pinik 12.02.13, 00:00 [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annulka79 Re: Peg Perego Si Denim - Fotki 12.02.13, 09:03 Pikny, to prawda Ale druga sprawa, ze jak Pinik dobierze dodatki i zrobi zdjęcia to wózek zawsze ślicznie wygląda Odpowiedz Link
pinik Re: Peg Perego Si Denim - Fotki 12.02.13, 09:07 No wlasnie do tego Si jakos nie bardzo mam dodatki, ktore mi sie z nim wyjatkowo podobaja. Lodgera tez raczej chce miec w innym wozku, wiec zostal mi ten rozowy spiwor z kropkami w szafie i go wzielam (plusem jest to, ze nie jest taki strasznie ogromny i wozek sie z nim niezle sklada). Ale dziekuje za komplement! Odpowiedz Link
saras-wati Re: Peg Perego Si Denim - Fotki 12.02.13, 08:51 Pinik, a jak zdemontujesz pałąk, to te plastiki zostają czy można je też odkręcić? Odpowiedz Link
pinik Re: Peg Perego Si Denim - Fotki 12.02.13, 09:09 No wlasnie specjalnie wstawilam zdjecie tego odpietego (na fotce tylko z jednej strony odpiety) palaka, zebyscie wiedzialy, o co chodzi z ta czescia, o ktorej ktos tu kiedys juz pisal. Chyba sie jej odczepic nie da (bo tam raczej nit jest, nie sruba), ale nie sprawdzalam. Da sie tylko tak w dol ustawic, jak to jest na zdjeciu. Ja narazie palakow prawie nie uzywam, bo mi nie potrzebne, a ze spiworkiem troche utrudniaja wkladanie dziecka, ale ten jest naprawde daleko od siedzonka i wlasnie po zdjeciu to glupio wyglada, wiec Si jezdze z palakiem. Odpowiedz Link
kkitka Re: Peg Perego Si Denim - Fotki 12.02.13, 13:56 Cudnie wygląda i wydaje mi się, że ten ciemniejszy śpiworek dobrze pasuje. Poszukuję używanego si ale baardzo mało ich na rynku wtórnym niestety. Odpowiedz Link
paula2306 Re: Peg Perego Si Denim - Fotki 12.02.13, 14:09 Połączenie denimowej tapicerki i różowego śpiworka dla mnie świetne Też muszę zakupić różowy śpiworek do dżinsowego wózka, bo z czarnym wygląda nijak, a ten róż- super! Odpowiedz Link
car.in Re: Peg Perego Si Denim - Fotki 13.02.13, 20:05 To ja pisałam o tych rurkach od pałąka. Mój syn natychmiast podnosił je do góry i wystawały takie krótkie drągale. Musiałam jeździć z zapiętym pałąkiem. 2,5 latka ciężko się wkładało od góry. Więc wózio sprzedałam. Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: Peg Perego Si Denim - Fotki 13.02.13, 20:42 Bardzo fajnie, że pokazałaś jak można delikatnie "złożyć" te podłokietniki od pałąka. Ja na to nie wpadłam A jeans plus róż super się prezentuje (podoba mi się szczególnie ta pierwsza wersja) no ale ja mam chłopaka. Jak się ma córcię to można poszaleć na każdym kroku. Odpowiedz Link
eszulczewska Re: Peg Perego Si Denim - Fotki 04.07.13, 21:40 Pinik - prosba - nie wyswietlaja mi sie Twoje fotki. Mozesz mi je podeslac mailem? Odpowiedz Link