hej,
pisałam już na forum wózki, ale z racji małego odzewu postanowiłam napisać jeszcze tutaj. Może wspomożecie mnie swoim doświadczeniem i wiedzą.
staram się wybrać wózek dla moje dziecka, które ma się urodzić w grudniu.
chciałabym aby wózek przede wszytkim był stabilny, aby można na dole było wozić zakupy (powiedzmy do 5 kg), aby wózek miał możliwość przekładania rączki bądź choćby przekładania siedzenia, żeby łatwo się go prowadziło po mieście ale również w terenie leśnym. Dodatkowo ważne jest dla mnie aby rozkładał się na płasko i żeby można było BUJAĆ!
Wózki które rozważam to:
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=578&%3CosCsid%3E
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=965&%3CosCsid%3E
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2205&%3CosCsid%3E
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2092&%3CosCsid%3E
czyli raczej klasyczny design.
Dodatkowo myślałam o foteliku MaxiCosi 0-13 Cabrio Fix plus baza Family Fix. Tak więc ważne żeby na wózek można było założyć fotelik samochodowy (tu rozumiem, trzeba kupić adapter?).
Wózek napewno powinien posłużyć przynajmniej na dwa lata. Dodatkowo w grudniu przyszłego roku, dziecko będzie miało dopiero rok czasu, więc ważne aby spacerówka była dobrze osłonięta od wiatru i obszerna, żeby zmieściło się dziecko opakowane
Wiem, że mam dużo wymagań, i może niezbyt precyzyjnie się tutaj określiłam ale bardzo bym prosiła o jakąś opinię na podstawie przedstawionych przeze mnie propozycji oraz Waszej olbrzymiej wiedzy i doświadczenia.