Dodaj do ulubionych

Do Agnes, Sylki

06.10.11, 21:09
Dziewczyny, ratunku, nie umiem wejść na to forum "poza manią"... Mam tego maila z potwierdzeniem przyjęcia, ale jak chcę wleźć na PM, to zawsze ląduję z powrotem na stronie z informacją, ze muszę być wpissana na listę.. Pomożecie mi? Bo jakaś pierdoła ostatnia chyba jestem, już sama nie wiem. Dzięki z góry! smile
Obserwuj wątek
    • aguti_1 Re: Do Agnes, Sylki 06.10.11, 21:32
      Ja też nie mogę wejść, a maila dostałam...
    • agnes_nyc Re: Do Agnes, Sylki 07.10.11, 11:44
      najwyrazniej nie spelnilyscie "warunkow" do wejscia na forum zamkniete i zostalyscie odrzucone
      • aguti_1 Re: Do Agnes, Sylki 07.10.11, 13:30
        To chciałam się spytać, co znaczył poprzedni mail, który dostałam (teraz spojrzałam i faktycznie jest nowy mail o odrzuceniu). Poprzedni mail brzmiał: Gratulacje, twoje zgłoszenie uczestnictwa na forum: Poza manią zostało przyjete. Czyli gratulacje dotyczyły tylko tego, że mój mail dotarł do Ciebie? Autentycznie sie ucieszyłam i podziękowałam - czemu mnie wtedy nie wyprowadziłaś z błędu? Bym się nie dobijała na to forum... Mam bardzo krótki staż tutaj i nie liczyłam na przyjęcie, i w żaden sposób bym się nie obraziła, no ale teraz to mi przykro za takie poprowadzenie sprawy...
        • m7-7 Re: Do Agnes, Sylki 07.10.11, 13:42
          I własnie żeby uniknąć takich sytuacji moim zdaniem byłoby lepsze wysyłanie zaproszeń do forumek, które byłby mile widziane na forum prywatnym. Nie byłoby wówczas tego nieprzyjemnego uczucia "odrzucenia" .
          • sylki Dziewczyny, 07.10.11, 15:38
            jest nam ogromnie przykro, że tak się stało, ale przez przypadek dodały nam się wszystkie zgłoszone osoby. Po prostu poszło hurtem sad
            Nie możemy wpuścić wszystkich jak leci, nie takie było zamierzenie tamtego forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka