Dodaj do ulubionych

stokke serwis

04.06.12, 16:50
Dziewczyny praktycznie każda z Was jest super zadowolona ze współpracy z serwisem jak i ogólnie z serwisu stokke.
Chciałam zapytać na jaki adres mailowy pisałyście i ile mniej więcej czekałyście na odpowiedź??
Napisałam do p. Andrzeja maila w tamten poniedziałek nawet nie z reklamacją tylko z pewnymi pytaniami i do dziś cisza. Kolejnego maila napisałam w środę ( z taką samą treścią) ale prosiłam o potwierdzenie odbioru, (dostałam maila zwrotnego, że wiadomość została odczytana), nadal żadnej odpowiedzi konkretnie na moje pytania nie dostałam.
Nie wiem czy mam nadal czekać czy napisać jeszcze raz (po raz trzeci)???
Obserwuj wątek
    • sylki Re: stokke serwis 04.06.12, 16:54
      Nie wiem co mam ci powiedzieć, osobiście bym zadzwoniła
      • agnes_nyc Re: stokke serwis 04.06.12, 17:00
        ten typ tak ma wiec musisz sie uzbroic w cierpliwosc tez to kiedys przechodzilam smile

ale przypominaj sie
        • pomilak1 Re: stokke serwis 04.06.12, 17:01
          Agnes ja tylko raz reklamowałam wózek-bee+ i tu albo miałam szczęście albo co, ale dość sprawnie reklamacja poszłasmile
          • sylki Re: stokke serwis 04.06.12, 17:08
            Ja też z bee problemów nie miałam smile
            ale wiesz nigdy nie wiadomo
          • agnes_nyc Re: stokke serwis 04.06.12, 17:20
            pomilak1 napisała:

> Agnes ja tylko raz reklamowałam wózek-bee+ i tu albo miałam szczęście albo co,
            > ale dość sprawnie reklamacja poszłasmile

to powiem ci ze 4kids na mojego mejla do dzis nie odpisal a minelo juz ze 3-4 miesiace sad

na szczescie wspolpracuje z nimi wiec zalatwilam sobie sprawe z handlowcem bo pewnie by mnie olali
      • pomilak1 Re: stokke serwis 04.06.12, 17:00
        Sylki number please tongue_out może być na priv wink
        • sylki Re: stokke serwis 04.06.12, 17:10
          musiałabym poszukać wizytówki, mam nadzieję, że znajdę, bo gdzieś wsadziłam by mi nie zginęła big_grin
          • pomilak1 Re: stokke serwis 04.06.12, 18:48
            Asia mi już przesłałasmile dziękuję chuba kiss smile
            • chubabubba Re: stokke serwis 04.06.12, 18:54
              Nie ma sprawysmile sorki ze nie porozmawialam z p.Andrzejem o Twoim wozku ale mialam pewna wariatke na linii i sprawa stokke zajal sie malzonek a potem musielismy szukac Maxa bo poszedl sobie na spacerek po targachuncertain
              Ale jak nic nie zalatwisz to 18 mam spotkanie z p.Andrzejem na spokojnie to moge zainterweniowacwink
              • chubabubba Re: stokke serwis 04.06.12, 18:56
                A nie, spotkanie ma byc o 18smile i chyba jutrobig_grin
                • sylki Re: stokke serwis 04.06.12, 18:58
                  eheheheh tongue_out
                  Spytaj czy ma w planach Szczecin wink
                • pomilak1 Re: stokke serwis 04.06.12, 19:39
                  Asia zaraz Ci napiszę mailatongue_out pomolestuję Cię, a co!suspicious
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka