Dodaj do ulubionych

Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :)

28.09.11, 15:13
Pamietacie jak na wiosne była bee mania?
Któraś wtedy napisała że później bedzie Stokkemania - i miała rację smile Rosną nam tutaj jak grzyby po deszczu - hehe.
Fajnie...
Obserwuj wątek
    • saras-wati Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 15:16
      haha, tylko bee wszystkie teraz na allegro;P

więc, jak ktoś planuje stokke, to na wiosnę będzie wysyp używanychbig_grin
      • saras-wati Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 15:16
        to tak się nakręca, pamiętam, jak jeszcze na starym forum wielkim szaleństwem był tfk buggstersmile
    • pinik Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 15:19
      Tak, zawsze jest szal na jakis wozek. Aria tez byla smile
      • sylki Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 15:23
        taaak pamiętam
        aria,
        buggster - sama uległam big_grin,
        BJCM- również uległam,
        bee - uległam,
        a teraz stokke - uległam big_grin

Czy wy wiecie, że dopiero przy 3 dziecku wariuje i zmieniam wózki co rusz big_grin
        A i u mnie na osiedlu same stare stokke jeżdżą, tylko jeden nowy z gondolą (fiolecik - raz widziałam) oraz mój będzie drugi big_grin

No za wariatkę mnie wezmą ;P
    • lucyna_1980 Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 15:26
      Poczekajcie jak się zimowo zrobi i spadnie śnieg
      MB-mania bedzie smile
      • emma301 Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 15:38
        Uff, MB-manii uległam na wiosnę i Urban czeka na wyzwaniasmile
        • saras-wati Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 15:39
          już była, ileż to swiftów przybyło wiosnąwink
        • chubus Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 15:41
          Ja MB uleglam rok temu , miałam Urbana duo i już go nie mamsmile przerzucilam się na valco baby.
    • chubus Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 15:39
      Ja się na stokka czailam od drugiego dziecka. Zakupilam przy czwartymsmile
      • agnes_nyc Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 17:55
        ja pewnie tez bym zakupila gdybym sie nie przyzwyczaila do siedziska w city mini kuzwa mac

i boje sie ze moje dziecko nie chcialoby siedziec w nim tak jak probowalam w sklepie to nie byla zadowolona

a Wy jeszcze tak nakrecacie smile
        • didis Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 18:17
          Ja uległam City i bee...a Stokke - nie wiem czy to nie ja zapoczątkowałamtongue_out wink (chociaż pierwsza na pewno go nie miałam)
          • saras-wati Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 19:07
            ale pierwsza go rozreklamowałaśwink i wyprowadziłaś poza ramy "kupy plastiku"smile
            • didis Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 19:19
              No to ze mnie matka chrzestna stokkemaniibig_grinbig_grinbig_grin
              • pomilak1 Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 20:08
                tak Didis,po Twoich postach marzę o tym wózku big_grin może na wiosnę tongue_out jeszcze był etap na cameleony, jak mi się nigdy nie podobał tak teraz leży pod łóżeczkiem i czeka tongue_out
              • emma301 Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 21:35
                Didis, ja też zaczęłam myśleć o Stokke po twoim opisiesmile

• dima1312 Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 22:34
                  No Didis to ja zapoczątkowałam Stokkomanię pamiętasz?
                  • marge_ie Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 22:44
                    Kurcze dwa razy podchodzilam do Stokke, macalam i jezdzilam w sklepie i nic sad
                    jakos nie moge sie przekonac uncertain

Ale ja widze, ze dla mnie duze, pompowane kola czy tez teraz te "modne" piankowe i nie ma bata, pokochalam bee+ za jego leekkosc, zwrotnosc i zgrabnosc ale ilekroc nim jechalam mialam wrazenie, ze mi sie rozpadnie wink

Teraz zachwyca mnie kazdy wyjazd moim BJCE i troche mi zal czytajac Wasze posty, ze tak kochacie swoje Stokki ... zazdroszcze, dlaczego mnie on nieprzekonuje ? sad jakis zryty gust mam i upodobania buuuuuuuu
                  • didis Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 23:41
                    Być może spierała się nie będębig_grin Na pewno miałaś stokke dużo wcześniej ode mnie. Wiem, że pierwszy przebłysk by go mieć miałam jak zobaczyłam mój fiolet. Dziś zaś zmieniłam go na blue i bardzo chętnie teraz sobie w tym kolorku pojeżdżę - coś za fioletowo tubig_grinbig_grinbig_grin
                    • didis DIMA 29.09.11, 09:23
                      Dokładnie pamiętam, że bardzo dokładnie mi ten wózek przedstawiłaś. I bardzo cierpliwie odpowiadałaś na pytaniabig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka