Dodaj do ulubionych

Wózek dla dzieci z większą różnicą :D

26.04.12, 18:36
Kto by pomyślał, że taki posiadam tongue_out
Na zdjęciu fragment ulicy po której często chodzę, więc jak widać pięęęękne nierówności

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/hc/wi/tjcq/AShSvVo5BqJ9FD1F8B.jpg
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 26.04.12, 19:01
      hehe też już tak kombinowałambig_grin w nipperze mój Kuba wykorzystywał podnóżek, a tu podeścik, ale zabraniam, bo jeszcze się nie nacieszyłamtongue_out oj ja wyrodna tongue_out
      Sylki skąd masz taką otulinkę na pałąk???co jak co ale brudzi się ten wózek okropnie!
      no i jak po takim fragmencie chodnika jeździłaś bee to się nie dziwię, że go sprzedałaśtongue_out

ps to jest zdjęcie z dzisiaj???bo u mnie dziś było prawie 30st big_grin
      • sylki Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 26.04.12, 19:09
        Pomilak zdjęcie z dzisiaj, u nas zdecydowanie mniej, wiatr taki burzowy mocno uncertain ale i tak fajnie było

Moje miasto niestety ma takie chodniki, dlatego bee to masakra, ale dalej mi się marzy wink

Otulinka na pałąk hahaha, no cóż ebay big_grin
        www.ebay.pl/itm/320876523526?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_4094wt_1185.
        Wiesz co, mój się jakoś specjalnie nie brudzi, za wyjątkiem pałąka oczywiście.
        • pomilak1 Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 26.04.12, 20:26
          No to u nas istne lato dziś smilesmile
          Dziękismile ja też mam z ebay'a, ale różową z metkami i już mi się opatrzyła i mam ją na Nipperze, więc nie chce mi się przekładać.
          To muszę znowu siostrę poprosić żeby mi zamówiła na swój angielski adressmile
          I u mnie też ten pałąk się najbardziej brudzi i już trochę torba (starszak co rusz coś niej szuka:/)
          a dziś wsadziłam wkładkę którą szyłam do nippera i nawet, nawet pasuje smile
          • sylki Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 26.04.12, 20:30
            to jest z Australii, wysyłają do PL, sama zamów smile
            • pomilak1 Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 26.04.12, 21:03
              Teraz widzę, że to ebay.pl , ale ze mnie....tongue_out
              ja zamawiałam z jakiegoś sklepu z uk bo wysyłka była free tongue_out
              poszperam może jakieś inne wzory/kolory będąsmile
              • sylki Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 26.04.12, 21:04
                tu masz ich stronkę na FB
                www.facebook.com/bumpsbecomebubs
                • pomilak1 Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 26.04.12, 21:11
                  I co Ty najlepszego zrobiłaś??!który mam wybrać tongue_outtongue_outtongue_out big_grinbig_grinbig_grin
                  • afroddytta Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 27.04.12, 10:29
                    Wy mnie nie denerwujcie suspicious
                    Chyba jak wrócę znowu będzie szycie, mam tydzień na myślenie co i jak smile
                    A fajne są te z tasiemkami, jakie dziecko się tym bawi, czy mój już za duży?
                    • pomilak1 Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 27.04.12, 16:27
                      Afrodytta moja Liwka uwielbia te paseczki/metki! gmera paluchami po wszystkich big_grinbig_grin te najbardziej kontrastowe (np zebra) to już dość obstrzępione są tongue_out do tego ja jej tam dowieszałam ulubione zabawki więc u mnie się sprawdziło i nadal sprawdza super!

Jakbyś coś wymyśliła to jestem pierwsza w kolejcetongue_out
                      Ta moja jest z takiego rozciągliwego materiału -taki chyba strecz smile nie znam się na tym ale bardzo się rozciągasmile
                      ps moja Liwka ma 9mcy (jest z 17.07.2011 smile )
                      • sylki Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 27.04.12, 18:43
                        coś jak lycra, tylko nie świeci się jak psu jajka tongue_out
                  • calineczka793 Pomilak 17.05.12, 14:22
                    będziesz kupować tą nakładkę na pałąk? Bo ja bym się chętnie podłączyła z zamówieniemwink
                    • sylki Calineczko 17.05.12, 14:29
                      A czy Ty i Pomilak mieszkacie w tym samym mieście? Bo jak nie, a chcesz kupić tam gdzie ja, to zupełnie się nie opłaca, bo wysyłka, to koszt ok 13 zł smile

• calineczka793 Re: Calineczko 17.05.12, 15:49
                        Nie ja mieszkam w Bielsku, Polmilak w Katowicachwink

Ten sprzedający nie ma juz wystawionych nakładek chyba - albo znowu wychodzi moja ślepotawink
                    • pomilak1 Re: Pomilak 17.05.12, 14:36
                      tak będę zamawiać ale jeszcze nie teraz. W sensie nie z tej strony co podała Sylki tylko ze sklepu co kupowałam ostatnio. Ja jakaś tempa jestem jeżeli chodzi o ebay i zamówi mi siostra na adres od znajomych z UK, a jak przyjadą (ci znajomiwink ) do PL to mi przywioząsmile mi się nie spieszy bo mam czarny z nippera i różowy z metkami co zamawiałam ostatniosmile
                      jak już będę zamawiać to dam Ci znać-podeślę ci linka ze sklepusmile
                      chciałabym też dokupić te nakładkę na rączkę do BJ ale nie umiem znaleźć jaką długość zamawiały dziewczyny uncertain
                      • calineczka793 Re: Pomilak 17.05.12, 15:44
                        Ja mam te dłuższe nakładki na BJ - to co jednak BJ?wink

Będę wdzięczna jak będziesz o mnie pamiętać przy zamawianiu swoichwink Podaj mi link do strony, na której kupowałaś.

Pozdrawiam!

Dorota
                        • pomilak1 Re: Pomilak 17.05.12, 16:14
                          wiesz co ja zamawiałam z tej strony www.bigbabystore.co.uk/index.php?route=product/product&filter_name=bumper%20bar%20cover&product_id=2205 ale można poszukać gdzieś gdzie mają większy wybór smile mi wtedy zależało na różowej z metkami a teraz sama nie wiem jaki chcę winktongue_out chciałabym zamówić z jednej strony też tą nakładkę do BJ a Ty skąd zamawiałaś?
                          a BJ i owszem ale zwykłe mini, bo mi do auta coś potrzebne wink
                          • calineczka793 Re: Pomilak 03.06.12, 22:58
                            Pomilak będę zamawiać jutro te nakładki z ebaya chcesz jakaś? www.ebay.pl/sch/funky_loops/m.html?item=320876523526&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT&rt=nc&_trksid=p3984.m1497.l2649&_trksid=p4340.l2562
                            • aminkowa Re: Pomilak 04.06.12, 09:04
                              Mam ptanie: czy to jest sama nakładka, czy razem z pałakiem?
    • emma301 Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 26.04.12, 21:53
      śliczne Dziewczynki i fajny patentsmile
      moja starszaczka nie zmieściłaby się już pod siedziskosuspicious
      ale też wykorzystujemy torbę:
      https://lh4.googleusercontent.com/-Kuplo_Yc6GE/T5fLzb-rnfI/AAAAAAAAAsc/IMYsOBBXj_g/s512/Wawa7.JPG
      • pomilak1 Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 27.04.12, 09:38
        Emma big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • olus22 Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 27.04.12, 13:43
          Fajne dziewczyny. Wiekowo jak moje.
          Ja też chce taką otulinkę ale nigdzie nie mogę znaleźć
    • saras-wati Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 27.04.12, 19:33
      dobresmile
    • afroddytta i jeszcze jeden :) 07.05.12, 00:18
      Też odkryłam tę funkcję w moim wózku (bo mężowi nie chciało się dostawki spakować) smile
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/dg/be/ev00/ykbSnukM7BFYYBakGB.png
      • sylki Re: i jeszcze jeden :) 07.05.12, 07:58
        hahaha, super, a ja wczoraj puściłam Urbana tego z all, poszedł za 700 zł z wysyłką.
        Mam chociaż nadzieję, że kupiła go któraś z "naszych"
        Szkoda, że on hamulca ręcznego nie ma sad
        • pomilak1 Re: i jeszcze jeden :) 07.05.12, 12:37
          Afrodytta i właśnie tak wożę mojego starszaka na Nipperze big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          jak wyciągnę z kartonu to też cyknę fotę wink
        • afroddytta Re: i jeszcze jeden :) 07.05.12, 17:06
          To chyba znowu mnie aukcja Urbana ominęła, mam nadzieję, że chociaż brzydki był, nie tak jak mój tongue_out
          • sylki Re: i jeszcze jeden :) 07.05.12, 17:33
            i tu cię nie pocieszę tongue_out byl w swietnym stanie i to nowszy model tongue_out (chyba)
    • forumowakobita Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 17.05.12, 11:24
      sylki to ładne coś na rączce to sweterek czy kocyk?bo jeśli kocyk to pytanko gdzie kupilas to cudo?wink
      • sylki Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 17.05.12, 11:45
        To kocyk Stokke, raczej już nie do kupienia, w PL był tylko w zestawie z wózkiem smile
        • iberka Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 17.05.12, 13:23
          4kids.com.pl/produkt/opis/6809/kocyk_celebrity_stokke_xplory_green_multi
          • sylki Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 17.05.12, 13:34
            Tak tak, ale to zielony, a nie różowy tongue_out
            Różowego w zasadzie nie ma wink
            • forumowakobita Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 17.05.12, 16:29
              Sylki a nie chcesz sprzedać?
              • lucyna_1980 Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 17.05.12, 16:39
                Sylki - to jest znak dla Ciebie tongue_out
                • sylki Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 17.05.12, 16:44
                  haha smile
                  Myślę właśnie nad sprzedażą wink
                  Wszystko zależy od ceny wink
                  • forumowakobita Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 17.05.12, 17:17
                    ale nad sprzedaza kocyka czy stokke?
                    • sylki Re: Wózek dla dzieci z większą różnicą :D 17.05.12, 17:18
                      Na razie kocyka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka