Dodaj do ulubionych

Elodie Details Apple of my Eye - torba i śpiworek

27.01.15, 12:05
Cześć,
czy ktoraś z Was oglądała na żywo lub może ma torbę Elodie Details do wózka? Chodzi mi o taki model: www.empik.com/elodie-details-torba-dla-mamy-apple-of-my-eye-elodie-details,p1062850457,dziecko-p
Będę wdzięczna za opinie, jak się sprawdza? Wzór mi się podoba, ale cena zabójcza smile

A przy okazji pytanie o śpiworek: niestety nie załapałam się na promocję śpiworków Apple of my Eye w Empiku i na Scandinavian Shop. Może któraś z Was kupiła, ale po namyśle chce zwrócić - chętnie odkupię (torbę zresztą też jeśli ktoś ma i chce się pozbyć).

Pozdrawiam
Katarzyna
Obserwuj wątek
    • hanna79 Re: Elodie Details Apple of my Eye - torba i śpiw 27.01.15, 13:28
      Z torbą nie pomogę, ale śpiworek w tym wzorze jest wystawiony na allegro za 280zł nowy. Aukcja nie moja wink
      • betty1234 Re: Elodie Details Apple of my Eye - torba i śpiw 27.01.15, 14:43
        Torbę z tego co pamiętam Amy083 miała a aukcja moja wink
    • amy083 torba 28.01.15, 13:03
      Czesc,
      Torbę miałam i bylam z niej zadowolona, ale ja w sumie nie mam zbyt dużego doświadczenia z torbami..wiec moge byc nieobiektywnawink
      Piekna jest ale niestety ten material nie należy do najłatwiejszych w pielegnacji( pink lining sie łatwiej przeciera)... z funkcjonalności tez bylam zadowolona, ale jesli lubisz bardzo wiele ze sobą nosić to np. Lässig sa większe....
      • kafreen Re: torba 31.01.15, 13:21
        Dzięki za opinię. Torbę zamówiłam korzystając z promocji Empiku. Jak nie przypadnie mi do gustu to najwyżej odeślę...

Duże i kolorowe torby to mój bzik od kilku lat, chodziłam z takimi do pracy, zanim jeszcze pojawiła się potrzeba zakupu torby do wózkowej. Moją ulubioną od paru lat jest Reisenthel (baroque), jest super, ale do wózka niezbyt poręczna.
        Pozdrawiam
        K.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka