Dodaj do ulubionych

TFK Buggster Air

26.01.15, 08:30
podoba i się smile

nie mogę nigdzie znaleźć żadnych informacji, nawet takich podstawowych jak wymiary wózka rozłożonego uncertain

nie ma też w necie żadnych fotek porównawczych (albo ja szukać już nie umiem) z bardziej znanymi wózkami, ze zwykłym buggsterem, z maclarenem, czy innym bardziej popularnym wózkiem

interesuje mnie m.in:
- wysokość oparcia
- odległość od siedziska do budki
- głębokość siedziska

i dwie ostatnie, ale najważniejsze rzeczy:
- rozstaw tylnych kół
- wysokość rączek

wiem, że zwykły buggster był niski, ten ma większe koła, więc powinien być ciut wyższy
wiem też, że waży więcej niż podają wink

szukam fajnego i wygodnego wózka, miejskiego, z tych mniejszych/zgrabniejszych, z pompowanymi kołami, do którego zmieści się dziecko 16kg, 101cm wink szukam czegoś, co zastąpi mi wiosną wielkiego Boba smile
Obserwuj wątek
    • jprzeczek Re: TFK Buggster Air 26.01.15, 09:03
      Że też go nie pomierzyłam!
      Kiedyś zadawałam pytanie kobiecie, która sprzedawała zwykłego buggstera s na allegro i odpisała mi, że wysokość oparcia to 49 cm.
      Tutaj wymiary, ale chyba podali na odwrót szerokość i głębokość. Z ich pomiarów wychodzi, że jest wysoki na 100 cm. Na stronie kiddies24 podają, że z kołami jego wysokość to 105 cm.
      • magda79pn Re: TFK Buggster Air 26.01.15, 09:13
        dzięki, 21cm to trochę płytkie siedzisko, jak dla 2,5 - 3 latka

a ta wysokość, to ten zwykły miał chyba 99cm, więc możliwe, że ten Air ma 105
        • jprzeczek Re: TFK Buggster Air 26.01.15, 09:29
          Nie mam porównania do peg perego, ale SI wydaje mi się poręczniejsze po złożeniu. Buggster kosztował mnie 819 zł, kolor był taki sobie, ale chyba nie ma sensu dawać za niego więcej, a w takiej cenie go już na necie nie widzę. Skoro Walker ciągle tkwi przy SI, to najwyraźniej warto go kupić.
          • car.in Re: TFK Buggster Air 27.01.15, 14:17
            Magda ja mam buggstera air ale już schowanego w pudle w piwnicy. Kupiłam go dla 3 latka mniej więcej takiego wzrostu jak twój synek. I pojeździłam nim całe dwa razy.
            Na szerokość owszem dużo miejsca ale na długość dotykał budy. Był już do tego wózka za duży.
            Zostawiłąm go, bo bardzo mi się podoba. Jednak dziecko mniejsze będzie miało wygodniej

Mam 177 cm i rączki są trochę za nisko jak dla mnie. W płaskich butach ujdzie. W obcasie odpada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka