Dodaj do ulubionych

Mała torba do wózka

12.06.14, 22:24
Mam dwie torby do wózka dużą firmy Marv 46x36 i malutką Leasig czy cuś takiego. Potrzebuję coś średniego bo ta duża za duża a do tej małej nie mieszczą się butelki z piciem i ubrania na zmianę. Możecie mi coś polecić? Musia być lekka , bez klapy i z długim paskiem i uchwytami do zawieszenia na wózku. Mam organizer Babymel i jest w sam raz ale nie ma długiego paska do przewieszenia przez ramię.
Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: Mała torba do wózka 12.06.14, 22:51
      Podobna do organizera babymel jest torba babymel taka niby dla tatusiów. Jest bardzo lekka, aż niedowiary jak bardzo... Pojemna, ma wbudowane uchwyty. To moja ulubiona torba.
      • monika_kas Re: Mała torba do wózka 12.06.14, 22:52
        No ale w sumie mała to ona nie jest. Raczej z tych większych wink
        • afroddytta Re: Mała torba do wózka 12.06.14, 23:00
          Do takich celów mam tę z Biedry smile Jutro chyba dokupię oczka i szybko doszyję aby powiesić na haczykach od wielkiej Lassig
          • agusia041 Re: Mała torba do wózka 13.06.14, 07:34
            Mam jujube hobobe, nie jest ani za duża, ani za mała. Taka w sam raz na co dzień, kiedy nie potrzeba pakować zbyt wielu rzeczy. Zgrabna i bardzo kobieca smile
            • koala0405 Re: Mała torba do wózka 13.06.14, 07:38
              no ta jujube hobobe wygląda super tylko gdzie ją kupić?
              • agusia041 Re: Mała torba do wózka 13.06.14, 07:55
                Kupowałam w babysachen.com, mam dokładnie tą:
                www.babysachen.com/ju-ju-be-hobobe-designer-wickeltasche-messenger-midnight-eclipse-grau
                • koala0405 Re: Mała torba do wózka 13.06.14, 08:10
                  a jak z płatnością i przesyłką?
                  • agusia041 Re: Mała torba do wózka 13.06.14, 08:23
                    Płaciłam paypalem, wcześniej kupowałam u nich torbę fleurville i przysłali w ciągu liku dni, a na tą jujube czekałam niestety prawie miesiąc. Niby miała być w magazynie, a potem okazało się, że dostawa dopiero będzie uncertain
                    • agusia041 Re: Mała torba do wózka 13.06.14, 08:24
                      "w ciągu kilku dni" miało być wink
    • dominiczka87w Re: Mała torba do wózka 13.06.14, 09:23
      Ja mam na codzień organize Pinkie ten większy. Jest zasuwany , może być na uchwyty albo na długi pasek, niebjakis mega długi ale na ramię spokojnie założysz smile
      Ostatnio spakowalam w niego wszystkie rzeczy dla synka na cały dzień u babci tj 3 słoiczki, picie, pielychy, mokre chusteczki i ubranka na zmianę.
      • flower_v Re: Mała torba do wózka 13.06.14, 12:18
        jako torbe na codzien mam Stroksak Jools, nosze ja wszedzie wink
        jujube hobo kupisz tez TU, sklep co prawda nie wysyła do PL, ale mozna sie z nimi dogadać i wyślą wink kiedys tam kupowałam i było bez problemów.
        • kar-ula Re: Mała torba do wózka 13.06.14, 22:59
          Dla mnie małą torbą jest Skip Hop, ale ja zawsze mam w torbie pół domu big_grin
    • koala0405 a może kupić plecak? 14.06.14, 21:29
      a może lepszy będzie plecak? np. bugaboo? młody uczy się chodzić, torebka non stop spada a tak mam dwie ręce wolne
      Używałyście tego plecaka bugaboo? bo chyba już nie produkują

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka