agnes_nyc 08.03.11, 10:44 Zainteresowanych informuje o targach branzowych na ktorych m.in. bedzie Baby Jogger , Jane, Orbit Baby itd. 1-3 kwiecien - Kielce Maj - Kraków Warszawa,Wrocław, Łódż - czerwiec jeśli się coś zmieni dam znać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saras-wati Re: Targi branzowe 08.03.11, 10:51 agnes, a takie ciekawskie wózkomaniaczki, ale nie z branży mogą wejść na takie targi? Ja z chęcią wybrałabym się Jeśli tak, to orientujesz się, jaki jest koszt? Odpowiedz Link
jombusiowa Re: Targi branzowe 08.03.11, 11:12 Z tego co wiem, na targi kieleckie można zawsze wejść-kupuje się bilet: www.targikielce.pl/index.html?k=dziecko&s=info_zwiedz Odpowiedz Link
afroddytta Re: Targi branzowe 08.03.11, 12:43 Wejść to raczej można na różne targi, tylko kwestia ile kosztuje bilet. Ja bym się chętnie wybrała i podpatrzyła różne szczególnie dodatki no i wózki podotykała, ale w Wawie w czerwcu, a mam termin na 3.06 więc chyba jednak nie dojdę... Odpowiedz Link
goganik Re: Targi branzowe 09.03.11, 21:36 A na targach brzuszek i maluszek 19 marca w Gdańsku nie będzie Baby Joggerów w Trójmieście nigdzie chyba ich nie ma ech... Odpowiedz Link