Dodaj do ulubionych

Do użytkowników bugaboo

18.05.11, 14:50
Chciałam zapytać, czy ten wózek nadaje się dla wysokiej osoby? Znaczy bez przesady. Mąż ma 182 cm. ale słyszałam, że to niziutkie wózeczki. No i czy gondolka daje radę w zimie? A jeśli nie, to jaki wózek polecacie na zimę? Ja dotychczas miałam romans z emmaljungą city jet i peg perego pliko p3, ale mi się znudziły smile
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Do użytkowników bugaboo 18.05.11, 16:44
      Gondolka jest nisko, ale cza za? mój mąż ma 183 cm i nie narzekał wink nawet nie wyciągał sobie rączki wyżej. Fakty my gondoli nie używaliśmy, ale powiem szczerze, że porównując z innymi moimi wózkami, to wcale jakoś specjalnie nisko nie jest.
      Poza tym, jak często na spacerze będziecie wyciągać dziecko, bo ja to robiłam naprawdę rzadko
      Gondola nadaje się na zimę, zresztą jest całkiem spora, moja roczna córa się mieściła
      • bromila Re: Do użytkowników bugaboo 18.05.11, 20:27
        ja mam 186 cm i nie narzekałem na niskość gondoli, rączka się wysuwa więc zawsze można ją dopasować, choć ja jeżdżę z całkowicie wsuniętą (wole trzymać ręce nisko).

Fajna jest przekładana rączka, szczególnie jak ostro świeci słońce lub wieje wiatr, maluch się nie budzi.
        • agnes_nyc Re: Do użytkowników bugaboo 18.05.11, 20:59
          masz regulowana raczke wiec bedzie dobra dla Twojego meza a ja polecam ten wozeczek i bee i cameleona
          • mama_i_malutek Re: Do użytkowników bugaboo 19.05.11, 11:44
            Dzieki. Zatem decyzja zapadła smile Teraz musze tylko powiedzieć mężowi ile on kosztuje smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka