asita 02.03.11, 13:55 Jestem już prawie prawie przekonana do zakupu i przegladają stronkę BJ, znalazlam fajne akcesoria typu śpiworek czy np organizer dla rodzica. Mozna je gdzieś w Polsce kupić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes_nyc Re: Citi Mini - akcesoria 02.03.11, 14:04 spiworki beda juz w maju - tylko nie wiem czy jest sens wydawac 200-300 zl na spiworek jak u Magdy masz za 100 zl akcesoria sa drogie i powoli beda wpuszczane na Polske Odpowiedz Link
aloen Re: Citi Mini - akcesoria 02.03.11, 15:10 Jak jest taki temat to od razu zapytam, ten śpiworek od forumowej Magdy to jak można kupić? Trzeba złożyć konkretne zamówienie na śpiworek do BJCM czy są ogólnie pasujące? I jeszcze pytanie, czy ten śpiworek się jakoś da przypiąć do wózka, czy trzyma się tylko za pomocą przeciągniętych pasów? Odpowiedz Link
ekowozki Re: Citi Mini - akcesoria 02.03.11, 18:44 Adaptery powinny być pod koniec kwietnia. Odpowiedz Link
saras-wati Re: Citi Mini - akcesoria 02.03.11, 19:54 śpiworek jest ogólnie pasujący. Możesz poprosić o dodatkowy otwór na składanie wózka - ja nie mam i wkładam rękę pod spód. Śpiworek oprócz tego, że trzyma się na pasach ma takie troczki, którymi można przywiązać do wózka. Napisz do Magdy email i ona Ci pomoże Odpowiedz Link
aloen Re: Citi Mini - akcesoria 02.03.11, 20:29 dzięki, dzięki. Na pewno napiszę, jak już pojawi się model 2011 i go nabędę) Odpowiedz Link
kamire12 Re: Citi Mini - akcesoria 02.03.11, 20:56 ja kupilam spiworek od Magdy. podajesz model wozka tylko. moj ma mocowania na wysokosci skaldania oraz na wysokosci pasow, a takze dziure na skladanie - bardzo przyatne. ogolenie spiworek jest rewelacyjny, wiec polecam. Odpowiedz Link
asita Re: Citi Mini - akcesoria 02.03.11, 21:42 Dzięki bardzo. Ze śpiworkiem to nie ma pewnie sensu, ale taki organizer... Odpowiedz Link
gaga-sie folia p/deszczowa 02.03.11, 23:08 Jaka folia pasuje do city mini i elite? Ta oryginalna chyba droga i niespecjalnie przemyślana, zresztą jeszcze niedostępna w Polsce. Macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link
kk7367 Re: folia p/deszczowa 20.03.11, 06:55 Podbijam temat, jaka folia i inne dodatki.... Posiadaczki, napiszcie co macie. Odpowiedz Link
jombusiowa Re: folia p/deszczowa 20.03.11, 08:50 Wczoraj mierzyłam folię z mojego starego wózka-pasuje Mam coś takiego-chyba,bo w 100% nie pamiętam opakowania: allegro.pl/b-przeciwdeszczowa-folia-do-wozka-uniwersalna-i1515934764.html Odpowiedz Link
gaga-sie Re: folia p/deszczowa 20.03.11, 11:54 na allegro też są tanie folie na trójkołowce, ciekawe, czy by pasowały... Odpowiedz Link
m7-7 Re: folia p/deszczowa 20.03.11, 21:40 Nie wiem czy jest sens kupowac folie. Buda jest naciagana do pałaka wiec chroni malucha, a w ulewy sie przecież nie spaceruje Ja miałam folie do fyna i ani razu jej nie zakładałam. Do BJCM raczej nie kupie. Odpowiedz Link
mak-111 Re: folia p/deszczowa 20.03.11, 23:47 no w ulewy sie raczej nie spaceruje, ale wiosna to ulewa moze chwycic w kazdej chwili, wiec wg mnie folia potrzebna zeby nogi dziecku nie mokly. Odpowiedz Link
kk7367 Re: A jakieś okrycie na nogi???? 21.03.11, 07:38 A czym przykrywacie? Kocyk czy jakaś osłonka??? Potrzebuję jeszcze wkładke albo materacyk, gdzie sie zaopatrzyć w takie akcesoria? Odpowiedz Link
jombusiowa Re: A jakieś okrycie na nogi???? 21.03.11, 08:45 A po co wkładka/ materacyk? tak z ciekawości pytam Ja mam śpiwór z poprzedniego wózka, co prawda bawelniany,ale na razie ujdzie. Folia, tak jak pisamo wyżej-przydatna-wychodziłam czasem w niepewną pogodę i jak zaczynało padać to folia była jak ulał Odpowiedz Link
kk7367 Re: A jakieś okrycie na nogi???? 21.03.11, 08:58 Tak pomyślałam o wkładce bo mała ma 6 m-cy. Nie mam śpiworka, a na wiosne potrzebuję jednak czegoś dla takiego malucha. Folie kupię na pewno. Odpowiedz Link
jombusiowa Re: A jakieś okrycie na nogi???? 21.03.11, 11:09 Ja myślę, że "wiosna" będzie jak w poprzednich latach w PL-czyli zimno a nagle taki upał,że w krótkim sie chodzi. Odpowiedz Link
kk7367 Re: A jakieś okrycie na nogi???? 21.03.11, 11:33 TAAAAK, pewnie masz rację, wiosna, wiosna..... jakoś damy radę. Dzięki za odp. Odpowiedz Link
m7-7 Re: A jakieś okrycie na nogi???? 21.03.11, 13:16 To może i ja jednak też zakupię tę folie Myslalam ze obejdzie sie bez, ale chyba macie rację że się przyda. A jaką wy kupujecie oryginalną czy uniwersalna pasuje? Jeślichodzi o przykrywanie nóżek w tej chwili uzywam kocyka (na śpiworek juz za gorąco). Co prawda nie jest to wyjście idealna, trzeba uważać bo sie zsuwa, ale innego na razie nie znalazlam. Mam nadzieje ze szybko zrobi się cieplutko i juz kocyk nie będzie potrzebny. Wkladki szyje p. Helenka - podawano namiary na forum. Odpowiedz Link
saras-wati Re: A jakieś okrycie na nogi???? 21.03.11, 19:24 wg mnie folia się nie przyda, chyba że bez względu na pogodę będziecie musiały odbyć dłuższy spacer(np. po starsze dziecko. Miałam mini lato/jesień i zdarzyło się kilka razy, że złapała nas ulewa - buda była wystarczająca, nawet nóżki mała miała suche Natomiast jesienią zamontowałam dodatkowo śpiwór Odpowiedz Link
pomilak1 Re: A jakieś okrycie na nogi???? 21.03.11, 20:10 Co do folii to zalezy jak duże dziecko - mój 2,5 latek nie ma szans na zasłonienie nóg budą, więc w czasie deszczu nogi ma mokre, kupiłam zwykłą, uniwersalną folię ale z rzepami na dole i spokojnie ją zakładam, nawet w ostatnią, nagłą i niespodziewaną śnieżycę a raczej gigantyczny śnieg z deszczem co do okrywania nóżek to u nas kocyk - teraz nic bo już ciepło więc starszemu dziecku jest ok w zimie miałam śpiwór. Odpowiedz Link