agniecha855 05.05.12, 22:17 Dziewczyny co myślicie o nowym BJ CV ?? Widziałyście go już?? 11kg, przekładane siedzisko, 4kołowy, super budka...tyle plusów, że aż się wierzyć nie chce Baby Jogger City Versa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: BABY JOGGER CITY VERSA !!! SUPER! NOWOŚĆ 05.05.12, 22:25 Wdech, wydech, wdech, wydech Versa to taka ulepszona wersja BJCM 4, tylko ma siedzisko kubełkowe ale składa się tak jak każdy BJ jedną ręką (eee chyba select się jedną nie składa..) Odpowiedz Link
agniecha855 Re: BABY JOGGER CITY VERSA !!! SUPER! NOWOŚĆ 05.05.12, 22:32 Dlatego uważam, że jest super....wdech i wydech miłość od pierwszego wejrzenia Odpowiedz Link
tygisek Re: BABY JOGGER CITY VERSA !!! SUPER! NOWOŚĆ 05.05.12, 23:27 jesssu, a ja tez robie wdech wydech wdech wydech...w oczekiwaniu na GT wiem, wiem, jestem monotematyczna, ale kurcze, jak bardzo bym chciala juz przeczytac BIG NEWS na forum, ze juz sa, albo nawet sama napisac cos takiego....ten weekend wasnie dokladnie pokazal, jak bardzo potrzebujemy tego drugiego wozka....juz nawet moj maz nie robi mi zlosliwych uwag, ze "mam rodzinny samochod" (po zapakowaniu naszej rodziny do mojego peugota i urbana do bagaznika, na zakupy takie zywnosciowe, tygodniowe - nie tam wielkie cos...powinnam zabrac przyczepke) Odpowiedz Link
berciunia1 Re: BABY JOGGER CITY VERSA !!! SUPER! NOWOŚĆ 07.05.12, 19:39 wózek fajowski ale szkoda ze nie dorzucili amortyzacji. no i pewnie bedzie się źle podbijał jak CM poza tym fajny , przemyślany, funkcjonalny Odpowiedz Link
pomilak1 Re: BABY JOGGER CITY VERSA !!! SUPER! NOWOŚĆ 07.05.12, 20:08 No ma regulowaną rączkę, więc pewnie i podbijanie będzie inne niż w mini Mi się też podoba więc rozumiem Twój zachwyt Odpowiedz Link