Dodaj do ulubionych

Śpiworki pinkie

16.09.14, 18:59
Macie?polecacie? Zastanawiałam sie nad wersja wiosenno jesienna do czarnego elita i myślałam o tym
www.pinkieshop.pl/wiosenno-jesienny-spiworek-turquoise-green.html
Ale ten pasiak tez fajny
www.pinkieshop.pl/wiosenno-jesienny-spiworek-pinkie-strips.html
Tyle ze jak odepne wierzchnie warstwę to zostanie czarny na czarnym wózku a chciałam cos zeby troche ożywić. No i jeszcze ten jest fajny
www.pinkieshop.pl/wiosenny-spiworek-black-turquoise.html
Bedzie turkusowy od środka po odcięciu ale A to czarny zewnątrz. Jak z ich jakością? Sa uniqersalne? Na każdym wózku beda dobrze leżeć?pomozcie!
Obserwuj wątek
    • flower_v Re: Śpiworki pinkie 16.09.14, 22:40
      mam zimowy. i mufke. polecam smile

http://images65.fotosik.pl/397/5c7c74f4788b178fmed.jpg
      • inka.1982 Re: Śpiworki pinkie 16.09.14, 23:01
        Flover,
        A moze przypadkiem będziesz sprzedawać swój śpiworek Pinkie?wink Czekam na turkusowe BI i ten śpiworek byłby w sam razsmile
        Aha i czy Twoim zdaniem bedzie ok dla 10-miesięcznego malucha tzn nie za duży?
      • dominiczka87w Re: Śpiworki pinkie 16.09.14, 23:06
        Flower a jaki na grubość jest ten zimowy? smile
        • flower_v Re: Śpiworki pinkie 16.09.14, 23:18
          wozilam ok rocznego synka w nim. śpiworek jest duży. synek zawsze był cieplutki w nim, więc nam sie sprawdzil śpiworek. śpiworek sprzedam pewnie jezeli sprzedam BI, a tego nie umiem zrobić choć Indie ostatnio jeździliśmy chyba w maju/czerwcu sad
          • inka.1982 Re: Śpiworki pinkie 16.09.14, 23:23
            Flover,

Jakbyś się jednak zdecydowała sprzedawać w ciagu najbliższych 2 miesięcy to wpisuje się jako pierwsza na listę, ok?wink Za tydzień wracam do pracy i nie będę mogła śledzić forum z taka intensywnością jak teraz a raczej w ogólesad
            Kontakt do mnie: annewasiluk@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka