Dodaj do ulubionych

Śpiworek do BOB Revolution

09.09.14, 11:04
Szukałam, szperałam i nawet miałam pociąć śpiworek Lodger az tu nagle na allegro niepozorny śpiworek okazał się super:
pokazywarka.pl/yoczap/
Najważniejsze , że nie muszę nic kombinować. Oryginalny był fajny, miałam go jeden dzień ale za krótki a cena baaaardzo wysoka.
Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: Śpiworek do BOB Revolution 09.09.14, 11:20
      Eno ekstra śpiworek.. chyba muszę zacząć śledzić allegro w poszukiwaniu okazji smile
      • magda79pn Re: Śpiworek do BOB Revolution 09.09.14, 11:27
        ten mój polarowy też tak ma, ale on też jest z mothercare smile
        ja już nie mam problemu, odprułam górna pasy i teraz każdy śpiworek pasuje smile

i wiecie co jeszcze wymyśliłam? trzeba rozciąć górne pasy i wstawić tam plastikowe klamerki, wtedy będzie można je odpiąć, włożyć śpiworek i zapiąć smile
    • kar-ula Re: Śpiworek do BOB Revolution 09.09.14, 22:01
      Też miałam na oku na all niedrogi śpiworek czerwony właśnie z takim otworkami na rzepy, pasowałby fajnie do mojego Boba, ale że raczej będę BOBa sprzedawać, to powstrzymałam się od inwestycji. Trochę mi szkoda, bo to kompletowanie dodatków sprawia mi największą frajdę.
    • aml1 Re: Śpiworek do BOB Revolution 30.10.14, 22:10
      Kurcze - ja też się zastanawiałam jaki śpiworek wybrać, żeby można zamontować go na tych połączonych pasach piersiowych z biodrowymi. Przyszedł z pomocą mój mężczyzna, który odkrył, że pasy biodrowe od dołu są mocowane na śrubki, które wystarczy odkręcić, pasy przewlec przez dziury w jakimkolwiek śpiworku, ponownie śrubkę przykręcić - i tak na sezon jesienno-zimowy powinno być OK.
      • katpas Re: Śpiworek do BOB Revolution 31.10.14, 08:20
        ja mam śpiworek jj cole i tam tez są rzepy do regulacji pasów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka