Dodaj do ulubionych

do sorel.liny

12.11.17, 17:55
Napisałaś:
"Ktoś musi przerwać tę niekończącą się spiralę złości i zakręcić kurek wylewającego się jadu.
A wiesz, kto powinien to zrobić pierwszy? Ten mądrzejszy.
Naprawdę czas wyjść z tego magla! I zatrzasnąć za sobą drzwi"

I mówisz to nie po raz pierwszy, a miałaś tyle okazji, aby to zrobić sama.
Nie zrobiłaś.
A przecież to u twojego boku stoi ktoś, kto kurek odkręcił.
Rozpoczął od celullitu - tak, to on to rozkręcił. I to w sposób straszny. Czy ty tego nie widzisz? Nie widziałaś? Te wszystkie obrzydliwe słowa i określenia, kłamstwa na nasz temat. Myślisz, że ktoś przyjmie coś takiego spokojnie i nie odpowie?
Odpowiadałyśmy.
Nawet w przybliżeniu nie tak, jak wy to robicie. Sama prezentowałaś obrzydliwy bohomaz uwłaczający godności każdej kobiety. Nie wstydziłaś się? Ty, kobieta?
Nie dziwi więc, że w takiej sytuacji chętnie skorzystałyśmy z wiadomości na twój temat dostarczonych nam przez anonimowego donosiciela. Kto nim był nie wiemy, ale wyraźnie ktoś, kto ciebie zna i chciał w ten sposób zaszkodzić. Miał powody? Rozstrzygnij sama i dobrze rozejrzyj się w swoim otoczeniu, jak wiesz, nie wszystko, co się świeci jest złotem.
Wszyscy dobrze wiemy, że twój wściekły jest plagiatorem, złodziejem cudzej twórczości (z tą hańbą będzie konfrontowany już do końca życia), ale jest także kłamcą i manipulatorem. Jak myślisz, dlaczego ciągle wspomina o moim przekonaniu o własnej piękności? Czy ja to kiedykolwiek napisałam? Nie. Zaznaczam przy każdej lada okazji, że nawet nie jestem ładna, tylko zupełnie przeciętna. Nie obrabiam też moich zdjęć w Photoshopie, bo po pierwsze nie potrafię, po drugie uważam, że w naszym wieku każdy ma prawo do zmarszczek, siwiejących włosów, fałdek tu i tam, zmęczonych powiek - nie kryję tego i nie wstydzę się. Nie posiadam co prawda hipopotamich kolan, ale nogi też mam zupełnie przeciętne. Ty, sorel.lino posiadasz figurę puszystą, ale rzeczywiście jesteś ładną kobietą - chociażby z tego powodu powinnaś mieć więcej pewności siebie... i godności. Dlatego mam nadzieję, że w końcu się obudzisz i konsekwentnie zaprotestujesz przeciwko nazywaniu kobiet szmatami czy innymi obleśnymi określeniami, bo satysfakcja, że to inne są tak wyzywane jest krótkotrwała... ty możesz być następna. Zupełnie wg zasady, że jeżeli ktoś był kiedyś przez kogoś nazywany pavulonem, to ten ktoś nie będzie miał najmniejszych skrupułów nazwać tego kogoś pavulonem w przyszłości. Sprzymierzeńcy się zmieniają, natura człowieka nie.
Życzę ci owocnych przemyśleń.
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: do sorel.liny 12.11.17, 18:27
      Sorelcia kiedyś mnie lubiła. To było kilka latek temu gdy mój stary był opluwany na so. Ona jedna wtedy za mną się ujęła a ja pamiętliwy jestem. Możecie mnie przekląć ale jestem jej za to wdzięczny i będę. Bo jakby co stary wciąż pod kogutem a w marcu 96 stuknie.
      • al-szamanka Re: do sorel.liny 12.11.17, 20:27
        "uważam, że trzeba ten chocholi taniec przerwać. I właśnie to czynię"

Tak, czyń!
        • m.maska Re: do sorel.liny 12.11.17, 20:49
          A ja nie wiem kto tam jest wiekszym hipokryta czy sorelina czy jej kurdupel on przynamniej nie udaje, ze jest inny niz jest... jest zlodziejem i temu zaprzeczyc nie moze, bo to w necie wisi po dzien dzisiejszy, pisal sobie na swojej stronie laurki, jakim to wspanialym lekarzem jest, jak to sam jest swoim pacjentem, bluzgami moglby obdzielic kilka forow a nie tylko nasze jedno a sorelina, zwykle mu sekunduje bez reszty tylko od czasu do czasu wpada na swoja stara sciezke pod tytulem "zycie, zycie ma sens" i wtedy nagle udaje kogos kim nigdy nie byla... zdecydowanie wole kurdupla, bo przynajmniej nie ma sie zludzen, natomiast na soreline moglby sie ktos przez chwile nabrac...
          • al-szamanka Re: do sorel.liny 12.11.17, 20:54
            Chciałaś przerywać chocholi taniec?
            A chochoły obok ciebie nadal tańczą, a ty ze wściekłym, jak sam pisze, uśmialiście się.
            Rzucasz słowa na wiatr, wyraźnie widać, że nie masz zamiaru niczego przerywać.
    • a74-7 Re: do sorel.liny 12.11.17, 21:42

Bedzie dobrze.
      Al,nie naruszajcie dobr osobistych podworka czyli pewnie trzepaka.
      Ja tam widze 3 trzepaki big_grin
      I jednego co sie na nich buja (ahuja)
      Czytamy,ogladamy i komentujemy to co jest dobrowolnie zamieszczone w sieci przez autorow.

• m.maska Re: do sorel.liny 12.11.17, 22:09
        a74-7 napisał:

>
        > Bedzie dobrze.
        > Al,nie naruszajcie dobr osobistych podworka czyli pewnie trzepaka.
        > Ja tam widze 3 trzepaki big_grin
        > I jednego co sie na nich buja (ahuja)
        > Czytamy,ogladamy i komentujemy to co jest dobrowolnie zamieszczone w sieci prz
        > ez autorow.

>
        >

I to nam wolno... za to oni wywlekaja prywatnosc na forum publicznym, no ale czego mozna oczekiwac po... nie, nie dokoncze.
    • m.maska Re: do sorel.liny 12.11.17, 22:16
      Dobra osobiste to ty SRALINO razem ze swoim szambem naruszalas i naruszasz nasze... gowno publikowalas? no wiec, odpieprz sie w koncu razem ze swoim ZLODZIEJEM, ktory zostal zreszta za zlodziejstwo ukarany, odebraniem nagrody - a wiec zlodziejstwo zostalo mu udowodnione...
      Jak to jest byc zona zlodzieja? suuuuuukces, suuuuukces za wszelka cene, nawet jesli brak talentu, wzial ukradl i myslal, ze mu to ujdzie na sucho i bedzie sie cieszyl sukcesem... sukcesem, ze nie zostal zlapany? nie udalo sie zlodziejowi - tak bywa.
      • m.maska Re: do sorel.liny 12.11.17, 22:27
        Wiesz sralino jaka jest roznica miedzy wami i NAMI? taka, ze to co o nas wypisujecie to sa wyssane z palca brednie biednych porzuconych przez nas nieudacznikow i pisanie bzdetow, vide Sacromonte czy Pastel de nata a potem droga w zaparte i udowadnianie wlasnych brakow... my nie mamy kompleksow i nie mamy tez problemow z przyznaniem sie do bledu, nie wymyslamy insynuacji, jesli piszemy, ze twoj kurdupel popelnil plagiat czyli ukradl cudza tworczosc, zeby w ten sposob na kradziezy dojsc do "sukcesu", to kazdy, ale to kazdy moze sobie poszukac w necie i znajdzie dosyc slow na temat tego, musisz przyznac, niezbyt ladnego rysu charakteru - bo zlodziejstwo to.... no...
        • al-szamanka Re: do sorel.liny 13.11.17, 06:30
          "proszę , aby ignorować wpisy, jakie pojawiają się na innym forum, a odnoszące się do naszego forum. No, chyba że naruszałyby dobra osobiste któregoś z podwórkowiczów"

Przeczytaj jeszcze raz te swoje słowa sorel.lino.
          Szczególnie w kontekście postu głównego chochoła wyglądają nader przyziemnie.
          Nadal patrzysz tylko w jednym kierunku... bo ponoć my naruszamy, my, ale ponad tobą prymitywna manifestacja nienawiści i podłych insynuacji. A ty co? Odpowiadasz cieplutko.
          Gdybyś była szczera ten post zniknąłby natychmiast, a nie wisiał jako manifest tego czym jesteście. Patologiczny bełkot pacykarza, któremu strach przysporzył nagle "weny pisarskiej"... bo co by było, gdybyś rzeczywiście przeforsowała własne postanowienie. Straciłby sens istnienia na forum.
          Napisałam, że jesteś ładną kobietą, niestety sama psujesz efekt, prezentując się na ordynarnym tle. Bo wiesz, ładne jest ładniejsze w parze z ładnym, dobre z dobrym. Tło, które ty posiadasz deformuje ciebie skutecznie. Szkoda.
          Ale cóż, wybrałaś brzydotę.
          • czarek_sz Re: do sorel.liny 13.11.17, 09:17
            Dlaczego, co powoduje że ludzie toczą ze sobą bezsensowne wojny ? kiedyś niby przyjaciele bliscy sobie ludzie dziś oczy by sobie wydrapali. Jak dzieci smile chęć dominacji nad drugą osobą upokorzenie jej za wszelką cenę. W imię czego ? w imię swojego prymitywnego JA ? kiedyś jeszcze na dawnym podwórku bardzo ładnie napisał na ten temat Krzyś Fabuła, m.in ludzie opamiętajcie się. Tylko że to był już łabędzi śpiew bo podwórko już zdychało od nadmiaru wielu zbyt wielu ego.
            • al-szamanka Re: do sorel.liny 13.11.17, 11:03
              czarek_sz napisał:

> Dlaczego, co powoduje że ludzie toczą ze sobą bezsensowne wojny ? kiedyś niby p
              > rzyjaciele bliscy sobie ludzie dziś oczy by sobie wydrapali. Jak dzieci smile chę
              > ć dominacji nad drugą osobą upokorzenie jej za wszelką cenę. W imię czego ? w i
              > mię swojego prymitywnego JA ? kiedyś jeszcze na dawnym podwórku bardzo ładnie n
              > apisał na ten temat Krzyś Fabuła, m.in ludzie opamiętajcie się. Tylko że to by
              > ł już łabędzi śpiew bo podwórko już zdychało od nadmiaru wielu zbyt wielu ego.

"podwórko już zdychało od nadmiaru wielu zbyt wielu ego."

Dlatego, Czarku, po bezowocownych probach ratowania, w koncu sie wycofalysmy.
              Przylecial za nami pacykarz, poczatkowo myslalysmy, ze normalny, ale i jego musialysmy sie pozbyc za prymitywne wyzywanie innych forumowiczow, miedzy innymi za pavulona, ktorym to przydomkiem obdarzyl WU... i co za parodia - wlasnie ci wyzywani radosnie go przyjeli, bo rozpoznali w nim niezrownanego sprzymierzenca we wlasnych obrzydliwych dzialaniach.
              Myslalam, zes sorel.lina w jakim ludzkim odruchu w koncu sie opamietala, ale jak to zwykle bywa, skonczylo sie tylko na robieniu pozorow... bo a nuz wpadloby komus do glowy, ze jest sprawiedliwym aniolem, ktorym to przydomkiem sama siebie okreslila jeszcze na Gombrowiczu - oczywiscie pod falszywym nickiem, jak to oni tam mieli w zwyczaju.
              • czarek_sz Re: do sorel.liny 13.11.17, 11:48
                Ja może na wyrost pochwaliłem Sorrelinę biorąc pod uwagę że wzięła mnie kiedyś w obronę. I słusznie wzięła chociaż myślę że uważała że kłamię a nie kłamałem. Mimo to szanuję Ją. Wy macie swoje zaszłości i porachunki ja też je mam. Nie zapomnę przygody z Zuzką bo nieźle dostałem popalić. Dużo wtedy się nauczyłem ale zostawmy to bo co było a nie jest nie pisze się w rejestr smile
                • m.maska Re: do sorel.liny 13.11.17, 12:48
                  Pytasz o bezsensowne wojenki? Czarek, oni mi dokladnie zwisaja i powiewaja, nigdy bym sie nie zdobyla na wypisywanie calych ekranow na ich temat, bo po pierwsze tematem nie sa, nudni sa do rzygania... wciaz te same teksty, niczego nowego, wciaz te same slowa - nie maja nic do zaoferowania poza bluzgotami... to oni pasa sie na nas i to nie tylko werbalnie, no coz skoro inaczej nie potrafia - to na zdrowie.
                  Mam ciekawsze tematy...
                  • czarek_sz Re: do sorel.liny 13.11.17, 12:55
                    Wiem Masko bo zbyt długo Ciebie znam i Al żeby wiedzieć co i jak. Boli mnie nie to że się żrecie ale to to że to nie ma końca. Bo ile można !!! wiem że masz swoją dumę podobnie jak Al i słusznie ale jedyne wyjście jakie widzę to odstosunkować się od podwyrka co wiem że nie będzie łatwe wink bo inaczej wojenka będzie trwała.
                    • m.maska Re: do sorel.liny 13.11.17, 15:54
                      Alez Czarek, ja sie z nikim nie zre, bo to nie jest trescia mojego zycia... od czasu do czasu kopne szarpiacego mnie nieustannie za nogawke spodni burka i ide dalej...
                      • m.maska Re: do sorel.liny 13.11.17, 15:55
                        Niech sie bidoki nakrecaja, skoro nie maja nic leszego do roboty i calymi dniami a pewnie i noca poswiecaja nam kazda mysl... bo poza tym niewiele maja do powiedzenia...
                        • czarek_sz Re: do sorel.liny 13.11.17, 17:05
                          Są żałośni. Wykopali z podwórka dużo wartościowych ludzi a teraz duszą się we własnym sosie udając że niby spoko jest. Najbardziej zawiodłem się na Ulissesie. Najbardziej mnie zawiódł jako człowiek. Kto kobietę poniża sam się poniża. Było minęło.
                          • al-szamanka Re: do sorel.liny 13.11.17, 19:13
                            Wiesz, Czarek, z naszej strony to nie wojenka tylko samoobrona.
                            Ile można być spokojnym, gdy ktoś cię bezustannie kopie, oskarża o najgorsze, upublicznia nazwisko i adres, a potem pisze donos do pracy z nadzieją zaszkodzenia i ogłasza, że zwolnią, a ty będziesz żebrał na ulicy.
                            To ludzie bez honoru i czci, chorzy z zawiści, prawdziwi spadkobiercy komunizmu i jego metod, zakompleksieni tak strasznie, że nawet najmniejszy kopniak przeciwnikowi wywołuje u nich euforię zwycięstwa i sukcesu. Tak, sukces to dla nich coś nieprawdopodobnie ważnego, tak ważnego, że aby go osiągnąć zdolni są do największej podłości, do złodziejstwa, rezygnacji z godności i honoru.
                            • m.maska Re: do sorel.liny 13.11.17, 19:17
                              al-szamanka napisała:

rezygnacji z godności i honoru.
                              >
                              >
                              zagonilas sie, nie sadz ich wg siebie...
                              • al-szamanka Re: do sorel.liny 13.11.17, 21:12
                                m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
                                >
                                > rezygnacji z godności i honoru.
                                > >
                                > >
                                > zagonilas sie, nie sadz ich wg siebie...

Masz rację, nie można zrezygnować z czegoś, czego się nie ma.
                                • al-szamanka Re: do sorel.liny 29.10.18, 17:11
                                  Tak przy okazji szperania w starych wątkach.
                                  Powtórzę jeszcze raz:

Napisałaś, sorelciu:
                                  "Ktoś musi przerwać tę niekończącą się spiralę złości i zakręcić kurek wylewającego się jadu.
                                  A wiesz, kto powinien to zrobić pierwszy? Ten mądrzejszy.
                                  Naprawdę czas wyjść z tego magla! I zatrzasnąć za sobą drzwi"

No i co? Na co zdały się twoje słowa?
                                  Czy pacykarz zatrzasnął drzwi?
                                  Nie!
                                  Spójrz jak mnie kopiuje i przynosi w zębach na wasze forum.
                                  Gdybyś kiedykolwiek była szczera ze swoimi gadkami, natychmiast byś to wszystko usunęła.
                                  A tak... nadal udawaj anioła. Że nim nigdy nie byłaś i nie jesteś wiedzą już wszyscy.
                                  A życie ma sens bez twoich śmiesznych zapewnień.
                                  • m.maska Re: do sorel.liny 29.10.18, 21:28
                                    Daj spokoj AL, ze tez Ci sie chce... przeciez kazdy trzezwo patrzacy czytajacy widzi, ze to to sie napedza nami codziennie od samego rana, bo widac w tym podwyrkowym szambie nie znajduje tematow - nie dziwie sie - monotonia od kilku lat - juz wszystko napisali wiele razy i niczego nowego nie wymysla - dlatego musza sie posilkowac innymi - taki life.
                                    Proponuje przejsc na tematy kfiotkow jak to zrobila ich kolezanka i codziennie ma temat na kilkanascie a nawet kilkadziesiat pozdrowionek - mozna ewentualnie dodac jeszcze kawke, herbatke, ciasteczko, koszenie trawy, tudziez grillowanie - z braku pomyslow niech wklejaja liste zakupow.
                                    • al-szamanka Re: do sorel.liny 30.10.18, 06:18
                                      m.maska napisała:

> Daj spokoj AL, ze tez Ci sie chce... przeciez kazdy trzezwo patrzacy czytajacy
                                      > widzi, ze to to sie napedza nami codziennie od samego rana, bo widac w tym podw
                                      > yrkowym szambie nie znajduje tematow - nie dziwie sie - monotonia od kilku lat
                                      > - juz wszystko napisali wiele razy i niczego nowego nie wymysla - dlatego musza
                                      > sie posilkowac innymi - taki life.
                                      > Proponuje przejsc na tematy kfiotkow jak to zrobila ich kolezanka i codziennie
                                      > ma temat na kilkanascie a nawet kilkadziesiat pozdrowionek - mozna ewentualnie
                                      > dodac jeszcze kawke, herbatke, ciasteczko, koszenie trawy, tudziez grillowanie
                                      > - z braku pomyslow niech wklejaja liste zakupow.

Ooooo, tego tam jeszcze nie było, a przecież windy i skakanie po schodach to przykład, że durnoty im nie obce big_grin
                                      • al-szamanka gratulacje sorel.lino 02.11.18, 18:50
                                        Ten twój opublikował następny bohomaz wiadomego.
                                        Dlaczego opublikował? Bo tak jak my zauważył nieprawdopodobne podobieństwo twarzy głównej postaci na łobrazecku i twojej! Pozowałaś? A może artista się aż za bardzo zapatrzył.
                                        • m.maska Re: gratulacje sorel.lino 02.11.18, 19:25
                                          Ide popatrzec...
                                          • m.maska Re: gratulacje sorel.lino 02.11.18, 19:28
                                            hehehe... no rzeczywiscie, te niebieskie oczka, ten obwisly cyc, te kolanka - zywcem wzieta smile
                                            • al-szamanka Re: gratulacje sorel.lino 02.11.18, 19:51
                                              Zapomniałaś o nosie... identyczny!
                                              • al-szamanka Re: gratulacje sorel.lino 02.11.18, 21:37
                                                Myślę, że artista został urzeczony wdziękiem modelki uckiej.
                                                Jeszcze trochę, a poświeci jej serię łobrazecków... w różnych pozach i skąpym odzieniu.
    • a74-7 Re: do sorel.liny 02.11.18, 20:31
      cus w tym jest...Jeszcze charakterysryczne okularki z bialego plexi domalowac i te bobaski z golymi poopciami dookola ukochane przez une przekonuja ,ze chyba macie racjesmile
    • a74-7 Re: do sorel.liny 03.11.18, 10:50
      wychowanym na śtucznych fiolkach
      tinyurl.com/ycnx6l6n
      • a74-7 Re: do sorel.liny 03.11.18, 10:55
        albo plagiatorom ktorzy som ze śtukOM na ju.smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka