Wy wiecie o co chodzi, prawda? Chcialem Wam serdecznie podziekowac! Tak trzymac! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 13:18 A ile wejsc na liczniku mamy.... tutaj - ja tez dziekuje O Kalejdoskopie tez sie pisze... dzieki naszym "przyjaciolom" Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 13:21 dziiiiisus! Tyle pracy! Kto by sie spodziewal! A jakie kreatywne nazwiska powymyslali.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 13:23 ale mysle, ze LOZOWNIA tez sie "deczko" przyczynila.... Serdeczne DZIEKI!!! Odpowiedz Link
m.maska Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 13:28 Swietna reklama.... Boooooooosz, zeby jeszcze ktos jakims jajkiem albo pomidorkiem zechcial walnac w obiekt - to by dopiero bylo.... eeeh.. na to chyba nie ma co liczyc, bo to tylko z ukrycia "bochatyry som"... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 14:06 Atam, Maseczko, przecież, gdyby na tych ich prezentowanych tam treściach dokonać transformacji, to zobaczyłabyś jakie piękne wyszłyby z nich zbuki i pomidory-zgniłki. Czytający dobrze zdają sobie z tego sprawę....a reklama toczy się wartko Odpowiedz Link
izydor88 Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 15:01 Drogi Zorro! Śmieszą mnie bardzo westalki różnych miszczów.Zwłaszcza jednego.I zwłaszcza te egzaltowane. No i problem w tym,że te Twoje Westalki też wydają się nieco...egzaltowane. Z tym całowaniem po piętach... A może prawdą jest stwierdzenie : "Boże,chroń mnie przed przyjaciółmi,bo z wrogami sam sobie poradzę"? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 15:04 moje Westalki? "Moja" Westalke pierwszy raz na oczy ujzalem..... W sobote. A piety mialem tak czy tak umyte..... Bo nigdy nic nie widomo gdzie kto calowac chce.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 16:52 a tam dalej.....BUM, BUM, BUM...... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 17:27 zlot Lozowni, Podworka i Bahnhofu..... Ale jaja...... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 18:11 1zorro-bis napisał: > zlot Lozowni, Podworka i Bahnhofu..... > Ale jaja...... > No nie tylko, ja tez działam Odpowiedz Link
m.maska Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 19:17 Nie sama, nie sama - z jakas kolezanka... ale to chyba nie o mnie chodzi, bo ja tam wczoraj ostatni taz pisalam i to tylko dwa posty - Ty sie AL przyznaj, z jaka to kolezanka dzialasz tam? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 20:37 m.maska napisała: > Nie sama, nie sama - z jakas kolezanka... ale to chyba nie o mnie chodzi, bo ja > tam wczoraj ostatni taz pisalam i to tylko dwa posty - Ty sie AL przyznaj, z j > aka to kolezanka dzialasz tam? Nie mam pojęcia, trzeba ich tam zapytać - wiedzą lepiej Odpowiedz Link
m.maska Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 20:42 Jakos nie moglam sie jednak powstrzymac.... a artykul wisi na pierwszym miejscu....hihi...tylko jakos juz nie wklajaja linkow na Kalejdoskop - az zal... Odpowiedz Link
m.maska Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 14:04 Trzeba bylo o tym nie pisac, nakrecaliby sie dalej, a tak dotarlo do nich co zrobili.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 19:14 1zorro-bis napisał: > zyby tyle pracy wlozyc w reklame mojej skromnej osoby?! > Nie spodziewalem sie tego.... > Dzieki Wam - ten "NEWS" jest ciagle na DRUGIM miejscu! > Wy wiecie o co chodzi, prawda? > Chcialem Wam serdecznie podziekowac! > Tak trzymac! > Zorrku, nie jestes na biezaco, artykul jest na pierwszym miejscu i tak trzymac "przyjaciele" Odpowiedz Link
m.maska Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 19:19 A ja bym bardzo chciala, zeby tam znowu wrzucili kilka linkow na Kalejdoskop... wtedy by nam przysporzyli kolejnych czytaczy.... Odpowiedz Link
seledynx Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 19:57 Wierszyk zacny dla Zorro Bo mu się nudzi Dupa dupa dupa W Kalejdoskopie Szkiełek kupa Szkiełek tutaj kupę Wsadź se Zorro w d….. Odpowiedz Link
m.maska Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 20:00 ty tez? no dlaczego mnie to nie dziwi..... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 20:34 Kichonorze, jesteś coraz lepszy w poezji, niedługo dorówna ona twoim obrazom Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 27.08.12, 22:48 w dupe Kiszka to sobie Twoje posty wsadze. Ale pisz dalej! Darmowa reklama sie przyda! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 28.08.12, 07:27 po prostu straszne........ Tez w gminie?°! kultura.trojmiasto.pl/Malarstwo-Jacka-Lipowczana-wernisaz-imp306843.html Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 28.08.12, 07:29 no mowie, ze gmina! www.facebook.com/pages/Galeria-Triada/196568863714317 Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 29.08.12, 05:13 zmeczyly sie myszki? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 30.08.12, 10:16 co wy byscie robili gdyby Wam prad odcieto? Chyba byscie sie z wscieklosci poplakali.... A tak - drodzy LOZANO-PODWORKOWICZE plujecie tym jadem na innym forum i plujecie, a wlasne fora zaniedbujecie.... Ech....., POLACTWO, POLACTWO.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kochane Podworko i Podworkowicze..... 30.08.12, 10:22 a POLACTWO nawet nie wie ze cos takiego jest...... A powinni...... www.youtube.com/watch?v=SLGzAiSQTDw&feature=related Odpowiedz Link