Dodaj do ulubionych

Akcesroia do Joolza

15.03.13, 12:55
Macie jakieś adresy sklepów internetowych lub stacjonarnych (okolice krakowa), gdzie można kupić w miarę tanio akcesoria do joolza typy osłonka uv, folia p/deszczowa, jakaś fajna torba(torba nie musi być oryginalna Joolzowska, co myślicie o torbach Kees Bag?), wkładki do Joolza uszyje mi ktoś? smile zbliża się wiosna i potrzebuję jakiś gadżetów nowych wink
Obserwuj wątek
    • paula2306 Re: Akcesroia do Joolza 15.03.13, 15:53
      Też szukam osłony UV i torby smile Torbę już prawie kupiłam Babymela, ale jakoś się potem zaczęłam zastanawiać i na razie nie jestem do końca zdecydowana, bo ta co mi super pasuje do Joolza, nie pasuje do BJCM smile
      • funnybaby Re: Akcesroia do Joolza 15.03.13, 16:12
        Paula widzę nawet że te same wózki mamy big_grin też posiadam BJCM tylko GT wink Wolałabym kupić wszystko w jednym sklepie bo wiadomo za przesyłkę raz zapłacę ale jak osłona jest to z torbami marnie sad
        • funnybaby Re: Akcesroia do Joolza 15.03.13, 16:32
          www.familyshop.com.pl/towar.php?id_tow=819
          wiecie cos na temat tej torby?
          • paula2306 Re: Akcesroia do Joolza 19.03.13, 22:10
            Funnybaby, i jak, znalazłaś coś? smile
            • funnybaby Re: Akcesroia do Joolza 19.03.13, 22:14
              Zamówiłam osłonkę w falilyshop, w cenie 146 z wysyłką. Pewnie okazja to żadna ale takie wietrzysko hula, że się na wiosnę bardzo przyda bo powoli będziemy przesiadać się do spacerówki smile a torbę chyba skip hop zamówię wink

A Ty Paula jak tam? masz coś na oku?
              • paula2306 Re: Akcesroia do Joolza 19.03.13, 22:22
                Ja osłonę UV też musowo kupię, bo rozpieszczona jestem wielką budą BJCM wink, więc joolzowa budka płytka dla mnie smile Termin mam dopiero na 5 czerwca więc jeszcze chwilę poczekam, może się jakaś używana osłona trafi, choć wątpię, bo raczej się takowe nie pojawiają. Torby szukam dalej smile Oryginalna Joolza też mi średnio podchodzi, szukam i szukam, ale trzeba będzie się niedługo ostatecznie zdecydować smile
                • funnybaby Re: Akcesroia do Joolza 19.03.13, 22:45
                  osłonki używane pojawiały się na allegro. Jedną licytowałam ale aukcja została odwołana sad Zerknij co jakiś czas na all może coś upolujesz. Ja potrzebuje osłonki na już więc kupiłam nową smile
    • funnybaby Re: Akcesroia do Joolza 19.03.13, 23:06
      mam pytanie do dziewczyn odnośnie wkładek do Joolza. Ma któraś ? gdzie można takie zamówić?
      • emakowka Re: Akcesroia do Joolza 20.03.13, 06:46
        Orginalnych wkładek Joolz nie ma,ja używam wkładki do wózka Jane i pasuje idealnie.
        • emakowka Re: Akcesroia do Joolza 20.03.13, 06:48
          Sorry zjadłam y-oryginalnych miało byćsmile
      • zabaaa1984 Re: Akcesroia do Joolza 20.03.13, 07:22
        O taką wkładkę ci chodzi?
        www.zakupy.tobisklep.pl/p/6/2639/wkladka-dla-niemowlaka-do-wozka-joolz-day-akcesoria-do-wozkow-wozki.html
        • emakowka Re: Akcesroia do Joolza 20.03.13, 08:08
          zabaaa1984 napisała:

> O taką wkładkę ci chodzi?
          > www.zakupy.tobisklep.pl/p/6/2639/wkladka-dla-niemowlaka-do-wozka-joolz-day-akcesoria-do-wozkow-wozki.html
          Chyba źle zrozumiałam pytanie,myślałam że chodzi o wkładkę,materacyk,który ,,upiększy" zmieni wygląd wózka,a nie o wkładkę spłycającą o której wiem ze jest w sprzedaży. Ja mam taką https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/qa/rg/vnei/JLYaHiqSdvtss3yZbB.jpg
          • zabaaa1984 Re: Akcesroia do Joolza 20.03.13, 08:45
            Być moze to ja źle zrozumiałam smile pierwsze co mi sie nasunęlo w zwiazku z wkladka to byla wlasnie ta spłycająca.
    • edelstein Re: Akcesroia do Joolza 20.03.13, 09:53

Szyje ktos tapicerki do joolza?bo ich kolory jakos nie przemawiaja do mnie.Chcialam stokke m.in bo jest tanszy od joolza,tapicerki ma fajne,ale jakos nie prowadzi mi sie dobrze.
      “ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“
      Autorem powyzszego zdania jest Moofka.
      • aga_1980_31 Re: Akcesroia do Joolza 20.03.13, 10:16
        Parę rzeczy można powiedzieć na korzyść Joolza ale nie to że jest droższy od Stokke tongue_out
        • edelstein Re: Akcesroia do Joolza 20.03.13, 13:15

Bzdura ,stokke spacerowy plus wanna kosztuje kolo 900euro,joolz plus wanna 1000z kawalkiem.To da zarowno ceny internetowe Jak i w Baby walz gdzie bylam osobiscie.
          “ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“
          • chubabubba Re: Akcesroia do Joolza 20.03.13, 13:54
            Wiesz, jak porownujesz cene spacerowki do pelnego kompletu joolz to pewnie ze ten drugi jest drozszysmile z wannasmile spacerowka joolz na kosztuje ok.650€
            • edelstein Re: Akcesroia do Joolza 20.03.13, 14:10

Prosze bardzo:
            • edelstein Re: Akcesroia do Joolza 20.03.13, 14:13

www.babyprofi.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&artnum=stokke_xplory_beige&campaign=94511215

Joolz z wanna kosztuje wiecej.Polskie ceny stokke spacerowki sa zwyczajnie zawyzone.W sklepie stacjonarnym ceny byla,podobne za komplet.
          • sylki Re: Akcesroia do Joolza 20.03.13, 14:10
            kup joolza w Polsce tu jest dużo tańszy niż w Niemczech
            • edelstein Re: Akcesroia do Joolza 20.03.13, 14:14

Za to stokke jest duzo drozszy niz w de.Zdziwilam sie,bo podawalyscie,ze tanszy,a w sklepie metki pokazywaly cos innego.
              • edelstein Re: Akcesroia do Joolza 20.03.13, 14:15

joolz tanszy.
                • sylki Re: Akcesroia do Joolza 20.03.13, 14:22
                  Tak, sama byłam w szoku, dlatego też skoro bardziej leży ci joolz, to go kup w PL smile
                  • funnybaby Re: Akcesroia do Joolza 20.03.13, 14:39
                    chodzi mi o wkładki upiększające smile chciałabym na wiosnę coś zmienić ta nakładka na pałąk z tasiemkami też mi się bardzo podoba big_grin
                    • paula2306 Re: Akcesroia do Joolza 20.03.13, 15:12
                      Szkoda, że do joolza nie robią jak Stokke summer i winter kitów smile
                  • edelstein Re: Akcesroia do Joolza 21.03.13, 11:33

Chce jeszcze mima xari wyprobowac.Poki co Joolz prowadzi.
          • aga_1980_31 Re: Akcesroia do Joolza 20.03.13, 16:02
            Nie mów bzdura bo nie napisałaś że miałaś na myśli DE w Polsce Joolz jest tańszy od Stokke a po nicku nie wiem, że mieszkasz smile
            • aga_1980_31 Re: Akcesroia do Joolza 20.03.13, 16:05
              Co do Stokke wszystko zależy gdzie kupisz i ile dostaniesz rabatu ja ugrałam na komplecie prawie 500zł mniej więc wcale nie musi kosztować nie wiadomo ile smile
    • funnybaby Re: Akcesroia do Joolza 21.03.13, 09:04
      Kochane jak wygląda tak wkładka do Joolza w ogóle? szukam i nigdzie nie widzę, żeby ktoś taka posiadał i tu na forum i na innych stronach też uncertain
      • paula2306 Re: Akcesroia do Joolza 21.03.13, 09:15
        Funny, jaki Ty masz kolor Joolza?
        • funnybaby Re: Akcesroia do Joolza 21.03.13, 09:23
          gondolke mam kolor jeans a spacerówkę czerwoną smile
          • paula2306 Re: Akcesroia do Joolza 21.03.13, 09:32
            Ja też mam jeans smile A patrzyłaś na te wkładki? www.pinkieshop.pl/wkladki-do-wozkow-i-fotelikow-samochodowych/
            Podają, że do Joolza pasują, kolory fajne. Ja wprawdzie dopiero na przyszły rok będę szukała wkładki do spacerówki, ale daj znać jak kupisz, będę już miała rozeznanie w temacie smile
            • funnybaby Re: Akcesroia do Joolza 21.03.13, 09:49
              no ciekawa jestem jakby się prezentowały. Joolz ma nietypową spacerówkę i nie wiem czy te wkładki się zmieszczą, nie chciałabym, żeby odstawały taki "uszy" po bokach. Wolałabym żeby cała wkładka była pod dupcią i pleckami. Myślę że wiem o co mi chodzi wink
              • paula2306 Re: Akcesroia do Joolza 21.03.13, 14:26
                No tak, wkładka musi być dosyć wąska, bo te "uszy" po bokach uroku by wózkowi nie dodały smile Pisz, jak coś znajdziesz, ja od czerwca zacznę gondolowanie, więc spacerówka wejdzie do użytkowania pewnie w środku zimy, no, chyba że pociągniemy do wczesnej wiosny smile
                • funnybaby Re: Akcesroia do Joolza 21.03.13, 14:39
                  Myślę że spokojnie w zimie pojeździsz gondolką jeszcze. w grudniu będziesz na tym etapie co ja teraz smile czyli pół roczku. My nadal z gondoli korzystamy bo zimno jest i nie chce małej przesadzać do spacerówki. Na szybkie wypady do sklepu tylko fotelik zabieram. W gondoli spokojnie by jeszcze pojeździła ze 2-3 miesiące, ale jej już się nudzi spacerowanie na leżąco smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka