lucyna_1980 28.09.11, 15:13 Pamietacie jak na wiosne była bee mania? Któraś wtedy napisała że później bedzie Stokkemania - i miała rację Rosną nam tutaj jak grzyby po deszczu - hehe. Fajnie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saras-wati Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 15:16 haha, tylko bee wszystkie teraz na allegro;P więc, jak ktoś planuje stokke, to na wiosnę będzie wysyp używanych Odpowiedz Link
saras-wati Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 15:16 to tak się nakręca, pamiętam, jak jeszcze na starym forum wielkim szaleństwem był tfk buggster Odpowiedz Link
pinik Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 15:19 Tak, zawsze jest szal na jakis wozek. Aria tez byla Odpowiedz Link
sylki Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 15:23 taaak pamiętam aria, buggster - sama uległam , BJCM- również uległam, bee - uległam, a teraz stokke - uległam Czy wy wiecie, że dopiero przy 3 dziecku wariuje i zmieniam wózki co rusz A i u mnie na osiedlu same stare stokke jeżdżą, tylko jeden nowy z gondolą (fiolecik - raz widziałam) oraz mój będzie drugi No za wariatkę mnie wezmą ;P Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 15:26 Poczekajcie jak się zimowo zrobi i spadnie śnieg MB-mania bedzie Odpowiedz Link
emma301 Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 15:38 Uff, MB-manii uległam na wiosnę i Urban czeka na wyzwania Odpowiedz Link
saras-wati Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 15:39 już była, ileż to swiftów przybyło wiosną Odpowiedz Link
chubus Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 15:41 Ja MB uleglam rok temu , miałam Urbana duo i już go nie mam przerzucilam się na valco baby. Odpowiedz Link
chubus Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 15:39 Ja się na stokka czailam od drugiego dziecka. Zakupilam przy czwartym Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 17:55 ja pewnie tez bym zakupila gdybym sie nie przyzwyczaila do siedziska w city mini kuzwa mac i boje sie ze moje dziecko nie chcialoby siedziec w nim tak jak probowalam w sklepie to nie byla zadowolona a Wy jeszcze tak nakrecacie Odpowiedz Link
didis Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 18:17 Ja uległam City i bee...a Stokke - nie wiem czy to nie ja zapoczątkowałam (chociaż pierwsza na pewno go nie miałam) Odpowiedz Link
saras-wati Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 19:07 ale pierwsza go rozreklamowałaś i wyprowadziłaś poza ramy "kupy plastiku" Odpowiedz Link
didis Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 19:19 No to ze mnie matka chrzestna stokkemanii Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 20:08 tak Didis,po Twoich postach marzę o tym wózku może na wiosnę jeszcze był etap na cameleony, jak mi się nigdy nie podobał tak teraz leży pod łóżeczkiem i czeka Odpowiedz Link
emma301 Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 21:35 Didis, ja też zaczęłam myśleć o Stokke po twoim opisie Odpowiedz Link
dima1312 Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 22:34 No Didis to ja zapoczątkowałam Stokkomanię pamiętasz? Odpowiedz Link
marge_ie Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 22:44 Kurcze dwa razy podchodzilam do Stokke, macalam i jezdzilam w sklepie i nic jakos nie moge sie przekonac Ale ja widze, ze dla mnie duze, pompowane kola czy tez teraz te "modne" piankowe i nie ma bata, pokochalam bee+ za jego leekkosc, zwrotnosc i zgrabnosc ale ilekroc nim jechalam mialam wrazenie, ze mi sie rozpadnie Teraz zachwyca mnie kazdy wyjazd moim BJCE i troche mi zal czytajac Wasze posty, ze tak kochacie swoje Stokki ... zazdroszcze, dlaczego mnie on nieprzekonuje ? jakis zryty gust mam i upodobania buuuuuuuu Odpowiedz Link
didis Re: Jakaś Stokkemania sie tu rozpętała :) 28.09.11, 23:41 Być może spierała się nie będę Na pewno miałaś stokke dużo wcześniej ode mnie. Wiem, że pierwszy przebłysk by go mieć miałam jak zobaczyłam mój fiolet. Dziś zaś zmieniłam go na blue i bardzo chętnie teraz sobie w tym kolorku pojeżdżę - coś za fioletowo tu Odpowiedz Link
didis DIMA 29.09.11, 09:23 Dokładnie pamiętam, że bardzo dokładnie mi ten wózek przedstawiłaś. I bardzo cierpliwie odpowiadałaś na pytania Odpowiedz Link