Dodaj do ulubionych

Pałąk do Maclarena XT

26.06.13, 15:24
Dziewczyny które mają Maclareny Techno XT - mogłybyście mi podlinkować gdzie najlepiej kupić pałąk do tego wózka ( nie musi być firmowy) - nie wiem po prostu jaka musi być jego długość, jakie szerokie są rurki w Maclarenie na których się go montuje ( bo wózek taki chcę ale jeszcze go nie mam, a dzieć lubi trzymać się takiej barierki przed sobą wink ).

I jeszcze mam pytanie czy długość wózka po złożeniu jest 104 cm tak jak podają w internecie ( na żywo zmierzyć tez nie mogę bo wszystkie Techno XT wywiało ze sklepów w Poznaniu wink ).

Z góry dzięki za pomoc smile
Obserwuj wątek
    • linkap_wawa Re: Pałąk do Maclarena XT 26.06.13, 15:44
      to ja sie moze podepne pod watek - mam zwykly uniwersalny - kupiony na allegro - trzeba go bylo tylko delikatnie nagiac bo byl cm chyba za szeroki - ale silne meskie dlonie poradzily sobie z tym bez trudusmile
      ale mi chodzi o ten oryginalny - kdzies, kiedys obilo mi sie o uszy ze jest kiepski bo sie osuwa - prawda to? mnie ten uniwersalny wkurza, bo za kazdym razem kiedy skladam wozek trzeba go zdejmowac...
      • magda79pn Re: Pałąk do Maclarena XT 26.06.13, 17:23
        ja miałam plastikowy za 15zł + przesyłka, poszukajcie, pisałam o nim
        • martuska1982 Re: Pałąk do Maclarena XT 26.06.13, 17:42
          pamiętam.Widziałam niedawno na aukcji wystawiony używany za 25zł plus wysyłka. wink
          Ale ten nowy za 15 kupowałas? Mi się kojarzy cena 26zł za nowy.
          • agusia041 Re: Pałąk do Maclarena XT 26.06.13, 18:19
            Magda miała dokładnie taki:
            allegro.pl/uniwersalna-barierka-palak-tacka-do-wozka-i3341415815.html
            też go kupiłam, nawet nieźle pasuje smile Mój mały bardzo lubi pałąki, ta tacka to taka najtańsza alternatywa do xt, nie chciałam inwestować w nic droższego, bo nie wiem jak długo wózek z nami zostanie wink
            • agusia041 Re: Pałąk do Maclarena XT 26.06.13, 18:26
              Długość po złożeniu wychodzi mi ok.107 cm uncertain
            • martuska1982 Re: Pałąk do Maclarena XT 26.06.13, 18:57
              aaa, no to taki.To widziałam wystawiony używany za 25 big_grin

Mi długośc złożonego xt wychodzi 104-105 z rączkami maksymalnie wsunietymi do dołu.
              Z wysuniętymi 110cm.
              • agusia041 Re: Pałąk do Maclarena XT 26.06.13, 19:45
                Ja go składam zawsze kołami do zewnątrz, bez blokowania, więc stąd ta różnica. Mierzyłam od koła do koła, bo one wtedy są wysunięte dalej niż rączki smile
                • martuska1982 Re: Pałąk do Maclarena XT 26.06.13, 20:01
                  to producent pewnie podaje z maksymalnie wsuniętymi kołami, jednak faktem jest, ze jak koła są wysunięte do zewnątrz to jakoś zgrabniej wózek się układa, chociaż jest dłuższy.
                  • ewold Re: Pałąk do Maclarena XT 26.06.13, 20:15
                    Dzięki dziewczyny smile

A orientujecie się czy można dokupić gdzieś takie poduszeczki pod głowę i ochraniacze na pasy które teraz są dodawane do wózków ? dobrze mi się wydaje, że w starszych modelach tego nie było ?
                    • martuska1982 Re: Pałąk do Maclarena XT 26.06.13, 21:02
                      taki zestaw poduszeszka prostokątna plus ochraniacze na pasy za 39zł plus wysyłka widziałam niedawno na tablicy i na all (ten sam sprzedajacy), ale nie wiem czy teraz jest.
                      A jeśli chodzi o taką półokrągłą wkładkę pod główkę jak etraz do wózków dodają to na pewno w serwisie można kupić, kwestia tylko ceny. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka