Dodaj do ulubionych

co na poprawę humoru?:) komentarze naszych facetów

06.12.13, 11:54
Pytam się wczoraj mojego M co myśli o M&P Tour (tak na poprawę humoru - od października nic nie kupiłam)... a on na to, że może być, że nawet ok, ale.... podstawowe pytanie: "na ile Ci on wystarczy?"... na to ja mówię, no że tak do wiosny chyba będzie ok, potem sprzedam... na to on, że mi nie wierzy... i pyta tak: "ten kosztuje niecałe 500zł... ile mam Ci dać, żebyś kupiła coś co Ci wystarczy na dłużej....??"..... big_grin

no i nie wiem teraz co powiedzieć... czego "żądać" smile marzy mi się jakaś wypasiona parasolka.. no nie wiem. myślę cały czas o Maclarenie BMW, ale....... jego cena to lekka przesada a używek brak sad

ahh z tymi facetami.... wasi też tak komentują wasze wózkowe zakupy?? smile
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: co na poprawę humoru?:) komentarze naszych fa 06.12.13, 12:44
      Mój tylko pyta czy nie stracę i ile ewentualnie zarobię. wink A tak naprawdę to dopiero teraz psychicznie ię wyluzował, bo ja już skończyłam z kupowaniem wózków.Jak mu wyliczyłam ile chcę na zbajerzenie tych dwóch co mam to też prawie się przekręcił, ale ostatecznie zmniejszyłam tą kwotę do minimum. wink
      A licytowanie czegokolwiek i tak zazwyczaj zostawiam na te dni, kiedy mąz ma wolne i siedzi sobie z piwkiem przed meczykiem. wink Wtedy na wiecej mi pozwala, bo jest wyluzowany. tongue_out
      • eve_81 Re: co na poprawę humoru?:) komentarze naszych fa 06.12.13, 12:49
        Monika ja też marzę o macu bmw smile
        a męża podbieram zawsze jak na dobry humor tongue_out
        • monika_kas Re: co na poprawę humoru?:) komentarze naszych fa 06.12.13, 12:58
          Eve napisałam maila do Ciebie smile)
    • sztucznamrowka Re: co na poprawę humoru?:) komentarze naszych fa 06.12.13, 12:48
      A mój M wczoraj patrzy, że przeglądam strony z wózkami...(na dniach sprzedałam Unlimita)
      "ty znowu kolejny wózek chcesz kupować???" - pyta poirytowany, ja oczywiście, że nie, nie... po co mam kupować kolejny, przecież mam dwa tongue_out big_grin
      On mi nigdy nie wierzy pod tym względem i przez niego nie mogę korzystać z wózków tyle ile bym chciała....
      • ania.nie.nie Re: co na poprawę humoru?:) komentarze naszych fa 06.12.13, 21:42
        Moj sie zdziwi jak unlimita zobaczy. Moze sie nie zorientuje jak zamontuje opatrzone juz w domu capazo. Zwlaszcza ze stelaz od slaloma skitrany w garazu i tylko gt w oczy sie rzuca... a komentarz jest staly "nie masz co z pieniedzmi zrobic"... juz go przygotowujs do jakisgos rok po roku na wiosne...
    • koala0405 Re: co na poprawę humoru?:) komentarze naszych fa 06.12.13, 12:52
      Z moim tak samo. Jak gdzieś jedziemy jego autem pyta się mnie jaki wózek brać. Mówię mu kolorami bo nie rozróżnia. Dzisiaj będzie przeszczęśliwy bo z przedpokoju zniknęły dwie paczki z wózkami /ale kolejna ma dzisiaj dotrzeć/. Aha! Nie będzie zadowolony bo wstawiłam staruszka Urbanka. Muszę go wyszorować zanim zrobię fotki i wystawię na sprzedaż. Wczoraj pytał się ile tych wózków łącznie mamy? Myślał, że są tylko w pralni a ja je też poupychałam w pokoju synka. Stwierdził, że z tych wszystkich wózków które mamy jemu najbardziej podoba się Britax affinity /dokupiłam wymienną tapicerkę to jest mega zadowolony/
      • monika_kas Re: co na poprawę humoru?:) komentarze naszych fa 06.12.13, 12:58
        no właśnie ja mam pecha takiego że mój M kocha BJCM GT i innego nie widzi potrzeby kupować... a ja i owszem widzę i czuję... no i jest zgrzyt. on jest nawet w stanie przeboleć kolejne zakupy, ale chciałby żebym w końcu kupiła coś co mnie zachwyci i zostanie z nami na dłużej...... tylko czy jest coś takiego...?

a o Macu BMW dzisiaj śniłam....
        • martuska1982 Re: co na poprawę humoru?:) komentarze naszych fa 06.12.13, 13:21
          im prędzej twój maż zrozumie tym lepiej, mianowicie to, że w przypadku wózkomaniaczki i owszem, jest możliwośc, że coś zachwyci, ale zeby zostało na dłużej? Kiepska soprawa, bo wózkomaniaczkie nie sprzedaja dlatego, ze cos im nie pasuje. Inna siła je pcha. wink
        • agusia041 Re: co na poprawę humoru?:) komentarze naszych fa 06.12.13, 13:33
          Monika, w sumie miałam cztery parasolki: PP Si, XT, questa denim i BMW.
          Ten ostatni bezapelacyjnie wygrywa, jest lekki, zgrabny, super jeździ (jak na parasolkę oczywiście), a przy tym ma naprawdę wygodne, dość głębokie siedzisko.
          Odkąd go mam, praktycznie nie jeździłam innymi wózkami, ale widzę, że chyba trzeba przeprosić UJ, bo śniegu jakoś u mnie coraz więcej uncertain
          Mój M myśli, że BMW to już moje ostatnie wózkowe szaleństwo... Może ma i rację, bo chociaż chciałabym coś jeszcze kupić, to narazie nie mam pojęcia co uncertain
          • monika_kas Re: co na poprawę humoru?:) komentarze naszych fa 06.12.13, 14:25
            Agusia.... Pytam na wszelki wypadek... Nie chcesz sprzedać BMW?
            • agusia041 Re: co na poprawę humoru?:) komentarze naszych fa 06.12.13, 15:02
              Na razie nie, za bardzo go lubię i jeszcze się nim nie nacieszyłam smile
              • magda79pn agusia 06.12.13, 20:09
                napisz mi proszę jaką wysokość rączek ma BMW?
                czy on jest jak quest, czy będzie troszkę wyższy?
                marzy mi się on od dawna, ale żeby go kupić, musiałabym sprzedać GT, a uważam że synek (1,5r) jeszcze takiego wózka (GT) potrzebuje, a na bmw jeszcze ma czas wink

===============================================

agusia041 napisała:

> Na razie nie, za bardzo go lubię i jeszcze się nim nie nacieszyłam smile
                • agusia041 Re: agusia 07.12.13, 07:32
                  Od dołu do zgięcia jest 96 cm, koniec rączek na wys. 103 cm. O ile pamiętam w queście były na podobnej wysokości, nie mam jednak wymiarów, więc pewna nie jestem. Mam jakieś 163 cm, jak dla mnie są idealne smile
                  • magda79pn Re: agusia 07.12.13, 10:06
                    dziękuję
                    tak, to tak samo jak w queście, więc dla mnie za nisko, sprawa sama się rozwiązała wink
      • gosia_mrufka Re: co na poprawę humoru?:) komentarze naszych fa 06.12.13, 14:52
        A jaką tapicerkę kupiłaś? Ja zastanawiałam się nad czarną, do czarnego stelaża, ale w końcu nie zdążyłam jej kupić. Wrzuć fotki proszę, bo ciekawa jestem innych kolorów w realu.
        • gosia_mrufka to do Koali było :) 06.12.13, 14:52

• koala0405 Re: co na poprawę humoru?:) komentarze naszych fa 06.12.13, 14:58
          kupiłam chili red, nie mam jeszcze fotek, na wiosnę zamienię tapicerkę to zrobię. Ten czerwony nie jest jasny i mdły tylko mocny, nasycony czerwony, prawie bordowy.
          • gosia_mrufka Re: co na poprawę humoru?:) komentarze naszych fa 06.12.13, 19:58
            Miałam B-Agile w kolorze Chilli Red, ciężko było uchwycić ten kolor na zdjęciach, ale bardzo mi się podobał. smile
            • magda79pn Re: co na poprawę humoru?:) komentarze naszych fa 06.12.13, 20:06
              mój juz od dawna nie komentuje big_grin

ostatnio tylko zapytałam, jaki wózek bierzemy na świateczny wyjazd? a on mówi "nie wiem co aktualnie mamy na stanie" big_grin
              mówię że gt i parasolkę, no to on by wolał gt, ale mówi, że możemy nie dać rady się spakować, więc wczoraj dokupiłam mu trzeci big_grin big_grin big_grin
            • koala0405 Re: co na poprawę humoru?:) komentarze naszych fa 06.12.13, 20:13
              no właśnie..kupiłam w ciemno więdząc jak się nazywa a na fotkach był różowy
              • eve_81 Re: co na poprawę humoru?:) komentarze naszych fa 07.12.13, 18:57
                Mój to się wczuwa za bardzo już. Nie pozwala mi sprzedać scootera s. chciałam swifta i jego właśnie zamienić na urbana. No i stoi okoniem tongue_out
                • koala0405 Re: co na poprawę humoru?:) komentarze naszych fa 07.12.13, 19:05
                  ale jak dziecko urośnie to i tak nie będzie wyjścia, trzeba wymienić na coś większego
                  • eve_81 Re: co na poprawę humoru?:) komentarze naszych fa 08.12.13, 22:29
                    Emmę, w niej się miesci moja prawie 5 latka uncertain Będzie trudno big_grin
    • linkap_wawa Re: co na poprawę humoru?:) komentarze naszych fa 09.12.13, 09:48
      ja bym kasy nie brala.... bo nie dalabym gwarancji ze mi cos jednego starczy na dluzejsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka