Dodaj do ulubionych

Mam TERRAINA!!!!!

04.12.13, 17:28
Przed chwilą rozpakowałam paczkę i.... mam mieszane uczucia. Piekny, idealny ale przy moim wzroście 164 cm wielki bardzo. Tak wynegocjowałam fajną cenę i teraz co? Zwrócić go? Nówka, na gwarancji, granat z bielą i czernia , taki jak ma Pinik. Jedzie jak po maśle tzn. po panelach. A może go zamienić na nowego urbana? Zaczynam wyprzedawać trochę.
Obserwuj wątek
    • gniesia007 Re: Mam TERRAINA!!!!! 04.12.13, 17:34
      Haha a dopiero co z koleżanką rozmawiałam, że masz taką piekną kolekcję Mb tylko terraina ci brakujetongue_out ot cosmile
      A tu proszę, zrób fotki zanim go oddaszsmile
    • pomilak1 Re: Mam TERRAINA!!!!! 04.12.13, 18:08
      Tego się obawiałam - dlatego kupiłam ponownie urbanauncertain Cyknij fotki, bo wózek jest piękny zresztą tak jak wszystkie MB smile a jeśli mogę zapytać to ile zapłaciłaś?
    • koala0405 fotki 04.12.13, 21:07
      pokazywarka.pl/ci1h8u/
      • flower_v Re: fotki 04.12.13, 22:16
        pięknysmile choć szary bardziej mi sie podoba wink
        możesz napisać gdzie kupowałaś i za ile? mozesz napisać na iw_ka@hotmail.com jak nie chcesz na forum.
        • martuska1982 Re: fotki 04.12.13, 22:37
          nie wiedziałam, że on ma takie kieszonki w srodku.Mój syn byłby nimi zachwycony, często koło siebie na siedzisku układa swoje resoraki czy jakieś małe pluszaki. wink
          • monika_kas Re: fotki 05.12.13, 10:25
            Piękny... Dostojny.

Ja bym go nie sprzedała. Never ever. smile

Sprzedałam urbana i do tej pory żałuję... Jednak MB to klasa sama w sobie. A Ty masz piękną kolekcję.
            • gniesia007 Re: fotki 05.12.13, 10:37
              Ja też uważam, że MB to jednak klasa sama w sobiesmile
              Ale kolor bym zmieniła, granat do mnie nie przemawia, a z czerwonym robi wielki kontrast.
              Ciakawa jestem kak z tylu budka jest połączona z materiałem? Nie ma już takich prześwitow jak w MB, bo z tej fotki co wstawiłaś widzę że rurka poprzeczna jest wolna, czyli tam coś w rodzaju rzepa jest? Być może tak jak w tym mojm mini jest, tam jest taka zakładka nad głową dziecka żeby nie zawiewało, ciekawe ze w gt tego nie wymysliliuncertain
              I buda całkiem duża jest, można by rzec, ze imponującasmile i sporo zakrywa.
              • koala0405 Re: fotki 05.12.13, 10:50
                Za budą nic nie nawiewa bo są dwa napy i rzep pośrodku. Budka rzeczywiście jest fajna bo druty są bardziej wygięte i jest wyżej.
                Mi ten granat bardzo, bardzo się podoba. Gdyby był taki Urban hmmm.
                Ale decyzja już podjęta. Jestem po prostu za mała do niego. Nie widać mnie, że prowadzę wózek. Będzie zamiana na nowego Urbana flint czyli grafit.
                • monika_kas Re: fotki 05.12.13, 10:54
                  Czyli starego urbana sprzedajesz? smile
                  • koala0405 Re: fotki 05.12.13, 10:56
                    Tak, z wielkim bólem serca chyba tak.
                    • sztucznamrowka Re: fotki 05.12.13, 12:58
                      A jak duże on ma siedzisko - tzn. oparcie i głębokość???
                      Mnie się ten granat bardzo podoba smile
                      • koala0405 Re: fotki 05.12.13, 13:12
                        Wózek już spakowany ale jeżeli dobrze pamiętam to wysokość oparcia 51 cm a głębokość ?
                    • monika_kas Re: fotki 05.12.13, 13:33
                      a dużo byś za niego chciała?? wink
                      • koala0405 Re: fotki 05.12.13, 13:41
                        Jeszcze się nie zastanawiałam. Ale na pewno będę sprzedawała komplet spacerówka+pałąk+gondolka+oryginalny śpiworek. Moja spacerówka ma doszyty przez krawcową daszek. No szkoda mi jej.
                        • monika_kas Re: fotki 05.12.13, 13:47
                          jak już zdecydujesz to daj znać na gazetowego smile u mnie teraz z kasą krucho ale może na bank napadnę, żeby mieć taki komplecik smile)

a jaki kolor jest tapicerki spaceówki i gondoli??
                          • koala0405 Re: fotki 05.12.13, 13:59
                            spacerówka czarna lekko miejscami wypłowiała a gondolka czekoladowa
                            Folia na deszcz tylko do gondolki.
    • calineczka793 Re: Mam TERRAINA!!!!! 05.12.13, 14:31
      Fajny, jak to MB, mimo, ze mój Urban jest granatowy z kontrastową buda w środku i nadal baaardzo mi się podoba, to w Terrainie nie przemawia do mnie białe (?) wnętrze budy, o ile wstawki na zewnątrz są dla mnie do przyjęcia to tyle buda w środku dyskwalifikuje go w moich oczachwink
    • koala0405 Re: Mam TERRAINA!!!!! 09.12.13, 10:48
      No i d...a. Dopiero dzisiaj zostanie wysłany Urban. Liczyłam na to, że jak wyślą w piątek to dzisiaj odbiorę. Okazało się, że przedstawiciel firmy MB nie wysłał.
    • pinik Re: Mam TERRAINA!!!!! 09.12.13, 14:07
      Koala, ja tez jestem podobnego wzrostu (165 cm) i mi ten Terrain za duzy nie jest. Lubie go. Ja za to mysle nad sprzedaza swifta, choc zal mi, bo jest najnowszy model i jak nowy... Ale jeszcze bardziej zal mi sprzedac UJ limitka, bo takiego juz nie kupie, a on jednak dziecku dluzej posluzy niz Swift.

Mnie sie ten granatowy Terrain o wiele bardziej podoba od tego szarego (takiego tez mialam, ale wlasnie kolor mnie bardzo denerwowal i odrazu postanowilam go sprzedac dalej).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka