10.10.15, 21:00
nie wiem czy juz bylo smile
www.barnvagnsblogg.com/babyzen-yoyo-2/
czyli na poczatku 2016 ma byc update yoyo.
- wiekszy koszyk (60%)
- kieszen na daszku
- adaptery do fotelika samochodowego
- poprawiona wkladka siedzeniowa
tyle zauwazylam

dobrze ze koszyk poprawili bo byl koszmarny - chociaz te rury biegnace przez srodek slabo rokuja tongue_out
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: yoyo+ 10.10.15, 21:01
      i heszcze daszek od 0+ jest chyba inny?
      • acora Re: yoyo+ 10.10.15, 21:11
        Nie chce mi się szukać, przepraszam big_grin Jakie kółka są w yoyo? Gumowe?
        • ichi51e Re: yoyo+ 10.10.15, 21:39
          piankowe - tzn gumka. dobra mocna gumka u mnie dopiero bardzo i tensywne jezdzenie po bruku ja pokonalo - mjninalbe skaleczenie w 3 miejscach. a tak to bez sladu
          • acora Re: yoyo+ 10.10.15, 21:46
            Hm, to wpiszę sobie na listę do wypróbowania. Wszystkie gumowe są warte wymacania wink
    • ka_81 Re: yoyo+ 11.10.15, 11:45
      Kurcze, podoba mi się ten wózek. ..i byłby "kompatybilny" z moim 4-tym piętrem😉 ale to chyba nie może być jedyny wózek (mam na myśli spacerówkę oczywiście) w domu prawda? Jedynie do miasta i to nawet nie wiem czy na polskie chodniki się nadaje. ..
      • wodadobra Re: yoyo+ 11.10.15, 12:36
        Widziałam na żywo yoyo w zeszły weekend i wg mnie to na prawdę wózek awaryjny. W stylu szmatka na kiju
        Z całą pewnością nie wózek do pokonywania odległości, albo dla dziecka które tylko czasami przycupnie. Ale może się mylę?
        • izi-76 Re: yoyo+ 11.10.15, 13:25
          Na pewno nie jest to wózek do użytku na codziennego , a już na pewno nie jako jedyny wózek !
          Do galerii ,lekarz na lotnisko itp. jest ok , choć moim zdaniem zdecydowanie lepsze i tańsze jako ,,podwieźdupki" są volo i yezz.
          Yoyo u nas niestety się nie sprawdził, choć ten nowy jako stelaż pod fotelik może być fajny.
          • gleana Re: yoyo+ 11.10.15, 14:32
            U mnie na osiedlu dziewczyna jeździła yoyo jako jedynym wózkiem i widać da się tongue_out
            • ichi51e Re: yoyo+ 11.10.15, 15:20
              szmatka na kiju to nie jest - jest bardzo porzadny i np swietne sobie radzi na roznych powierzchniach np na bruku. z tym ze to jest wozek dla malego starszego dziecka optymalnie - brak podnozka no i pochylenie srednie (najlepiej zeby juz sie w nim nie spalo). no i koszyk jak dotad byl symboliczny wiec dzieciak podrozujacy maks z miskiem - moze teraz bedzie lepiej.
              dodam tez ze o ile nie spakowalam i udawalam ze to zwykla torba nigdy nie dali mi go wziac na poklad - a lecialam z nim tak z 5 razy.
              • ka_81 Re: yoyo+ 11.10.15, 16:15
                Obejrzałam dziś go na żywo i faktycznie dla mnie robi wrażenie porządnie wykonanego, małego wózka. Były dużo gorsze w realu modele, które kiedyś mi się marzyly (np bee 3...) ale jednak nie stać mnie (psychicznie na pewno 😉 ) na tak drogą podwieźdupke....
                ale oko cieszy! Moje dużo bardziej niż np jazz...
                • izi-76 Re: yoyo+ 11.10.15, 17:58
                  Ależ ja wcale nie uważam że jest źle wykonany i kiepskiej jakości. Tylko ten wózek jest niewygodny dla dziecka. Moim zdaniem na pewno nie nadaje się jako jedyny wózek, oparcie w nim jest zdecydowanie za niskie a i siedzisko kiepskie. No i na pewno nie jest wary swojej ceny.
                  • wodadobra Re: yoyo+ 11.10.15, 18:26
                    Otóż to. Na pewno porządnie wykonany, materiały bez zarzutu, ale cena przesadzona. Podwieźdupka. Ale cena dla mnie za wysoka. Kasię Cichopek może stać, mnie nie wink
                    • annulka79 Re: yoyo+ 11.10.15, 20:05
                      Macie rację. Wózek kupili znajomi z myślą o wyjeździe. I tak dla niespełna roczniaka jest niewygodny, dziecko zjeżdża dziwnie do momentu aż nóżki w kolankach się naturalnie zegną ale wtedy pupa nie sięga do końca siedziska i maluch siedzi w pozycji jakiejś półleżącej dziwnie pokrzywiony. Dla starszego (3 latka) lepiej się siedzi ale głowa wystaje znacznie nad oparcie ...

Fajnie się składa, malutki, lekki, dobrze sie prowadzi, dobrze wykonany i to tyle bo najważniejsze czyli wygoda dziecka ma ogromny minus że ceny nie wspomnę wink . Na pierwszy wyjazd zabrali ale na kolejny polecieli z Zappem Xtra 2 (który był naszykowany do sprzedaży) bo młodemu jest w nim wygodniej (siedzi bez protestów, długo śpi).
                      • annulka79 Re: yoyo+ 11.10.15, 20:07
                        Choć jakby nie liczyć kasy albo kupić baaardzo tanio to jako dodatkowa zabawka czemu nie ... coś w stylu ślicznych ale średnio wygodnych sandałków na mega obcasach wink
    • monanan Re: yoyo+ 14.10.15, 20:06
      Ja od paru tygodni mam Yoyo dla 10-miesięcznego Dziecia. Nie używam go na długie spacery (mam pompowańca, którym jeździ się bezstresowo po naszych chodnikach), ale muszę powiedzieć, że Yoyo daje radę. Moja mała siedzi w nim wyjątkowo ładnie, a ona jest z tych "pokrzywionych" w większości wózków. Jest niezastąpiony do galerii i lekarza, chyba będziemy też do żłobka ją w nim zawozić ok. 0,5 km. Myślę, że na lato będzie wózkiem głównym, ale na zimę jako jedyny na 100% się nie nadaje.

Dodam, że kupiłam nowy okazyjnie za 1/3 ceny i uważam, że taka cena za niego jest adekwatna smile
      • kkitka Re: yoyo+ 15.10.15, 09:12
        To nie jest tak, że córka Twoja jest "pokrzywiona " w większości wózków wink po prostu najlepiej wsadzić ją na tym etapie w siedzisko kubełkowe. Też tak myślałam przy pierwszym dziecku, a przy drugim okazało się że wystarczy odpowiedni wózek wink
      • ka_81 Re: yoyo+ 15.10.15, 14:59
        Wow, a gdzie się kupuje Yoyo za 1/3 ceny? Pochwal się😉

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka